Kayinvalidem yalanci kadinin teki

Aç bıraksa tamam dicem ama ne güzel en azından birşeyler ikram etmiş. Oraya yemek yemeye gitmediniz ki sonuçta.. belkide sizin bunu problem yapacağınızı bildiği için yalan söylemek zorunda kalmıştır.

Kv ayıp etmiş olabilr ama sizin de üslubunuz pek hoş değil.
Benim kaynanam yemekleri çok güzel yapar ama pasta börek vs bunları yapmayı pek beceremez. Eskiden yine tatlı çeşitleri yaparmış ama artık 6 çocuk ve geçirdiği ağır şeylerden sonra sabrı da isteği de kalmamış bence.
Yani belki sizinkinin de bi sebebi, mazereti vardır. Hazır aldım demeye utanmıştır.
Bilerek de yapmış olabilr ama öyle bi durumda onun seviyesine inip kısır börek kıyası yapmazdım.
Herkes kendine yakışanı yapar. Bilerek değer vermediğini düşünüyorsanız, aynısını yapın ve değer vermeyin.
Dedikodusunu yapmaktan iyidir.

Ne güzel işte fark etmişsin yalanlarını onunla ne çok samimi ol nede ters düş. İyi ol sadece. Yalam söyleyenden korkarım

kendinize verilen değeri kısır kurabiyeyle mi ölçüyosunuz?
iki kez gitmişsiniz sofrası hep doluymuş kadının sizi boş sofrayla karşılasa alınmanızı bozulmanızı anlarıımda öyle bişey de yok hazır ya da değil ikrami var sonuçta
hayat böyle şeyler için çok kısa ve değerli

Misafir umdugunu degil, buldugunu yer. Kendince hazir da olsa birseyler yapmis. Bu deger vermedigini gostermez. Aksine sizi hic cagirmasaydi o zaman deger vermiyor derdim.
Ben sizi iyi niyetli gormedim. Aksine bence cok tehlikeli birisiniz.
Yalan soylemeye siz tesvik etmissiniz. Hazir mi denir mi? Ellinize saglik demek varken. Hazir seyler yediniz de ölmediniz ya. Bu bir de eşe soylenir mi? Ilkokul cocugu gibi... kac yasindasiniz? Bizim bildigimiz kusurlar örtülür, açılmaz ki bu kusur bile degil. Aksine siz cok ayip etmissiniz, hazir mi diye sorarak. Resmen kusur aramaya gitmissiniz.

Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti

Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde

Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Bence hic sorma canım. Boşver esin ne dese boş olacak çünkü böyle geldi böyle gider kaynanan. Senin sorman biseyi degistiremez. Onun ayipligi salla gitsii

herkes mutfakta iyi olmak zorunda değil. ben de çok değer verdiğim arkadaşlarım geldiğinde hazır alıp koyuyorum . çünkü benim yaptıklarım güzel olmuyor ,kendim bile yiyemiyorum çoğu zaman. ayrıca yemek yapmaktan da nefret ediyorum,uğraşmayı hiç sevmiyorum .amaç sohbet etmek ,birlikte eğlenmek değil mi sanki . masayı da belli ki kadıncağız çeşit çeşit almış donatmış. bu şekilde düşünülmesi beni çok üzerdi açıkçası . tenezzül edip davet etmeyebilirdi de .

Belkide sizi düşündüğü için hazır yemeklerle ağırlıyor sizi hiç düşündünüz mü bunu ?!

Belki midenizi bulandirmak ya da zehirlemek istemiyor

Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi

Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti

Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde

Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Yani kadın demekkı yapamamış neden bu şekılde yargılıosunuzki?

ay benim kayınvalidem de nişanlı olduğumuz zamanlarda bayram için görmeye gittiğimde dereotlu poğaça getirdi yedim bi güzel diyorum anne ne güzel olmuş o da evet güzel oldu sabahtan yaptım diyor :D içimden de diyorum aynı pastane poğaçası :D geçen gün tarif istedim versene yapıcam diye baktım birden ıh mıh kem küm sonra dedi hazır aldım ben onu :D bizi de iyi uyuttun anne birde ben yaptım diyerek dedim daha birşey diyemedi :D eşime de gülerek anlattım :D anasına toz kondurmuyor tabi ama o da baya güldü :D tarif iste sende :D

Dogru, kadin keske yalan söylemeseydi. Onun yerine sizin gibi insanlara yagmurlu günde bir bardak su bile vermemeliydi. Hic utanmasina gerek yoktu o kadinin. Kadin belli ki temiz kalpli, yine sizi agirlamis. Hep böyle olur iste, o tür kv'delerinden hep senin gibi gelinleri oluyor. Yazik o kadin icin.

Back
X