kayınvalidem yarış içinde kıskançlığı karışmasına neden oluyor..

Ben eskiden ev muhabbetlerine giriyordum.baktım beni yönetmeye çalışıyor.fikirlerimi beğenmiyormuş gibi görünüyor.sonra gidiyor benim hayalimdeki ona anlattığım yatak odasını alıyor.beğendiğim rengi kullanıyor.sonra asla ona almak istediğim hiçbirşeyi anlatmadım.baktı ben bu konulara fazla girmiyorum şimdi eşimle konuşuyor.

aslında yapılacak olan ne biliyomusun. senin kaynana uymamasına rağmen lila perde aldıysa çok kolay tufaya gelir. hiç güzel olmayan beğenmediğin bişeyi öv dur çok istiyorum almak yaptırmak falan diye. ama şöyle önemli bişey koltuk olsaymış keşke ama geçmiş. sonra aldığında evine gidip görünce ayyyy iyikide almamışım şimdi görüdmde almamakla çok iyi etmişim falan dersen 10 yıl dert olur kadına :))

amann zaten yardım etmesin.sonra başımıza kakar.biz eşimle tanışmadan önce bir koltuk birde buzdolabı almış onu söyleyip duruyor.hepsini alsaydı ağzından kurtulamazdık herhalde..

o kadın kesin lafını eder. bizimkinin karşımıza çıkardığı laf çok komik. şöyleki düğünden sonra takılanları hesap açıcak zamanım yok diye kv ye verdim hesabına yatırsın diye. ikidebir diyo alın artık paranızı. bigün işten izin almıştım başka bişey için dedim aradan çıksın. kv aradım anne parayı yarın çekip anında orda bi hesap açıp yatırayım kendime hesap açıp işten izin aldım diye. kadın bi bozuldu. sonra aradı banka okadar parayı hemen çıkaramıyomuş ertesi güne gelin dedi diyo. sanırsın 100 bin falan çekçez. neyse bende iznimi ertesi güne aldım. gittim bankada suratı 5 karış. hesap defterinide elime verdi. diyo eşim içinden şukadar para çekmiş hesap nonu verirsin yatırır. tamam dedim ama moralim bozuldu. sonra hesap defterine bi baktım bizim para her ay baya transfer olup geri yatmış. insan bi müsade ister.
ben yine hiç sesimi çıkarmadım ama eşim bozuldu bunu duruma neden sormuyo o senin paran üstelik dedi. bende boşver tanımış oldum böylece dedim. aradan baya zaman geçti bigün laf arasında demesinmi siz pat diye arayıp hemen paranızı istediniz. yaa kendi param yani.

bide şimdi göürmcem oğluma çeğrek takmıştı doğduğunda bende saklıyodum onu özellikle. kv bigün aradı 5 ay önce falan :). eşime diyo pazar günü tüm kuyumcular kapalı altın almaya çıktım acil düğün var sizde varmı. eşimde var dedi. götürüp verdi annesine daha lafını etmedi kadın. yani param yok ondan istiyorum borç dese ok beklenir ama paran vardı kuyumcu bulamıyodun 5 aydır neyi bekliyosun git ptesi al ver altını. ayyy sinirlendim yine :))

aslında yapılacak olan ne biliyomusun. senin kaynana uymamasına rağmen lila perde aldıysa çok kolay tufaya gelir. hiç güzel olmayan beğenmediğin bişeyi öv dur çok istiyorum almak yaptırmak falan diye. ama şöyle önemli bişey koltuk olsaymış keşke ama geçmiş. sonra aldığında evine gidip görünce ayyyy iyikide almamışım şimdi görüdmde almamakla çok iyi etmişim falan dersen 10 yıl dert olur kadına :))[/QUOTE]

ayyy çok güldüm. dediğin fikir çok güzel. aslında bunu hemen uygulamalıyım.vallahi hakediyor bu kadın.senmisin benim hayallerimi çalan aynı dediğin gibi beğenmediğim herşeyi öveceğim.çok almak istiiyorum diyeceğim şimdiden heyecanlandım.saol canım ..

Son düzenleme:

size sormadan para çekiyor tekrar yatırıyor.emanet parayaı nasıl size sormadan çeker.ihtiyacı varsada en azından sorması lazim.gelde böyle insanlara tekrar güven.iyi olan tarafı tekrar parayı yerine koyması.bu yöndem biraz yaralıyımda.eşimle kayınpederimin ortak arsası vardı.arsa eşimin üstüneydi.kayınpeder eşimden vekalet alarak arsayı sattı.aldığı parayıdı diğer çocularına yedirdi.aldın parayı be adam güvenimizi sarstın.parayıda çatır çutur yedin,yedirdin.bari yaptın bir hata en azından emaneti geri ver.suçluluk duygusuda duymuyorlar.kayınvaldem patron olduğu için emir büyük yerden ne yapsın.kayınvalidemden parayı ver emri gelene kadar o para asla elimize geçmez.kv ver demez gitti o para gittiiii gitti gittiiii.

Son düzenleme:

kesinlikle anormal.. kurbanı bile gösterişe bağlamış.. Allah ıslah etsin..
senin de Allah yardımcın olsun.. kaynana ile zor bilirim..

çikomun önerisine ben de bayıldım..
çikom kurt olmuş artık baksanıza :)

kafama yattı bu fikir hiç aklıma gelmemişti.kurbanlık koyunu birde kırmızı kurdallerle süslerlermiş.birde modellik yapması için mahalleye yürüyüşe çıkarlarmış.eeee herkez görsünde imrensin.tövbe tövbe..

Kaynanalara bakarsanız herşey gereksiz zaten.Ne gerek var ki onların zamanında hiç birşeyleri yoktu,damları delik evlerdelerdi v.s v.s.(Ama her türlü teknolojiyi de kullanırlar::))Üstelik kendi taraflarından bir kız evleneceği zamanda her şeyin en iyisi alınsın diye beklerler..Dengesizlik abidesi yani:)Bütün güzellikler,yenilikler ve teknolojik aletler sadece gelinlere haram:))))
O yüzden siz parkeyi de evi de istediğiniz gibi döşeyin sonra da çağırın ona da bu DÖŞEMELERİN keyfinin dayanılmaz hafifliğini yaşamak kalsın:)))

ayyyy havaya bakın.. hayvancıkla yürüyüşe çıkıyorlarmış ya.. böyle bişiyi de hiç duymamıştım..
yahu bu kadar hava atıcaklar.. snein evi de dayayıp döşeseler sonra hava atsalar ya.. gaz versene bi bakalım yiceklermi..

tanımadığı biri için falanca gelinine bir ev döşemiş görmeniz lazımdı.. havayı görseniz.. herkes kadını kıskandı felan de bakalım.
hiç olmadı eğlence olur sana biraz..

kv kıskandığı bir kadın vardı.görüşüyor arasıra kadınla ama çekemiyordu onu.bir akşam oturmaya gittik kayınvalideme ayfer teyzenin slm var dedim.nerde gördün dedi.arabalan yanımızdan geçtiler dedim.birden yüzü düştü.kv arabayı çok sever.ne oldu bizde alırız dedi.1 ayın içinde kocasını sıkıştırdı araba aldırttı.altta kalamaz mümkün değil..

ya sen sinir oluyorsun haklı olarak ama..
ben çok gülüyorum senin kv ye..
var mı başka hikaye :)

ya sen sinir oluyorsun haklı olarak ama..
ben çok gülüyorum senin kv ye..
var mı başka hikaye :)

kayınvalidemin bir karşılaştırma olayı daha var.çok ayıp onu yazamam buraya.burada da kimseye inandıramam hemen fake konu derler.bunu duysan arkadaşım ilk söyleyeceğin şey inanamıyorum bu gerçek mi .

vay anasını ya!!!

Nedir bu çektiğimiz kayınvalidelerden.

ahh ah beni bu hale getirenler utansın. benki eskiden hiç alavere nedir bilmezdim. hakkımda yanımda konuşma olsa anlamazdım. eşime çıkıyoken yanımda biri göz koysa anlamazdım başkaları söylerdi aaa nezaman oldu bunlar derdim. öyle bi hal aldımki şimdi radarlarım açık geziyorum. bazen organize oluyorum ama çoğu zaman sinirime yenik düşüp haklıyken haksız duruma düşüyorum.

mesela benim kv sürekli tatlı tatlı laf sokar dışarı tatlı görünür ama benim tam bam telimdir ii bilir. bende bi süre sert tepi verirdim. tabi oda mahsun mahsun bakar kırılır eşim bana yüklenirdi. bigün dedim kızım kendine gel önce şu sinirini kontrol et. biyere gezmeye gitmiştk. ben gayet güleryüzlü şen şarağım ama kv muhattap değilim. laf sokuyo. ses çıkarmıyorum suratımıda asmıyorum eşime yada görümceme bi espiri yapıyorum patlatıyoruz kahkahayı. kv birden şaşırmışçasına açtı kocaman gözlerini. suratından anladığım şuydu noluyo bu geline yaa şimdiye kadar çoktan bana üste çıkacağım bişey demeliydi. ama yok demedim. kv de de şiddetini arttırdı. busefer eşim cvp vermeye başladı annesine. sus artık falan diye kaş göz yaptı kv ye. ama yok kadın alamadı hızını. en son ayrılıcaz oğlumu öptü bana hiç bakmadan eşim için oğlum nerde onuda öpimm dedi. eşim öyle sinirliydiki. bana hadi çabuk ol dedi ve yola koyuldu kendide oracıkta kala kaldı :). sonra yolda eşim anneme soğuk davrandın dedi(buraya dikkat nolursa olsun annesi herşeyini görse bile) dedim bi saygısızlığımmı olduu. yok dedi tam aksine nasıl tahamül ettin anlamadım ben sinirden çatladım dedi. yaaa dedim. normalde ben bütün laf sokmalarına cvp verrdim sende huysuzluk bende sanırdın. gördünmü nasıl davranıyomuş bana. haklısın sen dedi. ama erkek milleti yine bişey ollsa yine cevabımı versem neden böyle yaptın diye sorar. eşim kızmaz annesine cevabını verdim diye ama bilmesine rağmen bana neden yaptın demesi bile benim sinirlerimi zıplatıyo.

yok yok özel olmasın bende çok merak ettim. çok sardı beni bu kv :))

buraya yazıp yazmamakta kararsızım.ip ucu vereyim karşılaştırmanın belden aşağı yönü.yani onu bile karşılaştırıyor.elinden gelse onuda değiştirecek.ama değiştiremezki

Son düzenleme:
ah ahhh bende burda andım andım 3 gün geçirdim kv ile ilk defa bukadar uzun sürdü. ayak tırnaklarımdan saç uçlarıma kadar negatif elektirik yüklüyü yarun çıkıp yalın ayak toprakta yürümeyi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…