sanırım 10 kv deden 9u kendinde herşeye karışma gücünü buluyor. bazen düşünüyorumda ne cesaret ya. yani gelin bir şey söyler canımız sıkılır diye düşünen yok.bencilllik hat safhada.sinir oluyorum.
ben kv ye hiç bir şey söylemeden yapacaklarımı yapıyorum. eğer kv yanında konu açılırsa da ben öyle istiyorum diyip konuyu kapatıyorum. tabi o yine yorumlarına devam ediyor ama dinlemiyormuş gibi görünüp başka şeylerle ilgileniyorum.
ama ne olursa olsun hakimiyeti kv nize vermeyin.o ev sizin.
ay aayyy bu kadar benzer kv olamaz.kayınvalidemle birgün konuşuyoruz.bende yatak odamı lila yapacağım dedim.yatak örtümü,tülümü,halımı dedim.kayınvalidem lila rengin ne ton renk olduğunu bile bilmiyordu.ben ona hayalim anlattım.gitmiş kaynımın yatak odasını sırf lila almış.kendi evinide lila boyamış.uymayan eşyasına lila halı,tül almış.benim içimdeki lila aşkı,isteği tamamen bitti.hevesim o renkte hiç kalmadı.şimdi o renk bana itici gelmeye başladı.kadının karakterini anladım artık hayallerimi anlatmıyorum.eşimi nekadar tutamasamda.yine hayallerimizin peşinde.
amann zaten yardım etmesin.sonra başımıza kakar.biz eşimle tanışmadan önce bir koltuk birde buzdolabı almış onu söyleyip duruyor.hepsini alsaydı ağzından kurtulamazdık herhalde..
o kadın kesin lafını eder. bizimkinin karşımıza çıkardığı laf çok komik. şöyleki düğünden sonra takılanları hesap açıcak zamanım yok diye kv ye verdim hesabına yatırsın diye. ikidebir diyo alın artık paranızı. bigün işten izin almıştım başka bişey için dedim aradan çıksın. kv aradım anne parayı yarın çekip anında orda bi hesap açıp yatırayım kendime hesap açıp işten izin aldım diye. kadın bi bozuldu. sonra aradı banka okadar parayı hemen çıkaramıyomuş ertesi güne gelin dedi diyo. sanırsın 100 bin falan çekçez. neyse bende iznimi ertesi güne aldım. gittim bankada suratı 5 karış. hesap defterinide elime verdi. diyo eşim içinden şukadar para çekmiş hesap nonu verirsin yatırır. tamam dedim ama moralim bozuldu. sonra hesap defterine bi baktım bizim para her ay baya transfer olup geri yatmış. insan bi müsade ister.
ben yine hiç sesimi çıkarmadım ama eşim bozuldu bunu duruma neden sormuyo o senin paran üstelik dedi. bende boşver tanımış oldum böylece dedim. aradan baya zaman geçti bigün laf arasında demesinmi siz pat diye arayıp hemen paranızı istediniz. yaa kendi param yani.
bide şimdi göürmcem oğluma çeğrek takmıştı doğduğunda bende saklıyodum onu özellikle. kv bigün aradı 5 ay önce falan :). eşime diyo pazar günü tüm kuyumcular kapalı altın almaya çıktım acil düğün var sizde varmı. eşimde var dedi. götürüp verdi annesine daha lafını etmedi kadın. yani param yok ondan istiyorum borç dese ok beklenir ama paran vardı kuyumcu bulamıyodun 5 aydır neyi bekliyosun git ptesi al ver altını. ayyy sinirlendim yine :))
ben koltuk aldım oğlum. şimdi sizde alabilirsiniz. lafından sonra eşimle tamamen emin olduk onun hakkında düşüncelerimize.kayınvalidem anıları anlatırken bazen konuşmalarından karakterine tamamen emin oldum. (komşunun çocuklarından önce çocuklarıma onların görmediği kıyafetleri alırdım.herkez ilk benim çocuğumun üzerinde görürdü.kimsede tv yoktu ilk biz aldık herkez bizde toplanırdı.herşeyi biz önce alırdık biri benden önce birşey aldığı zaman gücüme giderdi.giderdim bende daha iyisini alırdım..kurban için koyun aldığımızda en büyüğünü alırdık.bizim koyunmuz hepsininkinden büyük olurdu herkez hayran hayran bakardı.]hepsi kv cümleleri.sizce normalmi bu kadın? ona göre normal
kesinlikle anormal.. kurbanı bile gösterişe bağlamış.. Allah ıslah etsin..
senin de Allah yardımcın olsun.. kaynana ile zor bilirim..
çikomun önerisine ben de bayıldım..
çikom kurt olmuş artık baksanıza :)
kafama yattı bu fikir hiç aklıma gelmemişti.kurbanlık koyunu birde kırmızı kurdallerle süslerlermiş.birde modellik yapması için mahalleye yürüyüşe çıkarlarmış.eeee herkez görsünde imrensin.tövbe tövbe..
ayyyy havaya bakın.. hayvancıkla yürüyüşe çıkıyorlarmış ya.. böyle bişiyi de hiç duymamıştım..
yahu bu kadar hava atıcaklar.. snein evi de dayayıp döşeseler sonra hava atsalar ya.. gaz versene bi bakalım yiceklermi..
tanımadığı biri için falanca gelinine bir ev döşemiş görmeniz lazımdı.. havayı görseniz.. herkes kadını kıskandı felan de bakalım.
hiç olmadı eğlence olur sana biraz..
kv kıskandığı bir kadın vardı.görüşüyor arasıra kadınla ama çekemiyordu onu.bir akşam oturmaya gittik kayınvalideme ayfer teyzenin slm var dedim.nerde gördün dedi.arabalan yanımızdan geçtiler dedim.birden yüzü düştü.kv arabayı çok sever.ne oldu bizde alırız dedi.1 ayın içinde kocasını sıkıştırdı araba aldırttı.altta kalamaz mümkün değil..
ya sen sinir oluyorsun haklı olarak ama..
ben çok gülüyorum senin kv ye..
var mı başka hikaye :)
kızlar kayınvalidem evimizde yapılacak tamirata,alınacak eşyaya hep karışıyor.geçen eşimle karar verdik kapıları yaptıracağız.ben eşime mutfağada kapı taktıralım dedim.şuan kapı mutfak kapısı yok ve camıda açsam, neyapsam yemek kokusu bütün odalara yayılıyor.mutfağa kapı taktırmayın mutfağı daraltır ne gerek var birde onamı para vereceksiniz dedi.sonra eşim, anne parkede yaptıracağız dedi.kayınvalidem oğlum salonun parkesi sapasağlam ne gerek var.salondaki parkem hem çok çizildi,su damlayan yerler şişme yaptı,hem de diğer odaların parkesini açık renk yaptıracağız salon koyu renk uyum sağlamıyacak.eşimle ev için yaptığımız planı kendi alt üst etmeye çalışıyor.kayınvalidem ondan önce birşey almamımızı istemiyor.bu kanıya tamamen varmamın nedeni.eşimle koltuk almaya karar vermiştik.kayınvalidem alma oğlum koltukları döşet dedi.döşenecek gibi bir koltuk bile değildi üstüne oturan kayıp gidiyordu.çok ilginç bir koltuktu benden önce alınmıştı benim seçme hakkım olmadı.sonra bizde ne döşettik nede başka aldık.o ay biraz sıkışıktaydık sonra alırız dedik.aradan 1 ay sonra eşimle çarşıda gezerken kayınvalidemle ,görümcemi çarşıda gördük.kayınvalidem eşime döndü oğlum bende,kız kardeşinde koltuk aldık artık sende alabilirsin dedi.inanırmısınız şok oldum.izin kendi koltuk aldıktan sonra çıktı..
vay anasını ya!!!
Nedir bu çektiğimiz kayınvalidelerden.
kesinlikle anormal.. kurbanı bile gösterişe bağlamış.. Allah ıslah etsin..
senin de Allah yardımcın olsun.. kaynana ile zor bilirim..
çikomun önerisine ben de bayıldım..
çikom kurt olmuş artık baksanıza :)
larisya yaz sen bana özelden..
kesin çok geyiktir :)
larisya yaz sen bana özelden..
kesin çok geyiktir :)
yok yok özel olmasın bende çok merak ettim. çok sardı beni bu kv :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?