- Konu Sahibi nalannnnnnnn
-
nalancıgım eger sen esinle mutlu isen biraz daha idare et canım. kaynanan sana surat asıyosa sende surat as ya. odasını temizleme yatagını toplama ölece bırak sen onun kölesimisin ya. evi temizlesen bile sakın odasını temizleme dafgınıklıgını toplama . biraz sabret ayrı eve cıkarsın eninde sonunda rahatlarsın canım. kocanın maasına da sen el koy bi kısmını ayr biriktir. kaytnana bişi derse harcadım dersin.
arkadaşlar daha öncedee sorunumu yazmıştım...okuyanlar bilir kayınvalidemle çok büyük tartışmanın ardından eşimin istemesiyle yaza evimizi ayırcam,para biriktirelim biraz demesiyle eve dönmüştüm.eşimle aram çok çok iyi.kişisel olarak birbirimizle bi sorunumuz yok.gayet güzel geçiniyoruz.beni eskisinden daha çok önemsiyo.bunu da gösteriyo.ama yaza çıkma konusunda verdiği sözü tutamayacak gibi.çünkü para biriktiremiyoruz.her akşam bana para veriyo ama 10 la 20 yle ayrı eve çıkmak için ne kadar para birikir ki.diyorum anlamıyo.borçlarımız var annemle beraber yaptık ben şimdi nasıl böyle bırakıp çıkarım biraz düzelelim diyo.onuda anlıyorum ama bi yandanda yaza çıkcak mıyız dediğimde çıkıcam,aç karınla afedersiniz popomuz açıkta kalcak haberin yok diyo.yani aldığı maaşla geçinemiycemizi söylüyo.ama böyle daha kötü değilmi eşimle mutluyum onun olduğu zamnlar mutluyum ama o işe gidince bu ev bi cehennem oluyo bana.kayınvalidem hala çok bencil ya.evi temizliyorum yemek bulaşık çamaşır herşeyi ben yapıyorum.abartısız söylüyorum bardağı alıp makinaya koymaz.yatağını toplamaz.öylece bırakır hergün çıkar gider gezer tozar.şimdide işlerimi hallettm çocuğumu uyuttum pcye oturdum.surat beş karış gezindi bişy diyorum cvp yok.giyindi kuşandı kapıyı çarptı çıktı giitti ki hep giderken söylerdi.eşim benmle küsken kendine orjinal bi aykkabı almış.geçen biri eşime orjinal almışsın hemde güzelmiş falan derken kayınvalide atladı eweeeeeeeeeeet orjinal aldım sana da alıyım diye.yani bu kadın kendini banka gibi görüyo eşimin çelıştığını kabul etmiyo eşim çalışıyo parayı ona getiriyo..yani bana bişey almaya kalksak eşim bişey alsa onun gözünde onun parası o almış oluyo. arkadaşlar ben bu kadına katlanamıyorum artık.nefret ediyoeum yüzünü bile görmek istemiyorum.eşimi de çok seviyorum ama çok kararsızım.eşim yaza bu evden ayrılmazsa dediği gibi yapmazsa ben boşanmayı düşünüyorum bu konuda kararlıyım.bu evden bidaha çıkarsam asla da dönüşü yok.eşimde boşanmak istemiyo.ama annesine de karşı gelemiyo ben çok yoruldum.napıcam ben ya 7 yıllık ilişkimi dha 21 yaşındayken kayınvalidem yüzünden bitircem gibi görünüyo.yediremiyorum sırf ayrı eve çıkamadığım için kayınvalidem buna izin vermiyeceği için bi evlilik biter mi yaaa?
valla tatlım benim kayganada beni eşime şikayet eder gibi arkamdan konuştu eşime.amaa ben duydum tabi kapıdan dinledim.ve eşimede yüzüme karşıda hep benmi o yana bu yana gidecem ben bu evde duracam benimle durmayan (o bizimle kalıyo diye düşünüyordum halbuki biz onunla kalıyormuşuz)çeksin gitsin dedi.ve eşim bişey demedi ona.ama gelde evliliği bitir.şeytan evet bitir çek git ne ağız kokusunu çekecen evide oda yerin dibine batsın diyo.kayganada şeytanda onu istiyor.ben neden iki şeytanın isteğini yapayımki.aslında sevdiğim hemde çok sevdiğim özünde iyi olan sırf saygısından dolayı cevap vermeyen eşimden yuvamdan çocuğumdan niye ayrılayımki.aksine ben eşimle mutlu oldukça o kudursun.hasedinden kahrolsun.
14 yaşında mı evlendin ??
aynen arkadaşım başta öyle diyolardı evlenmeden kayınpederim onlar bizimle değil biz onlarla kalcaz diyoduu aaaaaaaa bi baktım benim kayınvalidem çok fena yaaa biz onunla kalıyoruz ev onun para onun o evin reisi o bunu diyende kendisi ben bu evin reisiyim benm dedimi yapar herkes gerçekten de öyle oluyo amaeşim çok pasif bu konuda ya çıkıp diyemiyo ben evimi ayırcam parayı artık sana vermycem diyemiyo benm belimi büken bu işte
14 yaşında eşimle tanıştım 17 de falan nişan 2 sene nişanlılık sonra evlilik iştee....
canım 20 lira arttırmayla falan ayrı eve çıkılmaz bunu sende biliyosun, eşinin ayrı eve çıkmaya niyeti yok bunu sana söylese kavga çıkcak açıkça söylemiyo sürüncemede bırakıyo, olay bu, erkekler öyle uzun uzadıya plan falan yapamaz zaten kafasında böyle çözüm bulmuştur
ewet bende senin düşündüklerini düşünüyorum.tamam kayınvalidemi artık önemsemiyorum görmemezlikten duymamazlıktan geliyorum inadına eşime yanaşıyorum.ama işte eşim dediklerini yapmazsa aileme ne dicem ben bu eve onun verdiği sözle geldim yaa.ve asla bu evde oturmam ben boşanırım bunu göze aldım zaten ama bu evde olmaz artık.eşim bnce benm ciddiyetime inanmıyo.yaza ayrılmazsa boşanacağıma inanmıyo.ama gerçekten böyle.onu nasıl ikna edicem ya napıcamda bu adam yola gelecek.ailesine diyecek ben evimi ayırcam.para biriktircem diyecek..ya bu kadın yüzünden bu evliliğin bitmesini de yediremiyorum yaaa.sebep ne? eşim annesne diyemedi evi ayırcam diyemedi.eşim sorumluluk almayı gözü yemiyo.bunun iççin ayrıldık.armızda bi sorunvar mı yok.tek neden bu..offfffffffffffffff
eline tebligat gelmeden inanmaz, ciddiyetini görsün sonra geri çekersin dilekçeni, ömrünü o lanet kadınamı heba edicen, hadi kadını görme duyma diyelim, bu o evde yaşadığın gerçeğini değiştircekmi
sende bir işe gir, ve hemen evden çıkın, tek maaşla ve anlattıgın gibiyde biraz zor para biriktirirsiniz, bu durumda seninde çalışman lazım
küçücük yaşta kayınvalidenin evine gelin giderek sen zaten tercihini yapmışsın güzelim.
bence dışarıdan liseyi bitir en azından (17 yaşında evlendiğini söylediğin için lise mezunu olmadığını farzediyorum)
ondan sonra da mutlaka bir işe gir.
ya ailem arkamda boşansam bütün ailem arkamda ama ben yediremiyorum sırf bu sebepten bitmesini yediremiyorum.şimdi başımı alıp çıkıp gidesim var ama birdaha bu kapıdan çıkarsam asla dönmem ailemde döndürmez.yaza kdar bekleyip öyle karar veriyim diyorum.ama dediğin gibi eşim net bişey demiyo.kavga çıkacanı bildiği için.çok zor durumdayım ya.mutsuzum ben.şöyle bakıyorum neden yaşıyorumki diyorum.bi amacım yok.maddi manevi özgürlük yok kayınvalidem yüzünden.boş boş yaşıyorum.kendimi hizmetçi gibi hissediyorum.kayınvalideminde bu ev onun oldunu düşündüğünü düşündükçe kendini bu evin kraliçesi gibi gördükçe iyice bu evde alçalıyorum.
aynen öyle ve babam diyoki boşanırsam git oku diyo işe gir diyo paranı biriktir istedini yap diyo çocuğuna bakarız biz diyo ehliyetini alıyım arabanı da alıyım ilerde diyo annemde bidaha evlenmek istersen evlenirsin de ben çocuğuna bakarım diyo.ama eşimi çok seviyorum ben ya neleri göze almıştım onun için reva mı bana öyle boşanmak bu sebepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?