kayınvalidem yüzünden evliliğim bitmeli mi?

seni anlıyorum bende sezeryanla doğum yaptım annem bana bi çorba pişirmeye gelirdi kayınvalidemin surat beş karış olurdu benm ailemden kimse bu eve gelemiyo ya hç kimse aynen senn eşin gibi bnm eşmde tutupta anne sen ne yapıyosun o benm karım nasıl konuşuyosun diyemiyo çünkü o anne peki biz neyiz yaa sadece yatak odasında mı eşim sadece çocuğun söz konusu olduğundamı eşim anneyim anlatmaya kalksam neler neler var bu arsız kaynanamın yaptıkları bileziklerimi takılarımı zorla alıp bozdurduna kadar bizden nasıl saygı sevgi bekliyolar ben anlamıyorum lanet olsun işte hayat toz pembe değil 14 yaşında eşimle tanıştığımda toz pembeydi şimdi toz yığınından nasıl çıkacağımı düşünüyorum.

gitmeli miyim boşanmalı mıyım yoksa kaynanama karşı savaşmalı mıyım inadına dedimi eşime yaptırmalı mıyım yazı beklemeli miyim o kadar çok soru varki kafamda çıkamıyorumki işin içinden

Allah yardımcımız olsun inşallah

inan şu an bende aynı durumdayım bu kadın yine gelcek hayatım boyunca görcem daha kimbillir neler yaşatcak bana ama bi taraftanda yuvamı yıkılsın istemiyorum off of

Cnm bende kayınvalidemden ayrılmak için ne savaşlar verdim borçları var diye bizi ayırmak istemediler üç oğlan çocuğu var ama en çok benm eşim kıymetli oldu çünkü diğerleri maaşınsan 300-400 tl veriyolrlar bekarlar bide bem eşim tamamını veriyor evli bide bende çalışıyordum ama hiç vermedim paramı beyaz eşyamı aldım ayrılırsanız hakkımı helal etmem sütümü helal etmem neler dedi beni evden kovdu git ben oğlan ayırmam diye sırf para için ayırma tmm da bana a iyi davran yüzün gülsün yok nerdeeeee sonunda dayanamadım bi sabah bana sataştı ağlayarak evden çıktım işe geldim

eşime mesaj attım beni bir daha o eve sokamazsın babamın evine gidcem annenle mutlu mesut yaşa böyle böyle yaptı bana sabah sabah dedim. Gitti annesi ile kavga etmiş anneside borçlarımızı ödeyin gidin demiş 30,000 bin borç elimizde para yok nasıl ödeyelim bankadan 5000 kredi çekti o gün içinde benm üerime 2000 onlara verdi bir hafta içinde ayrıldık vala bu zamnda çirkef olucan bunu gördüm gene bizi borçlandırdılar ama olsun şimdi evime gelemiyorlar yüzleri tutmuyor bende gitmiyorum bayramdan bayrama :)

aynen canım benm eşimde parayı annesine veriyo borçları var annesinin beraber yaptıkları borçlar bunlar eşim o borçları ödemeden çıkamam diyo beraber yaptık diyo kayınvalidemde sırf para için bizi ayırmaz zaten bende kapıyı vurdum çektim babamın evine gittim 20 gün kaldım eşim söz verdi yaza ayırcam para biriktircem ailemle konuşcam dye para veriyo bana ama ayrı eve çıkmak için çok komik rakamlar olur ailesiyle de konuşmadı yne sennki üzerine düşen görevi yapmış yaza çıkıcam diyo bekleyip görcem eğer çıkmazsa bu evlilişk bitecek benm eşimde senn eşin gibi kendine güvenseydi keşkee...

cnm esini seviyorsun esinde seni seviyor. kaynanan yüzünden neden bu iliskiyi bitirmek istiyorsun anlamiyorum. aslinda ona inat mutlu ol esinle gez toz onlarin yaninda ol olma farketmez. kimsenin bu yuvayi yikamicani göster kaynanana :) ben olsan popomun donucanida bilsem ayri eve cikarim ve basimin caresine bakarim. esinle bu konu hakkinda tekrar konus

merhaba ben yeni üye oldum.aranıza yeni katıldım,yazıları biraz okudum.sana sabır versin Allahım eşinle iyi anlaşıyosan seviyosan ayrılma çünkü 7yıldr berabermişsiniz seni aldatmAmiş seni aç birakmamiş ve seni kötü yola sürüklememiş kayınvalidenide görmezden gel .boşver kocan seni sevmeseydi yazı felanda beklemezdi ayrıca .herkesin başına neler geliyo sen seviyosan eşinde seni seviyosa devam et derim.

ben çalışmamış olsam oda seninki gibi olurdu çalıştığım için daha çok bana güveniyor borcum var diye çocuk yapmıyorz yani ama inş sizde ayrılırsınız kaynana ile yaşam zor onunla otururken eve gitmek istemiyordum surat asıyor diye onu görünce sinirleniyodum bıkmıştım çünkü ondan inş. Cnm ayrılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…