ah canım yapan gelir yüzsüzse evindede yapar bizimde ufak tefek sorunlarımız oldu ama tartışma filan olmamıştı hep alttan almıştım evlendiğimden beri kayınvalidem hep laf sokar canımı yakardı kayınpederim hep evimi karıştırırdı herşeye karışırdı.ama keşke hiç alttan almasaymışım
1,5 yıllık evliyim 15 gün önce bir bebeğim oldu o zamana kadar kayınvalidemle eşi 2-3 ayda bir gelşr kalırlardı hamileliğim ilerledikçe kayınvalidem hiç gelip gitmemeye başladı doğuma gidecektim 1 saat önce geldiler o gün bebeğimi aldım kucağıma annem gelmişti memleketen çokta uzatmayım ertesi gün eve döndük kayınvalşidemler bizde kalmışlar 1-2 saat hiç bişey yoktu sonra oturuyoruz kayınvalşidem birden bire anneme sen nasıl evlat yetiştirmişin suratı hep asık hizmet bilmiyor gibi saçmasapan bişey söyledi su içiyordum nerden çıktı bu diye püskürdüm aman allahım sonra başladı 2-3 saat beni kötüledi hakaretler etti ağrımdan sızımdan kıvrana kıvrana ağladım beyinsiz kocamsa(o ana kadar herşeyimdi ama artık sadece eşim hiç sevmiyorum artık hiç)ağzını açıp hiçbişey demedi annesini susturamazmış o annesiymiş her neyse annemle bana 1 haftayı zehir etti bizde kaldı gitmedide tutturdu illa annen gitsin burası benim evim diye çenesine dayanamadım ağlata ağlata yolladım annemi 15 dk sonrada kendisi gitti tutturdu oğlumdan boşansana diye boşanmıcak diyorum tabi buldun safı yapıştın kene gibi diyo düşünsene normal zamanda bile değilim 1 günönce doğum yaptım lohusa lohusa sezeryanla yalnız başıma 15.güne geldim neyse uzattım o arada hakaret ederken birde bana demiştiki ayrıca annen gider ama ben gitmem burası benim evim demişti hatta düğünde aldığı eşyaları istedi elbiselerimi istedi benden haketmiyomuşum ben o kadar rezil çirkefki o kadın bu yırtıklıkla çirkeflikle 2 gün sonrada oğlumun evi sanane der Allah böylesi çirkeflerden korusun inşallah hepimizi ben ah ettim lohusa lohusa 1 haftada döktüğüm gözyaşını hayatım boyunca dökmedim...Allah seninde yardımcın olsun ıslah etsin onlarıda umarım eve çıkarsın onların yüzünüde görmezsin