- 9 Nisan 2022
- 136
- 35
- 48
- 24
- Konu Sahibi Kedi_sever_insan
-
Cok ıçine kapanık biriyim , kırmakta istemiyorum kimseyi. Bir yandan ev eşimin olunca işte ses çıkaramaya da çekiniyorumNet sınır çizmezseniz yıllarca böyle üzülürsünüz. Evinize karışmaya hakkı yok.
Ev nasıl eşinin. Evli değil misiniz? İkinizin de o ev. Valla sen bilirsin kırmak istemedikçe kendi kendini yersin. Olan sana olur.Cok ıçine kapanık biriyim , kırmakta istemiyorum kimseyi. Bir yandan ev eşimin olunca işte ses çıkaramaya da çekiniyorum
İyi günler, ben 24 yaşındayım geçen aralık ayında bir adamla tanıştım ve sevgili olduk , ciddi düşünüyorduk bir süre konuştuk, ama bir gün bunalım geçirip canıma kİymaya karar verdim, daha önce yaşadığım şeyler yüzünden, 5 gün yoğun bakımda kaldım, o arada bu adam beni terk etti , arayıp sormadı, ailesi benden uzak durmasını söylemişo kadar canım yanıyor ki, çok pişmanım öyle yaptığım için, birde aynı memleketteniz, sonra kendimi toparladım ama iş işten geçti. Yakın zamanda mesaj attım direk engelledi, aradim sesimi duyunca hemen kapattı onu çok özlüyorum , sürekli aklımda, bana geri dönmez mi hiç, boşuna beklemim mi,
Ya da önereceğiniz birşey var mı, ne yapmalıyım?
şubat ayında, yani evli iken eski sevgilinizin dönmesini mi bekliyordunuz?
Hayır 6 'yi Yanlış yazdım 3 olacaktı, o konu eski konum, şuan başkasıile evliyimşubat ayında, yani evli iken eski sevgilinizin dönmesini mi bekliyordunuz?
Hayır 6 'yi Yanlış yazdım 3 olacaktı, o konu eski konum, şuan başkasıile evliyim
Ne demek istiyorsunuzhı hı kesinlikle öyledir.
Nasıl çizeyim ki evler dip dibe illa sürekli görüşüyoruzNet sınır çizmezseniz yıllarca böyle üzülürsünüz. Evinize karışmaya hakkı yok.
Cevabını vermezsen daha çok ezerler seni. Kendini ezdirme kimseye biraz dişini göster yoksa daha çoookk üzerler seniEvleneli henüz 6 ay bile olmadı, eşimin köyünde yaşıyoruz, ailesi ile evlerimiz dip dibe , annesi çoğu şeye karışıyor, benim evime misafir gelince evin kadını gibi, davranıyor, kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum bazı zamanlar, zaten sessiz yapıda bir insanım çok içerliyorum bu duruma eşimde rahatsız ama annesinin yapısı bu olduğu için alışmış sanırım, bugünde geldi gidiyor sehpamin yerini değiştiriyor sormadan, of çok bunaldım, sizce ben abartıyor muyum?
Hatayı kaynananın dibinde oturarak yapmışsın. Yani siz ne kadar sınır çizerseniz çizin karşı taraf direkt olmasa bile dolaylı yoldan yine karışır.Evleneli henüz 6 ay bile olmadı, eşimin köyünde yaşıyoruz, ailesi ile evlerimiz dip dibe , annesi çoğu şeye karışıyor, benim evime misafir gelince evin kadını gibi, davranıyor, kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum bazı zamanlar, zaten sessiz yapıda bir insanım çok içerliyorum bu duruma eşimde rahatsız ama annesinin yapısı bu olduğu için alışmış sanırım, bugünde geldi gidiyor sehpamin yerini değiştiriyor sormadan, of çok bunaldım, sizce ben abartıyor muyum?
Eşimin işi köye yakın olduğu için köyü seçtik. Çünkü yeni bir iş bulup düzen kurmak hiç kolay degilki , ama evet hata yaptım sanırımHatayı kaynananın dibinde oturarak yapmışsın. Yani siz ne kadar sınır çizerseniz çizin karşı taraf direkt olmasa bile dolaylı yoldan yine karışır.
Bundan sonra karı koca bu konuda kararlı olun ki 40 yılda bir karışsınlar bari.
çok ağlarsın çok. içine kapanık olmak başka hakkını savunmak başka. seni çok ezerler
çok ağlarsın çok. içine kapanık olmak başka hakkını savunmak başka. seni çok ezerler.
Hangi ay evlendinizHayır 6 'yi Yanlış yazdım 3 olacaktı, o konu eski konum, şuan başkasıile evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?