- Konu Sahibi afrodit_83
Bence yine kayınvalidene bırak çünkü bakıcıda olsa sende baksan yine görmeye gelicek yine davranışını tekrarlayacak
gerisindede nazikçe uyar işte
Anlamıyorum algılamam da mümkün değil neden minicik bir insan evladı böyle bir tehlikeye sokulur bana bunun sevgi olduğunu kimse iddia etmesin bende yeğenim doğunca yutmak istedim ama sadece beşiğe eğilip koklamakla yetindim
ben bu davranış bozukluğunu tüm iyi niyetimle kör cehalet art niyetimle anneyi sinir etmenin bir yolu bulunmuş ve sırf bu yüzden ufacık bi insan evladı incitilmekten çekinilmemiş diye değerlendiriyorum farzedelim öpmenin zararlı olduğuna inanmıyorsun anne strese giriyo bu sebepten yapma
Bu konuda o kadar doluyumki hepsini yazsam hem seni tedirgin ederim hemde sonuna kadar okunması mümkün değil ama Allaha c.c a havale ediyorum.
Bunun dışında belki enfeksiona maruz kalması bağışıklığını geliştirir hem emeklemeye başlayınca ağzına neler atıyor bir bilsen öpücük yanında hiç kalır benim kızım bi kere terlik sokmuştu
Cnm ben mikroptan ziyade yapılan davranışı kaldıramıyorum.Tabiki bir çok mikroba maruz kalacaklar ama onun ağzının mikrobunu almaktansa yerden bi mikrobun ağzına girmesini bile yeğlerim. çünkü ona karşı çok doluyum. Sen kim olyosunda ben bile o kadar rahat öpemezken ağzından ağzından öpüyorsun? ben bile ağzından öpmemişken.. davranışı ağrıma gidiyo.babaannem diye de sevmiyo annem diye seviyo.Rahatlığını görmeniz lazım. sanki onun çocuğu