Bu kayınvalidelerde insanı niye bu kadar sinir eder. Niye annelerimizden böyle birşey görmüyoruz. Benim annem bir kere bebeğin elinden öptü onuda götürüp yıkadı. çocuk mikrop kapmasın diye. merak etme doğumda yeteri kadar sinir ediyorlar. Valla anlatacak o kadar çok şey varda, neresinden başlasam neresinden tutsam bilemedim. Yeni doğduğunda bebeğim, kayınvalidem eltimin kızıyla gelirdi sürekli, eltim gelmezdi bu arada. 4 yaşında torunuyla ve düşünün daha yeni doğmuş bebeğimi, kız arkadaşlarım tutamazken kv. torununun önüne atıp kucağına verip oynamasını isterdi. Artık ben işte küçük çocuk tutmaz bilemez parmağını gözüne sokar falan diye uyarmaya çalışırdım. Yinede zamanında müdahalelerde bulurdum ama şimdi olsa ikinci çocuğumda hani daha tecrübeliyim. daha laf söyletmem ve ezdirmem. ilk çocuk biraz acemiliğime geldi. o doğum zamanları benimde canımın sıkıldığı günler olmuştur. elimden geldiğince müdahale ettiğim halde. Adamlara hiç bakmayın, benim adam bizzat kendi alıp götürüp annesinin kucağına koyardı. yatak odamdan çocuğu çıkartmazdım. kadın kapıyı neyi çalmadan hopp gelirdi. Emziriyorum başımda otururdu. şimdi onların yanında kesinlikle emzirmiyorum. birden odayada dalsalar hemen çocuğu bıraktırıp kapatıyorum. rahatsız olduğumu anlasın diye. Yazsam bura 2-3 sayfa dolarda neyse. Kolay gelsin canım. Ama yanlış bişey görürsen uyar, sonra içinde kalıyor niye demedim, niye yapmadım diye dövünüyorsun. Haliyle eşlerimizin annesi saygı duymak zorundayız. elinden geldiğince uygun bi dille uyar.