- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Henüz 1 aylık evliyken evimizde 15 gün kaldı. Sürekli hergün akrabalarını evime davet etti (ben evde yokken) ev işime yemek yapma şeklime olumsuz yorumlar yaptı.. ama ben hiç birine cvp vermedim.. bu da benim suçum sanırım... en sonunda gideceği gün patlak verdi.. eşim annesi ve ben tartıştık.. ben evi terk edip otelde kaldım.. daha sonra eşimle 2 ay görüşmedik.. aileler birbirine girdi.. özetiyle bu
Su kafa da gidersen 2 değil 5 boşanma atlatirsin. Bence biz gelinler de az değiliz biz o yaşa geldiğimizde begenmedigimiz insanlardan daha beter olacağız su kafani değiştir önce saygılı olup herşeyi yoluna koymakla başla bende çok tartistim kv ile ama kocamla da bu kdr kavga etmedim o senin eşinin annesi ne olursa olsun bir anne temizliğe de yemeğe de karışır bir kere sen adım at anne bu yemek nasıl yapılır gösterir misin diye bence kendine ordugun o duvarları bir an önce yıkmaklısın
Sorun kavga etmemekse kaynana gelince güler yüzle karşıla o kavga konusu açacağı zaman başka konulara gir. Lafa gireceğini hissettiğin zaman çay kahve istermisin de. Kendi sevdiğin konulardan konuş sürekli o ne için kavga etmek istediğini unutur :) bilmiyorum ben denedim bende olumlu sonuç verdi kaynanam ben kavgaya gelmiştim sözde ne için kavgaya geldiğimi unutturdun bana demişti![]()
Katılıyorum