Kayınvalidem

inciii86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
206
0
116
İzmir
Merhaba arkadaşlar . Doğum yaptığım zaman annem benimle kalacak belli bir süre. Kayınvalidem geçen gün dedi bir arkadaşı kalmış bende doğumdan sonra burda 20 gün kalcam dedi. Evlerimizde 10 dk mesafeli. Annem var zatem başımda. Ben ikisini birden istemiyorum . Zaten lohusa psikolojisi diye bir şey var. Siz ne düşünüyorsnz . Karşı tarafı kırmadan bu işi nasıl halledebirim

Eşin konuşsun eşini ikna et. İhtiyaç olursa biz seni çağırırız sen kendini yorma yerinden yurdundan olma dersiniz.

Ah şu düşüncesiz insanlar. Annemin kalcakmış ne güzel gündüz gel gör otur git evine. Ama yok işte. Valla bişey diyim mi yüzünü kızart söyle sen üzülüp stres yapıp sütün psikolojin etkileneceğine gerekirse kötü gelin ol boşver. Eşin ne diyor bu konuda

Merhaba,
Benim de hem annem hem kayinvalidem cok yakin mesafede oturuyor, eve geldigimiz ilk gece kayinvalidem kaldi bizimle, cunku annemin uyku sorunu var gece uyanik kalamiyor, ertesi gun tatli dille "annecim sen bosuna kalma uykusuz kaliyorsun, istersen evinde uyu, bana gunduz lazim birileri, sen uykunu al ki butun gun bakabilelim bebege" fln tarzknda birseyler soyledim, sagolsun anlayisli davrandi :)

Dogum sonrasi herkesin psikolojisi bir degisik oluyor, bunum ilerisini de dusunerek adim atmak lazim bence, mesela bebegim hastalandiginda ya da bazen geceleri uyumak istedigimde vs kayinvalidemlere gider kaliriz biz, torun sevgisi baska :)

eşime bu konuyu nasıl söyleye
Eşin konuşsun eşini ikna et. İhtiyaç olursa biz seni çağırırız sen kendini yorma yerinden yurdundan olma dersiniz.

Ah şu düşüncesiz insanlar. Annemin kalcakmış ne güzel gündüz gel gör otur git evine. Ama yok işte. Valla bişey diyim mi yüzünü kızart söyle sen üzülüp stres yapıp sütün psikolojin etkileneceğine gerekirse kötü gelin ol boşver. Eşin ne diyor bu konuda
bu konuyu eşime nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. geçenlerde bir şetyler söylemeye çalıştım ikisi birden başımda napcam ben diye pek anlamadı sanırım. ama bir arkadaşın kaynanası onlarda kalıyor. eşim diyor aslında kendi annesiyle kalsa daha rahat eder dedi.
bu arada kayınvalidem çok iyi birisidir. bir kötülüğünü görmedim ama ben o süreçte sadece annemle olmak istiyorum .

eşime bu konuyu nasıl söyleye

bu konuyu eşime nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. geçenlerde bir şetyler söylemeye çalıştım ikisi birden başımda napcam ben diye pek anlamadı sanırım. ama bir arkadaşın kaynanası onlarda kalıyor. eşim diyor aslında kendi annesiyle kalsa daha rahat eder dedi.
bu arada kayınvalidem çok iyi birisidir. bir kötülüğünü görmedim ama ben o süreçte sadece annemle olmak istiyorum .

Mesela "canım zaten benim annem gelecek bir de senin anneni yormayalim evinden barkindan etmeyelim. Hem belki benim lohusa psikolojim farklı olacak ne bileyim belki sinirli filan olurum annen yanlış anlar. Kanamam filan olur ustume cikar annenden cekinirim. Benim annem gidince ihtiyacım olursa ben zaten çağırırım senin anneni" diyebilirsin :)

Back
X