Kayinvalidem...

-Adel-

ANNEM👵🏻💖BABAM👴🏻💙EŞİM🧔🏻❤ PRENSİM👶🏻💛PRENSESİM👧🏻💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
6.274
48.685
548
Ben 5 aylık evliyim eşimin tarafı çocuk istiyo genellikle kayinvaliden ve kayinbabam her seferinde bi laf vurma ima etme olsun dile getiriyorlar.Eşim ve bende istiyoruz tabiki bazı özel durumlardan geç kaldık ama rabbim böyle istemiş diyoruz eşimle.Esimin ailesinin çocuğu çok istemelerinin sebebi esimin abisi şht oldu o yüzden onun adını vermek ve evde neşe kaynağı olsun diye.Ama kayinvaliden her seferinde oğlan olsun diyip duruyo gönlüm oğlandan yana benim de morelim çok bozuluyo hayırlısı sağlıklı olsun hep diyorum ama tutturmuş oğlan diye.Psikolojim bozulacak zaten laf vurmaları var bide öyle yapınca kötü hissediyorum napayım bilemiyorum....

Ben 5 aylık evliyim eşimin tarafı çocuk istiyo genellikle kayinvaliden ve kayinbabam her seferinde bi laf vurma ima etme olsun dile getiriyorlar.Eşim ve bende istiyoruz tabiki bazı özel durumlardan geç kaldık ama rabbim böyle istemiş diyoruz eşimle.Esimin ailesinin çocuğu çok istemelerinin sebebi esimin abisi şht oldu o yüzden onun adını vermek ve evde neşe kaynağı olsun diye.Bide ilk torunlarını sık sık göremiyorlar elticik gelip gitmez pek.Ama kayinvaliden her seferinde oğlan olsun diyip duruyo gönlüm oğlandan yana benim de morelim çok bozuluyo hayırlısı sağlıklı olsun hep diyorum ama tutturmuş oğlan diye.Psikolojim bozulacak zaten laf vurmaları var bide öyle yapınca kötü hissediyorum napayım bilemiyorum....
Açık açık konuşmayı denesene canım

Açık açık konuşmayı denesene canım
Rabbim hayırlı sağlıklı versinde kız erkek fark etmez diyorum zaten o düşüncede biriyle konuşsam nolur ki her gittiği yerde soyluyu o sözünü

Ya valla bi bitin artık şu cinsiyetçi yaklaşıma sahip olan insancıklar.
1.si Allah rahmet eylesin ama erkek olsada abisinin ismini vermek zorunda değilsiniz.

2.si erkek çok istiosa kendi doğursun bi tane daha.aynen öyle söyleyin.

3.sü daha 5ay olmuş evleneli ne geç kalması Allah aşkına...hayırlısı olsun ama yüz vermeyin kaynana kayınpedere.

Beş aylık evlisiniz daha. Cicim aylarında oğlan istiyorlar kız istiyorlar derdi çok erken. Hele çocuk olmuyor diye üzülmek için ohoo... Soranlara da kısmet deyip geçin açıklama ile kendinizi yipratmayin herkes her şeyin en iyisini bilir çünkü.

Sadece 5 aylık evlisiniz ve bazı durumlardan dolayı geç mı kaldınız? Kayınvalideniz oğlan deyince cinsiyet oğlan mı olacakmıs? Ayrica psikolojilerimiz bu kadarcık şey için hemen bozulmasın yahu..
Bizden sonra gidenler hemen hamile olunca biz geç kalmışız öyle diyolar neyi bekliyomusuz

Beş aylık evlisiniz daha. Cicim aylarında oğlan istiyorlar kız istiyorlar derdi çok erken. Hele çocuk olmuyor diye üzülmek için ohoo... Soranlara da kısmet deyip geçin açıklama ile kendinizi yipratmayin herkes her şeyin en iyisini bilir çünkü.
Diyorum demekten vazgeçmem ama işte her yerde böyle demesi insanjn canını sıkıyo bi yerde

Düşünce yapısı bence de yanlış ama bu yaştan sonra bunu değiştirmek neredeyse imkansız. Sizin yerinizde olsam kayinvalidemi üzülecek kadar ciddiye almazdim bu konuda
Ulu orta öyle konuşmasına üzülüyorum herkese diyo nerdeyse gülerek cvp konuşuyorum ama icimde kızıyo ona

Bizden sonra gidenler hemen hamile olunca biz geç kalmışız öyle diyolar neyi bekliyomusuz
Valla kayınvalidem bana çocuk konusunda baski falan yapamaz ne münasebet değil 5 ay 5 yıldırda evli olsam değişmez bu yani

Ya valla bi bitin artık şu cinsiyetçi yaklaşıma sahip olan insancıklar.
1.si Allah rahmet eylesin ama erkek olsada abisinin ismini vermek zorunda değilsiniz.

2.si erkek çok istiosa kendi doğursun bi tane daha.aynen öyle söyleyin.

3.sü daha 5ay olmuş evleneli ne geç kalması Allah aşkına...hayırlısı olsun ama yüz vermeyin kaynana kayınpedere.
Kayinpederim demis onlar yapmiyosa biz yapak diye tövbe tövbe;)

Diyorum demekten vazgeçmem ama işte her yerde böyle demesi insanjn canını sıkıyo bi yerde
Çocuk çocuk diye tutturanlar zor günde ilk kaçanlar oluyor gıcık oluyorum bu tutturanlara. Ben kendimi tutamaz isteyen doğursun beni ilgilendirmez derdim herhalde. Annem zamanında çok lafını ediyordu cevabını da verdim ha gerçi susmadı çocuk doğana kadar ama olsun neyse..

Rabbim hayırlı sağlıklı versinde kız erkek fark etmez diyorum zaten o düşüncede biriyle konuşsam nolur ki her gittiği yerde soyluyu o sözünü
Esinin ve kp nin olmadığı anda bir ters çıkış yap..."Hayırlısı olsun, erkek olsun demenden rahatsiz oluyorum, erkek olurda sağlıksız olursa senin bu isteğin gelir sürekli aklıma" de mesela

Benimde kaynanamin ablasi cok soruyo illet oluyorum kadina ya.gecen sordugunda ugrasiyoruz dedim bidahakine gel yardim et dicem hiic kusura bakmasin.sanki ben tedavi olsam gidip ona anlaticam.butun aile duysun ondan sonra.bosver canim bak ben 3 senelik evliyim 1 senedir ugrasiyorum kısır bile denildi sakayla karisik umrumda bile deil.

Back
X