- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.994
- 548
Hadi kv'de cahilde istiyor. 5 aylik evlilikte çocuk için geç kaldiğinizi düşünmeniz neyin nesi? Hiçmi burda bir konu okumadin? Hepsi ayni başliyor, ilk yilda bebek yapiyorlar ve sonrasi hüsran.
Şurda kv'denin iki lafin karşina bile gelemiyorsun, lohusa halin ile ne yapacaksin? O kv'de çocuğun herşeyine kariştiğinda?
Eşini daha ne kadar taniyorsun? Bebek ile yardimci olacakmi?
Bebek demek sorumluluk demek. Uykusuzluk, doğru düzgün bir yere gidememek ve gittiğinde yarim valiz ile gitmek,..
Yani niye ilk önce birbirinize doymuyorsunuz? Gezin, tozun, sevişin, gece saat 2de yatin sabah istediğiniz saatte kalkin. Daha sevişmenin keyfine varilmadan önce sadece çocuk için sevişmeyi anlamiyorum cidden.
Şurda kv'denin iki lafin karşina bile gelemiyorsun, lohusa halin ile ne yapacaksin? O kv'de çocuğun herşeyine kariştiğinda?
Eşini daha ne kadar taniyorsun? Bebek ile yardimci olacakmi?
Bebek demek sorumluluk demek. Uykusuzluk, doğru düzgün bir yere gidememek ve gittiğinde yarim valiz ile gitmek,..
Yani niye ilk önce birbirinize doymuyorsunuz? Gezin, tozun, sevişin, gece saat 2de yatin sabah istediğiniz saatte kalkin. Daha sevişmenin keyfine varilmadan önce sadece çocuk için sevişmeyi anlamiyorum cidden.
korkmuştu, boşanmaya meraklı bu kız diye. Dedim anlaşamıyorsam neden evli kalayım ve çocuk doğurayım ki dedim. Biz 2 yıl flört ettik ve 600 km yol vardı aramızda sık görüşemiyorduk. O yüzden dedim daha birbirimizi tanıyoruz diye.