Ben kendi annemle bile sık sık anlaşmazlıklarım olur tabiki hakaretler vs hoş değil ama kusura bakmayın o kadar çocuğa bakmak hiç kolay değil mesela siz bakamamissiniz kv yanına tasinmissiniz kadın kim bilir kaç yaşında rahat edeceği huzurlu yaşayacağı dönemde de yanına 7 kişi geliyo 5 i çocuk . Yani demek istediğim siz yıpraniyorsunuz ama kadın o yaşında harap olmuş sinirleri yıpranmış ya katlanacaksiniz ya da kendiniz evinize geçip kendi yağinizda kavrulacaksinjz .aslında kv nin durumu bu bence size kastı yoktur artık sinirleri yıpranmışBen 37 yaşında bir bayanım.3 kızım var.ikinci bebeğim ikiz olunca mecburen beraber oturmaya başladım.esimin maddi gucu aslında yok değil fakat annesi olduğu için yardımcı almadık.sagolsun çocuklarıma maddi manevi çok düşkün, özverili,uykusuz geceler hersekilde fazlasıyla fedakar.bunlari söylemeden edemem fakat gel ki,biz kesinlikle anlaşamıyoruz.bakin kötü değil asla.ama ben onunla aynı kafa yapısına sahip değilim.o benim hiç bir düşüncemi kabul etmiyor ve bildiğini okuyor.ve en ufak bir sorunda bana etmediği hakaret kalmıyor.annemden nefret ediyor gelip bakmıyor diye çocuklara.ve aileme yeri geldimi çok kötü konuşuyor ve ben tahammül edemiyorum.esimle konuşsam mecburuz diyor .ne yapacağımı bilmiyorum
Eger mecbursan gercekten 1 sene katlan yapicak bisey yok esin hakli yani tek olup bakmayi goze alabilirsen olc tarz hangisi daha hafif kalirsa sana onu tercih et yani soyledigi laflarmi yoksa cocuk bakımımıBen 37 yaşında bir bayanım.3 kızım var.ikinci bebeğim ikiz olunca mecburen beraber oturmaya başladım.esimin maddi gucu aslında yok değil fakat annesi olduğu için yardımcı almadık.sagolsun çocuklarıma maddi manevi çok düşkün, özverili,uykusuz geceler hersekilde fazlasıyla fedakar.bunlari söylemeden edemem fakat gel ki,biz kesinlikle anlaşamıyoruz.bakin kötü değil asla.ama ben onunla aynı kafa yapısına sahip değilim.o benim hiç bir düşüncemi kabul etmiyor ve bildiğini okuyor.ve en ufak bir sorunda bana etmediği hakaret kalmıyor.annemden nefret ediyor gelip bakmıyor diye çocuklara.ve aileme yeri geldimi çok kötü konuşuyor ve ben tahammül edemiyorum.esimle konuşsam mecburuz diyor .ne yapacağımı bilmiyorum
Bence ne yapacağınız gayet açık ....Ben 37 yaşında bir bayanım.3 kızım var.ikinci bebeğim ikiz olunca mecburen beraber oturmaya başladım.esimin maddi gucu aslında yok değil fakat annesi olduğu için yardımcı almadık.sagolsun çocuklarıma maddi manevi çok düşkün, özverili,uykusuz geceler hersekilde fazlasıyla fedakar.bunlari söylemeden edemem fakat gel ki,biz kesinlikle anlaşamıyoruz.bakin kötü değil asla.ama ben onunla aynı kafa yapısına sahip değilim.o benim hiç bir düşüncemi kabul etmiyor ve bildiğini okuyor.ve en ufak bir sorunda bana etmediği hakaret kalmıyor.annemden nefret ediyor gelip bakmıyor diye çocuklara.ve aileme yeri geldimi çok kötü konuşuyor ve ben tahammül edemiyorum.esimle konuşsam mecburuz diyor .ne yapacağımı bilmiyorum
Niye “mecburen”? İkizi olan her kadın kaynanasıyla birlikte mi yaşıyor? Maddi durumunuz da kötü değilmiş, kıyın paraya. Ya çalışmayın, izin alın, evde kendiniz bakın. Ya da bakıcı bulun. Kadın belli ki torunlarını seviyor ama bu duruma da sinir oluyor.ikinci bebeğim ikiz olunca mecburen beraber oturmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?