- 13 Ekim 2019
- 41
- 61
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hassascivciv
-
Yahu bunda ne var? Kendi birikiminin takibini yapmak istiyordur. Dert aramayın kendinize.Merhaba herkese,kısaca yazmak istiyorum ayrıntısını kısa geçicem.Aramiz güzeldi bir akşam geldi bize kızım var 1 yaşında ona hesap açtırması için eşime söyledi bankada hesap açtırmak anne baba'dan başka bir akraba yapamıyor.Benim takıldığım konu şu ben zaten açtırdım gidip ve yatırıyorum 200 kusur oldu ve çalışmıyorum kumbarasından ve süt paramdan yatırmıştım bir miktar.Hala da devam ediyorum.Bunu biliyor yine de ayrı hesap açıp kendi parasını takip etmek istiyor.Bana mı güveni yok?Ben çocuğumun parasinimi yicem ? Beni çok kirdi guvensizligi sizce ?
Yine yapabilir yani hesap defterine yazıyorlar zaten.Neden ayrı bir hesap ?Yahu bunda ne var? Kendi birikiminin takibini yapmak istiyordur. Dert aramayın kendinize.
Demek ki boyle yapmak istiyor. Kadının parası sizi ilgilendirmez ki.Yine yapabilir yani hesap defterine yazıyorlar zaten.Neden ayrı bir hesap ?
Ilginç.1 hesabı varken 2.si neden ? Fayda 1.de ne oluyor kiBen olsam bende ayrı açarım ne kadar faydam olduğunu görmek isterim
Arkadaşım bende mı artniyet birmantıklı düşün 2. Hesap ne alaka ????Kadın torunu için para yatıracak yahu. Bunda nasıl art niyet arayabiliyorsunuz. Ya bazen insanların özellikle ne yapsam da sorun yaşasam dediğini düşünüyorum artık.
Parasından banane.Ben bu güvensizliğine takiliyorumDemek ki boyle yapmak istiyor. Kadının parası sizi ilgilendirmez ki.
Canınız mı sıkılıyor bugün kendinize dert arıyorsunuz?Merhaba herkese,kısaca yazmak istiyorum ayrıntısını kısa geçicem.Aramiz güzeldi bir akşam geldi bize kızım var 1 yaşında ona hesap açtırması için eşime söyledi bankada hesap açtırmak anne baba'dan başka bir akraba yapamıyor.Benim takıldığım konu şu ben zaten açtırdım gidip ve yatırıyorum 200 kusur oldu ve çalışmıyorum kumbarasından ve süt paramdan yatırmıştım bir miktar.Hala da devam ediyorum.Bunu biliyor yine de ayrı hesap açıp kendi parasını takip etmek istiyor.Bana mı güveni yok?Ben çocuğumun parasinimi yicem ? Beni çok kirdi guvensizligi sizce ?
Kadın çocuğunuza ayrı hesap açıp para yatırmak istiyor siz de ayrı hesap istemiş bunu sorun ediyordunuz pes vallahi...Merhaba herkese,kısaca yazmak istiyorum ayrıntısını kısa geçicem.Aramiz güzeldi bir akşam geldi bize kızım var 1 yaşında ona hesap açtırması için eşime söyledi bankada hesap açtırmak anne baba'dan başka bir akraba yapamıyor.Benim takıldığım konu şu ben zaten açtırdım gidip ve yatırıyorum 200 kusur oldu ve çalışmıyorum kumbarasından ve süt paramdan yatırmıştım bir miktar.Hala da devam ediyorum.Bunu biliyor yine de ayrı hesap açıp kendi parasını takip etmek istiyor.Bana mı güveni yok?Ben çocuğumun parasinimi yicem ? Beni çok kirdi guvensizligi sizce ?
Ilginç.1 hesabı varken 2.si neden ? Fayda 1.de ne oluyor ki
Anne babasi dışında başkası actiramaz evet ama bence biriktirsin de isterse yastik altinda biriktirsin. Ne diye sorguluyorsunuz ki? Bulmuşsun da bunuyorsun bence. Ne güzel iste op de basina koy.Merhaba herkese,kısaca yazmak istiyorum ayrıntısını kısa geçicem.Aramiz güzeldi bir akşam geldi bize kızım var 1 yaşında ona hesap açtırması için eşime söyledi bankada hesap açtırmak anne baba'dan başka bir akraba yapamıyor.Benim takıldığım konu şu ben zaten açtırdım gidip ve yatırıyorum 200 kusur oldu ve çalışmıyorum kumbarasından ve süt paramdan yatırmıştım bir miktar.Hala da devam ediyorum.Bunu biliyor yine de ayrı hesap açıp kendi parasını takip etmek istiyor.Bana mı güveni yok?Ben çocuğumun parasinimi yicem ? Beni çok kirdi guvensizligi sizce ?
Benim kv torunu icin para yatiracak ben de ufak tefek ayrintilar bulup sorun edicem ?Merhaba herkese,kısaca yazmak istiyorum ayrıntısını kısa geçicem.Aramiz güzeldi bir akşam geldi bize kızım var 1 yaşında ona hesap açtırması için eşime söyledi bankada hesap açtırmak anne baba'dan başka bir akraba yapamıyor.Benim takıldığım konu şu ben zaten açtırdım gidip ve yatırıyorum 200 kusur oldu ve çalışmıyorum kumbarasından ve süt paramdan yatırmıştım bir miktar.Hala da devam ediyorum.Bunu biliyor yine de ayrı hesap açıp kendi parasını takip etmek istiyor.Bana mı güveni yok?Ben çocuğumun parasinimi yicem ? Beni çok kirdi guvensizligi sizce ?
en azından torunu için bunu yapıyor boşver bırak yapsın benim kv de bebeğim düşsün diye uğraştı 3 görümcem de arayıp hayırlı olsun demedi sebep annesinin kıskançlıkları görümcelerim biz çektik o da çeksin hizmet etsin dedi bence boşver takılma yeri gelir direk söylersin bana güvenmedin diye birde kendi ileride ben bu kadar yardım ettim vs demek istemiştir olabilir sizinkilerde karışmasını istememiştir sizden çok yatıracağını da düşünmüş olabilirMerhaba herkese,kısaca yazmak istiyorum ayrıntısını kısa geçicem.Aramiz güzeldi bir akşam geldi bize kızım var 1 yaşında ona hesap açtırması için eşime söyledi bankada hesap açtırmak anne baba'dan başka bir akraba yapamıyor.Benim takıldığım konu şu ben zaten açtırdım gidip ve yatırıyorum 200 kusur oldu ve çalışmıyorum kumbarasından ve süt paramdan yatırmıştım bir miktar.Hala da devam ediyorum.Bunu biliyor yine de ayrı hesap açıp kendi parasını takip etmek istiyor.Bana mı güveni yok?Ben çocuğumun parasinimi yicem ? Beni çok kirdi guvensizligi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?