Kayinvalidem

Hassascivciv

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
41
61
3
29
Merhaba herkese,kısaca yazmak istiyorum ayrıntısını kısa geçicem.Aramiz güzeldi bir akşam geldi bize kızım var 1 yaşında ona hesap açtırması için eşime söyledi bankada hesap açtırmak anne baba'dan başka bir akraba yapamıyor.Benim takıldığım konu şu ben zaten açtırdım gidip ve yatırıyorum 200 kusur oldu ve çalışmıyorum kumbarasından ve süt paramdan yatırmıştım bir miktar.Hala da devam ediyorum.Bunu biliyor yine de ayrı hesap açıp kendi parasını takip etmek istiyor.Bana mı güveni yok?Ben çocuğumun parasinimi yicem ? Beni çok kirdi guvensizligi sizce ?

Yahu bunda ne var? Kendi birikiminin takibini yapmak istiyordur. Dert aramayın kendinize.

Canınız mı sıkılıyor bugün kendinize dert arıyorsunuz?
Belli Yaştaki insanların genel hali bu size güvenmemesiyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Tek hatası size söylemeden kendi adına hesap açıp kızınız için para yatırabilirdi.

Belki onu tek başına yapamadığı için oğlundan destek aldı.. Olabilirse kızınızın adına olsun istedi.

Kayinvalidenizin kıymetini bilin ..Öyle kahinvalidelrr var ki torununun rızkını yiyen, sömüren..
Güzel bakın güzel şeyler yaşayın..

Kadın çocuğunuza ayrı hesap açıp para yatırmak istiyor siz de ayrı hesap istemiş bunu sorun ediyordunuz pes vallahi...

Anne babasi dışında başkası actiramaz evet ama bence biriktirsin de isterse yastik altinda biriktirsin. Ne diye sorguluyorsunuz ki? Bulmuşsun da bunuyorsun bence. Ne güzel iste op de basina koy.

Ben mi safım bilmiyorum ki.

Kadın ilerde torununa bak bunu senin için ben biriktirdim demek istiyordur belki de. Sizinle ortak hesap olursa bu sefer de hepsini kendi yatırdı gibi davrandı dersiniz.

Cidden insanlara yaranmak çok zor.

Ortak hesap olur ise ilerde kim ne kadar birikim yapabilmis belli olmaz. Sen 3 katarsin kv 5 katar, para birikir ama ne sen çocuğun için ne kadar biriktirdiğni anlayabilirsin nede kv. Üstelik böyle konularda yarın birgün hesaplamaya gidilebilir ve sorunlar yaşanır. En doğrusunu düşünmus mantıklı olan da kv 'nin yapmaya çalıştığı. Hemen guvensizlige yormayın, ben kayinvalideme güvenirim ama hesabimi ayrı tutmak isterim. Bende buyum yani bu kadar yapabilmisim diye.

Benim kv torunu icin para yatiracak ben de ufak tefek ayrintilar bulup sorun edicem ?
Bizimkiler biz evlenirken günahlarını vermediler üstüne bi de kocamı yediler bitirdiler. Kıymetini bil kv'nin.

en azından torunu için bunu yapıyor boşver bırak yapsın benim kv de bebeğim düşsün diye uğraştı 3 görümcem de arayıp hayırlı olsun demedi sebep annesinin kıskançlıkları görümcelerim biz çektik o da çeksin hizmet etsin dedi bence boşver takılma yeri gelir direk söylersin bana güvenmedin diye birde kendi ileride ben bu kadar yardım ettim vs demek istemiştir olabilir sizinkilerde karışmasını istememiştir sizden çok yatıracağını da düşünmüş olabilir

O babanne siz anne nedn bir yatırasınız ? kadıncağız haklı kendi hesabını bilsin siznle ne alaka.. ?

Kırk yıl düşünsem bana güvenmiyor gibi bir sonuç çıkarmazdım, her şeyi bu kadar irdelersek dert içinde dert buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…