Kayinvalidem

Almanyada bir cok büyükler ayrı hesap açtırıp çocuk belli bir yaşa geldikten sonra hediye olarak veriyorlar hesap defteri. Ben bunu hiç garipsemedim.
Bu ara: ben çocuklarının birikim parasını erkeğe alkole felan harcayan annelere tanık oldum. Yani siz harcamazsiniz belki ama harcayanlar var ve çocuklar bir kuruş faydasını görmüyor

Bende babaanne olsam ayrı açıp büyüyünce torunuma benden diye hediye etmek isterim, ne var ki bunda.
Nesine bozuldunuz.
Sizde madem harcamayaksiniz, ha o hesap, ha bu hesap ne fark edecek..

Ne şanslı çocuk herkes onun için hesaplarda para biriktiriyor. Boş verin madem öyle istiyor hesabını ayrı tutsun sizin için de daha iyi olur.

Dur bakayım iki dkligina babaanne olayım himm evet bende ayrı hesap isterdim size guvenmemekle ilgisi yok torunu içi. Ayrıca kendisi bişeyler yapmak istemiş şöyle düşünün diyelim ki para değilde 2 ayda bi bı çeyrek alacak kadın getirip sizemi verecek o zaman hayır şimdide parayı ayrı bi hesapta biriktirip zamanı gelince belkide al kızım ya da oğlum neyse babaannenin senin için birikimi diyecek valla sevinin art niuet aramayın 4 aylık bebeğime babaannesi bı çorap almadı

Haketmiyorsunuz söyleyin yatırmasın

Nereye yarırırsa yatırsın sırf yatırsında canım.Ben sızın gıbı dusunmuorum hanımefendı.Kendıde takıp etmek ısteyebılır.Bu çok normal.

Ayrı hesap istemesi sizi niye rahatsız ediyor ki baba annesi belki başka planlar yapıyor büyüyünce torununa devretcektir seni ayrı kendini ayrı göruyirdur sonuçta kaynana gelinsiniz guvenmeyedebilir yani

Bana garip geldi benm kizimin var annem surekli verir ve arkasini sormaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…