kayinvalidem..

O zaman anlatmayı dene, anne eltimle aranızdaki muhabbeti bilmiyorum, bahsetmene gerek yok. Ben sizi seviyorum ama olmayan bir şeyi olur gibi anlatınca modum düşüyor, kendimi kıyaslamak hoşuma gitmiyor de, bir şey kaybetmezsin. Şayet yanlış anlamaz ise.
Bir şeyler biriktirmek sağlığı bozuyor, bence en mantıklısı. Belki eşiniz de aracı olabilir.

Merhabalar herkese. ben esimin ailesiyle ayni sehirde oturuyorum. hatta15 dk uzaklikta. yakin oldugumuz icin de gorusuyoruz ara ara. ozellikle yasaklar baslamadan once sık sık gorusuyorduk.esimin ailesi yani anne ve babasi kendi halinde kimseye karismayan iyi insanlar.muhabbetimiz genel olarak iyi.esimin bir de abisi var, 10 yillik evli.eltimle iyi anlasiyoruz yani ikimizin arasinda bir problem yok, fakat eltim gecmisten bu yana kayinvalidemlerle gorusmek istemediginden çoğu zaman problem yasamislar. şimdi gelelim asıl konuya.kayinvalidemlere giderken bos gitmek istemedigimden evde bir seyler yapip goturuyorum.( kendisi de bize gelirken mutlaka yemek yapip getirir.) kayinvalidem de ben bir sey getirmissem mutlaka (eltimin adı Aslı olsun) "Asli da pasta yapar getirir, Asli da kek yapar, asli da borek yapar, asli şunu getirdi, asli da bunu yapti getirdi." hic sekmez:) diyelim ki onlardayken kahve yapiyorum "asli da kahve yapar... " eltim ise en son 2 ay once geldi, yani birakin bir seyler yapmasini gorusmuyor bile.kayinvalidemler de onlara gitmiyor. en son dün gittik kayinvalideye, bir gun oncesinden pasta yapmistim, tarifini sordu; malzemelerini sayarken bir çırpıda: "asli da yapar boyle seyler" deyiverdi:)) kayinvalidem neden boyle bir kiyaslama mücadelesine giriyor anlamiyorum. kimseyle yaris icinde degilim, eltimle arasi iyi veya kotu onlarin arasinda olan mesele yani beni alakadar etmez. bugune kadar da onlarin iliskileriyle ilgili asla yorum yapmadim. kendimi herhangi bir konuda kiyaslamaya sokmam ama kendisi sanki boyle bir ortam olusturmaya calisiyor, anlam veremiyorum. bu tutum karsisinda siz olsaniz ne yaparsiniz? benim yerimde olsaniz ne derdiniz? (ben genelde yorum yapmiyorum)
Ya bence kayınvalideniz tatli birisi. Muhtemelen sizi daha coks seviyor fakat çocuklar arasında ayrim yapiyor gibi hissetmek onu da uzuyor.
Ayrica sagolsun oda eli bos gelmiyormuş

O zaman anlatmayı dene, anne eltimle aranızdaki muhabbeti bilmiyorum, bahsetmene gerek yok. Ben sizi seviyorum ama olmayan bir şeyi olur gibi anlatınca modum düşüyor, kendimi kıyaslamak hoşuma gitmiyor de, bir şey kaybetmezsin. Şayet yanlış anlamaz ise.
esim uygun bir dille soyleyecek. ben dile getirmek istemiyorum ya

cok gecmis olsun size de. tüm enerjimle gidiyorum kv ye. icimden geliyor sonra bakiyorum ki bi anda enerjim dusmus. yok her zaman takmiyorum sadece bu sekilde tavirlar sergileyince anlam veremiyorum. cok haklisiniz insan kendine ediyor, sagligini bozuyor boyle sacma sapan seylere. resmi duran daha kiymetli oluyor sanirim. burdaki arkadaslarin bazilari da gaza gelme, ayni sekilde devam et demisler ama insanda ne istek kaliyor ne de olumlu dusunce
Haklısın hiç istek kalmıyor.
İnsan severek isteyerek yapıyor herşeyi, sonra böyle araya resmen şeytanlık sokuyorlar.
En iyisini tabi ki siz bilirsin gidip gitmemekte.
Ama tavrınızı belli edin bence.

Haklısın hiç istek kalmıyor.
İnsan severek isteyerek yapıyor herşeyi, sonra böyle araya resmen şeytanlık sokuyorlar.
En iyisini tabi ki siz bilirsin gidip gitmemekte.
Ama tavrınızı belli edin bence.
k.v nin bir akrabasi memleketlerinden bir seyler gondermisler. yani onlarin memlekee özgu yöresel yiyecekler. gecen hafta bize de verdi k.v 2 gün önce de bana diyor ki "sizinkileri de derin dondurucuya koymuştum, aslilarinkini de. onlarinki de suan dondurucuda. " diyor ama bunu aslilarinkinin dondurucuda oldugunu yani onlara da ayirdigini 3 4 defa soyledi:) yani diyecektim ki " banane, ne veriyorsan ver aslilara. " aslilarla olmayan iliskisini varmis gibi anlatarak gozume gozume sokmasi cok irite ediyor beni ya. esime anlattim hak veriyor bana. annemle uygun bir dille konusurum dedi

aslinda iyi niyetli biridir yani gercekten kayinvalidelik yapmaya calismaz ama herhangi bir sey yaptigim zaman her daim eltimi soylemesi garip geliyor
Bence onunda sizin gibi gelip gitmesini, karşılıklı muhabbet ve yeme içime olmasını istediği için böyle söylüyor olabilir.

k.v nin bir akrabasi memleketlerinden bir seyler gondermisler. yani onlarin memlekee özgu yöresel yiyecekler. gecen hafta bize de verdi k.v 2 gün önce de bana diyor ki "sizinkileri de derin dondurucuya koymuştum, aslilarinkini de. onlarinki de suan dondurucuda. " diyor ama bunu aslilarinkinin dondurucuda oldugunu yani onlara da ayirdigini 3 4 defa soyledi:) yani diyecektim ki " banane, ne veriyorsan ver aslilara. " aslilarla olmayan iliskisini varmis gibi anlatarak gozume gozume sokmasi cok irite ediyor beni ya. esime anlattim hak veriyor bana. annemle uygun bir dille konusurum dedi
Yani şimdi bu işin içine eşini sokmana ne gerek vardı? Ufak tefek laf sokmalar ve kale almamalar ile aşılabilecek şeyler büyük mesele olacak şimdi.

Size normalde bir kötülüğü yok
Huzur bozucu
İkiyüzlü
Kötü bir kadın değil ise bu dediğini ciddiye almayın
Dinleyin geçin
Kötülük aramayın

oyle mi dersiniz ya? soylemedi henuz. soyletmeyeyim mi olay buyur mu sizce? yani olay haline mi gelir?
Ay şimdi ne alakası var yaaa diye ağlayacak falan. Adam gerilecek. Bırak. Ben hallederim de. Bu durum biraz fazla taktığın için büyük görünüyor sana. Kaynana ile alakalı her durumda eşini öne sürme. Bir gün gerçekten kendi halledemeyeceğin birşey olur, ama o güne kredin kalmaz eşinde.

Bence de utanıyor eltiyle olan bu durumdan. Bu sebeple problem yokmuş gibi yansıtmaya çalışıyor.
Cok rahatsız oluyorsanız kırmadan ve iyi niyetle soyleyin

Allah Allah böyle yaparak ellerine ne geçiyor anlamadım gitti.

Kadın ısınamamış sevememiş olabilir. Ya da aralarında size anlatmadıkları bı olay gelişmiş ve kadın tamamen ilişkiyi kesmiş olabilir...

Size de, bu gelinleri ile yaşadıkları ders olmuş olabilir ve olumsuz olacak bı durum yaşatmamıslardır.

Ama bu ne yani Aslı da Aslı...

Yerinizde olsam e Aslı da Aslı anladıkta bı Aslıyı göremiyorum derim.

Ben size özelden bana yapılan bı terbiyesizligi yazıcam.

Merhabalar herkese. ben esimin ailesiyle ayni sehirde oturuyorum. hatta15 dk uzaklikta. yakin oldugumuz icin de gorusuyoruz ara ara. ozellikle yasaklar baslamadan once sık sık gorusuyorduk.esimin ailesi yani anne ve babasi kendi halinde kimseye karismayan iyi insanlar.muhabbetimiz genel olarak iyi.esimin bir de abisi var, 10 yillik evli.eltimle iyi anlasiyoruz yani ikimizin arasinda bir problem yok, fakat eltim gecmisten bu yana kayinvalidemlerle gorusmek istemediginden çoğu zaman problem yasamislar. şimdi gelelim asıl konuya.kayinvalidemlere giderken bos gitmek istemedigimden evde bir seyler yapip goturuyorum.( kendisi de bize gelirken mutlaka yemek yapip getirir.) kayinvalidem de ben bir sey getirmissem mutlaka (eltimin adı Aslı olsun) "Asli da pasta yapar getirir, Asli da kek yapar, asli da borek yapar, asli şunu getirdi, asli da bunu yapti getirdi." hic sekmez:) diyelim ki onlardayken kahve yapiyorum "asli da kahve yapar... " eltim ise en son 2 ay once geldi, yani birakin bir seyler yapmasini gorusmuyor bile.kayinvalidemler de onlara gitmiyor. en son dün gittik kayinvalideye, bir gun oncesinden pasta yapmistim, tarifini sordu; malzemelerini sayarken bir çırpıda: "asli da yapar boyle seyler" deyiverdi:)) kayinvalidem neden boyle bir kiyaslama mücadelesine giriyor anlamiyorum. kimseyle yaris icinde degilim, eltimle arasi iyi veya kotu onlarin arasinda olan mesele yani beni alakadar etmez. bugune kadar da onlarin iliskileriyle ilgili asla yorum yapmadim. kendimi herhangi bir konuda kiyaslamaya sokmam ama kendisi sanki boyle bir ortam olusturmaya calisiyor, anlam veremiyorum. bu tutum karsisinda siz olsaniz ne yaparsiniz? benim yerimde olsaniz ne derdiniz? (ben genelde yorum yapmiyorum)
Bu kıyaslama değil obur gelinden umduğunu bulamamış yarasını kapatıyor..

bunu soylemesının tek amacı sana mınnet duymuyorum demenın kıbarcası ınanın baska hıc bır anlamı yok

yanı kendısı zaten tok boyle seylere aslı da yapıyormus herkes becerıklı herkes yapar kendısıne, kendısı de becerıklı zaten ...siz yapmasanız da olur ;) bence artık yapmayın onun da sıze yapmasının sebebı bu altda kalmamak ıcın yanı içinden geldıgı ıcın degıl

bu sefer eltısını kıskandıgını dusunur ınsan kafasına taktıgı seyı konusur eltıyı kafaya taktı ondan bahsetmeme ıcerledı kotu nıyetım yoktu kı dıye malzeme cıkarır

Allah Allah böyle yaparak ellerine ne geçiyor anlamadım gitti.

Kadın ısınamamış sevememiş olabilir. Ya da aralarında size anlatmadıkları bı olay gelişmiş ve kadın tamamen ilişkiyi kesmiş olabilir...

Size de, bu gelinleri ile yaşadıkları ders olmuş olabilir ve olumsuz olacak bı durum yaşatmamıslardır.

Ama bu ne yani Aslı da Aslı...

Yerinizde olsam e Aslı da Aslı anladıkta bı Aslıyı göremiyorum derim.

Ben size özelden bana yapılan bı terbiyesizligi yazıcam.
oyle bir cevap versem adim "fesat" a fallan cikar Allah muhafaza. o yuzden yorum yapmiyorum. ama yazin bana cok merak ettim

bunu soylemesının tek amacı sana mınnet duymuyorum demenın kıbarcası ınanın baska hıc bır anlamı yok

yanı kendısı zaten tok boyle seylere aslı da yapıyormus herkes becerıklı herkes yapar kendısıne, kendısı de becerıklı zaten ...siz yapmasanız da olur :KK66: bence artık yapmayın onun da sıze yapmasının sebebı bu altda kalmamak ıcın yanı içinden geldıgı ıcın degıl
ya da "tek yapan sen degilsin kendini onemli zannetme" mesajini da veriyor olabilir. yok kesinlikle yapmayacagim. annemle konustum bu durumu. annem de ablam calistigi icin yemek gonderr. annem: "sana yemek gonderiyorsa sonucta evladi yasiyor o evde, oglu sicak yemek yesin istiyordur. ben de yemek gonderiyorum ablana, ben sanki enisteni dusunerek mi gonderiyorum diyor. oyle gercekten. icimden gelmiyor artik jest yapmak falan

Back
X