bırebır aynı seyı yasadım ve zoruma gıdecek seyler oldu ne olursa olsun konu, yaptıgım ne olursa olsun her ortamda ya pıknıkte bıle basıt bıt muhallebıde bıle x de guzel yapar oda yapar x de yapar, bu arada bende o x le gorusmuyorum ustelık
benım cok samımı oldugum en yakın arkadasım aynı zamanda kuzenım ve meslegı aıle terapıstı

bırlıkte buyuduk , o bana bunu demıstı , sana mınnet etmıyorum dıyor aslında, bosa kurek sallıyorsun yanı o yuzden hıc bırsey yapma o da soylemeyı bırakacaktır
hanı dedınız ya o an ne demelıyım sız olsanız ne dersınız dıye sordunuz ya
ıste hıc bırsey yapmamak gerekıyormus tek yapacagın yemek yedıgınde onlarda tabagını kaldır sofra hazırlanırken maksımum bardakları falan gotur bırseyıne karısma bırsey yapma bırsey ısteme, bu tarz ınsanların zehırleyen ıletısımı vardır ne yaparsan karsılıgı canını sıkacak sekılde gelır demıstı :)
ne zaman kayınvalıdeme neseyle gıtsem donusumde ıcım cekılmıs gıbı olurdum sebebını de kendımde arardım hep nerde hata yapıyorum derdım meger derdın ta kendısıymıs benle alakalı degılmıs o yuzden ıcınız rahat olsun elınızı ustunden cektıgınızde yapmayı bıraktıgınızda uzaklastıgınızda sızden kıymetlısı olmaz kaçan kovalanır sozu bence kayınvalıde gelın ılıskısıne cuk oturuyor yapmayan yuzu gulmeyen umursamayan daha kıymetlı oluyor
cok adaletsızce ama oyle :) onemlı olan degerlı olan sızsınız kıymetınızı bılememısler bunca zaman yaptıgınız da allah ıcın , huzur olsun mutluluk olsun paylasım olsun dıyeydı, artık sıze verılen degerden daha ustunu vermeyın sorun cozulecektır