Kayınvalidem

Bu dünya tatlısı kv'nin lütfen duygularını karşılıksız bırakmayın 🥰
Ayrıca kendi çayınızı kendiniz doldurun ki çay biterse bari kendi kendinizi sorgulayın:)
Herhalde senin kvden bulaşmış tatlılığı.emredersin bir dahakine çayımı doldururum Allahım ya ne insanlar var

Gerçektir o. Üzül sen buna enerjini harca. Benim kv beni sevmiyor mesela çokta umurumda değil, oğlu sevmiş yeter.0

Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum belki ben yanlış anlıyorum kayınvalidem bana çay dolduruyordu çay yetmedi diye bana kayınvaliden seni sevmiyor dedi bende dedim kisen öyle diyorsan öyledir şaka yapıyorum dedi yanımızda bir akrabamız vardı o da kaynanama sen kendin söyledin dedi sonra kaynanam hiçbir şey demedi.sizce gerçekten şaka mı gerçek mi

Cay bitmeseydi saka derdim ama bittiyse bence ciddi. 🙄

Ben kayınvalidemi annem gibi görüyorum ona saygı duyuyorum eşimin annesi benimde annem sonuçta tabiki ben onu severken onun beni sevmediğini ima etmesi beni üzer ve bu önemli bir konu bana göre size göre önemli olmayabilir o zaman cevap vermeyin lütfen

Sevse ne olacak sevmese ne olacak.önemli olan oğlu seviyor mu?alınganlık yapacağına "anne oğlun seviyor ya o bana yeter" deseydin.

Ben kayınvalidemi annem gibi görüyorum ona saygı duyuyorum eşimin annesi benimde annem sonuçta tabiki ben onu severken onun beni sevmediğini ima etmesi beni üzer ve bu önemli bir konu bana göre size göre önemli olmayabilir o zaman cevap vermeyin lütfen

Ben size hak verdim. Kayinvalidem beni sevmeseydi hayata kuserdim o derece. Ben kayinvalide sevgisi sayesinde var oldum cunku. Herkes bunlari anlayamaz cok cok onemli bir mevzu bu. :olamaz:

Sanki siz kayınvalidenize bayılıyor musunuz 😂 valla ben en iyi kayınvalidenin bile sevgisine inanmam. Tabii ki gelinlerini sevmiyorlar ya hu siz şanslısınız şakayla karışık açık konuşmuş siz de şakayla karışık içinizde ne varsa söyleyin 😂 keşke benimki de öyle bi şaka yapsa da ben de ona hele ben kayınvalidemi hiiiiççç sevmiyorum diye şaka yapsam biraz keyfim yerine gelse 😂😂😂

Back
X