• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem

Princesssd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
94
43
88
29
Kısaca bahsedeyim kayınvalidem eşimi çok kıskanır en başından beni onaylamayip eşim benle evlenmek isteyince kabullendi. Ama bana evlenene kadar yapmadığını bırakmadı insanların içinde azarlamak ,beni küçümsemek, dış gorunusumu kucumsemek eleştirmek bana hakaretler yağdırmak vs gibi. Evlendikten sonra 3.ayimizda eşiyle kavga etti ve yanımıza geldi. Geldiğinden beri bana sürekli yaptıklarımi eleştiriyor eşime diyor ki sen ogretmiyor musun? Sürekli bombardımana tutuyor yaptığım her şey yanlış gibi ben saygı çerçevesinde cevap verince daha da sinirleniyor ve kan beynime sıçrıyor sen cevap verince diyor. Ben çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum sizce ben abartıyor muyum ? Kötü biriymisim gibi hissediyorum yetersiz ve ruh sagligimi çökmüş hissediyorum şuan hastalığım da var o kadar stresliyim ki hastalığımı bile unuttum.

Valla kimse kusura bakmasın ağzına s.çarım net!
Sen niye saygı çerçevesinde cevap veriyorsun? Kov bi şey yap. O salak kocan ne yapıyor? Ne alaka niye çekiyosun? inan oğlunu bırakmamak için kavga numarası yapıp size yerleşmiştir pislik kadın!

Öncelikle saygı çerçevesinden çıkıp hak ettiği cevabı vereceksiniz. Nasıl yiyip yuttunuz bu hareketleri? Neden tepkinizi anında ortaya koymadınız. Şu eziklik psikolojisinden çıkın artık ya. Aman eşim, huzurum falan klişesi de yapmayın lütfen.
Öyle bir klişe yapmıyorum aslında yutmadim cevap verdim verdiğim için saygsiz oldum

Kendinizi kimseye aşağılatmayın, değerinizi kendiniz belirleyeceksiniz. Yok öyle ben ağzıma geleni sayayım karşımdaki insan evladı sussun otursun, cevabını alınca da kan beynine sıçrıyormuş… Bir de kendinizi yetersiz hissediyormuşsunuz ne için kim için yetersiz? Burası benim evim ben öyle uygun gördüm beğenmeyen kendi evinde dilediği gibi takılabilir demeyi öğrenmeniz lazım yoksa sizi çok üzerler konu sahibi. Eşinize söyleyin hergün hareket yemek, eleştirilmek için evlenmediniz heralde götürsün bıraksın evine.

Kadın o kadar akıllı ki onun yanında beni düşünüyor gibi yapıyor
Toparlan git annenin babanın evine , annen gitmeden gelmiyorum de. Yok öyle gelip başkasının evine yerleşmek. Kocan adam olsa zaten annesinin yanındaki rollenmelerine inanmaz. Gönder evden bir an önce

Kendinizi kimseye aşağılatmayın, değerinizi kendiniz belirleyeceksiniz. Yok öyle ben ağzıma geleni sayayım karşımdaki insan evladı sussun otursun, cevabını alınca da kan beynine sıçrıyormuş… Bir de kendinizi yetersiz hissediyormuşsunuz ne için kim için yetersiz? Burası benim evim ben öyle uygun gördüm beğenmeyen kendi evinde dilediği gibi takılabilir demeyi öğrenmeniz lazım yoksa sizi çok üzerler konu sahibi. Eşinize söyleyin hergün hareket yemek, eleştirilmek için evlenmediniz heralde götürsün bıraksın evine.

Hakkimi savundugum için inatci her zaman haklı olan ve saygsizi oldum eltim her dediğini yapıyor ve dinliyor o yüzden yanımdayken onun çok saygılı ve iyi biri olduğunu söylüyor

Hakkimi savundugum için inatci her zaman haklı olan ve saygsizi oldum eltim her dediğini yapıyor ve dinliyor o yüzden yanımdayken onun çok saygılı ve iyi biri olduğunu söylüyor
Gitsin ona yerleşsin o zaman. Ne işi varmış o halde sizde? Yemeyin bunları sizi dize getirmek, istediği gibi eğip bükmek için söylüyor.

Senin kocan öğretmen mi sana sen öğretmiyo musn diye soruyor kocaniza ? Mesela o anda ne dedi kocaniz annesine ? Sen niye saygi cercevesinde cevap veriyosun ? Hem evliliginin 3. Ayinda gelmis yerlesmis bi de konusabiliyor . Saka gibisiniz gercekten . Sen sinir krizi gecir bakalim daha yapabiliyor mu sana bi sey . Kocalarda hic gormez ya aynen sana deger vermiyo iste verse kimsenin seni elestirmesine izn vermzdi. Olay cikar ona da ögret simdi burdan taviz baslarsa gecmis olsun

Back
X