Canım benim kayınvalidem patlayacak bomba gibi herhangi bir laf soksam hareket yapsam kıyamet korapıyor kkki ben hiçç laf sokmadımmm
anlatayımm
eşim ameliyat olması için kayseriye ailesinin yanına gittik ve 31 aralıkta kayseriye indik 1 ocak sabahı kahvaltı ediyoruz eşim bilir ben öyle buzdolabı süslerine filan bayılırım kokoşum zcık
neyse dediki
eşim " hayatım bak annemlerden al beğendiğğini cok varmıs" dedi
bende kalktım yerimden buzdolabı süslerini alır gibi yaptım eşimde bende güldük
kayınvalidem " yaşlanınca kurt kuzunun maskarası olurmuşş sen beni mi oynatıyoonnnn diye diyee bağırdı kıyamet kopardı
eşim " anne yanlış anladın kız şaka yaptı" desede boşşşşş
ben sinirlendim eşim üzülmesin diye içeri salona gittim tabi masayı toplamadım
neyse aradan 1 saat geçti içimden dedimki iiyilik sende kalsın moonsun Allah için kalk yap eşin üzülmesin dedim ve mutfagı tıklattım
annee yardıma ihtiyacın var mı dedim hay demez olaydımmm aptalım beenn

kayınvalidem" daha şimdi mi aklına geliyor yardım etmek. Sofrayı topladım hamuru yogurdm herseyi yaptımm şimdi mi yardım ediyorsun (tek yaptııg hamur yogurmak zeteeen )
ben " anne neden öyle söyluyorsun ben sana ne yaptım bu zamana kadar hızmetimi eksik mi ettim"
kv " yoookkk o babanın evindeydi gösteriştiii asıl şimdi önumuzde dönmelisinnn (yalnız ben 1 gece yattım sabahına bunlar oluyoorrr

) kızımm millettee ne kayınvalideler var yemek yapmıyorlarr gelinler yapıyoorr kayınvalideleerr yiyooorr şüükkreeettttttt

"
ben " anne yapmak istemiyorsan yapma"
eşim duydu içeri girdi annesineee kızdıııı nerdeyse üstünee yürüceekk ben eşimi tuttum
ben " aşkım sakşn ol bişi yokk bişi demedi"
eşim " anne sen ne istiyorsun kız ne dedi saana uzatıyorsunn
kv " ben seni 30 yıl koynumda besleediiimm bir elinn kızı için bunları yapıyorsun " dedi ve kazanı bana dgru fırlattııı başladı ağlaamaaayaaaaaa
ben şokkaaa girrdiimmm dondum kaldımm eşim dediki hadi giyin çıkalım dedii
kvalidem kpederim ve görumcem içeride oturuyorlar bana surat beş karış ben sanki onca lafı demişim gibbii resmenn suratlarıyla kovdullarrr
ee nolduu eşimm o zaman savundu ama şimdii soorrsaaaannn hep dediğii giibbbiii yaptıklarındaaa ne vaaarrrrrr

nefret edıyorumm bu laftaaannnnn
bu arada ben bunun gibi orda kaldıgım zaman yuz tane olay yasadımmm

2 kilo verdim 11 gunde sinirdeenn

bunları yaşadıgımda 6 aylık evliydiimmm