Merhaba arkadaslar.Bu basligi gorunce dayanamadim sizinle paylasmak istedim.Ben bir aylik evliyim vr kayinvalidemle konusmuyorum.Dugunumuz esimin memleketinde oldu ve biz mecburen bir hafta onceden kalkip gittik ama gormeniz lazimdi kadin resmen gunduz esim yokken ayri aksam o gelince ayriydi.Bana nikahima iki saat kala butun evi sildirdi dusunebiliyor musunuz? Aynisekilde bizden bir hafta sonrs teyzemler falsn geldi onlara da gunde bir ogunyemek veriyordu tsmam.Biz icerde oturuoruz esimin annesi teyzsei anneannesi kizkardesleri toplanip odada uzanmaya gidiyorlardi.Ve bomba tabi biz ilk gecemizi onlarin evinde gecirdik ama nasil.Dugun bitti cumbur cemaat eve geldik bizimkiler bir saat oturup kalkti esimin annesi ve ksrdesi aksam dokuza kadarxgitmediler bulasik yikadilar ben gelinligimle o damatligiyla oturdu ve onlar gidince de biz birbirimize girdik.Balayimiz berbatti karikoca bile olamadik.Gecenlerd ogrendim ki esim de annesiylekusmus.Oturup dugun cd mizi izlemedik resimlere bakmadik kavga ederiz diye her sey burnumdan geldi anlayacaginiz
a

a