• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem

ekimnisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
86
3
28
Merhaba arkadaslar.Bu basligi gorunce dayanamadim sizinle paylasmak istedim.Ben bir aylik evliyim vr kayinvalidemle konusmuyorum.Dugunumuz esimin memleketinde oldu ve biz mecburen bir hafta onceden kalkip gittik ama gormeniz lazimdi kadin resmen gunduz esim yokken ayri aksam o gelince ayriydi.Bana nikahima iki saat kala butun evi sildirdi dusunebiliyor musunuz? Aynisekilde bizden bir hafta sonrs teyzemler falsn geldi onlara da gunde bir ogunyemek veriyordu tsmam.Biz icerde oturuoruz esimin annesi teyzsei anneannesi kizkardesleri toplanip odada uzanmaya gidiyorlardi.Ve bomba tabi biz ilk gecemizi onlarin evinde gecirdik ama nasil.Dugun bitti cumbur cemaat eve geldik bizimkiler bir saat oturup kalkti esimin annesi ve ksrdesi aksam dokuza kadarxgitmediler bulasik yikadilar ben gelinligimle o damatligiyla oturdu ve onlar gidince de biz birbirimize girdik.Balayimiz berbatti karikoca bile olamadik.Gecenlerd ogrendim ki esim de annesiylekusmus.Oturup dugun cd mizi izlemedik resimlere bakmadik kavga ederiz diye her sey burnumdan geldi anlayacaginiz:43:
a

slm canım içini karartmak istemem ama daha yeni evlenmişin hayırlı olsun daha hersey yeni baslıyor dur bi o kv deler evlenince yüzlerini gösteriyolar malesef ah ahhh sen kocanla iyi ol sadece gerisini bosver.

bir hafta uzun kalmışsınız onların evinde... sen erken gidebilirdin ailenden bir kişiyle ama cümbür cemaat bir hafta erken gitmeniz garip olmuş...zor çünkü o kadar kişiyi bir hafta ağırlamak... ama kaynananız diğer konularda haksızdır orasını bilemem canın yandıysa yapmıştır bişeyler...

Mecburen bir hafta onceden gittik cunku ankaradan taa karsa gitmek zoru daydik kaldi ki ondan bir hafts once de onlar bizde kaldi kina oldu hep beraber gittik.Tabi ankarada basladi o tavirlari aslinda cunku ben istedgii bir seyi reddettim o da su.Biz afyonds yasiyoruz mecburen evim yerlesecekti esime diyor ki geliriz evi yerlestiririz sonra da diger kizkardesin gelir kinaya kadar bu evde kaliriz ankaraya gitmeyiz.Ben de hayir dedim tabi yerlesmis evde ne isi var dusunemiyro bunu kocaman kadin orda basladi iste.Aslinda ordayken annemi kardesimi koluma takip geri donmek vari da iste.....

canım benim. ah bu kayınvalideler. bende neredeyse sana benzer şeyler yaşadım. oğullarını aldıkya ondan yapıyorlar takma kafana

konuşmuyomuşsun zaten canım boşver kocanda senin yanında arkanda duruosa ohhh boşver çatlasın

Benim eşimin aileside ankaradan geldiler düğüne ve kv, kp, görümcem, eltim, kaynım benim yeni hazırlanan evimde düğüne kadar 10 gün kalmaya kalktılar.
Kendilerince öyle planlamışlar aklıevveller.
Bizde düğün gecesi , onlar bizim evde yatarken, otele gidecekmişiz .
Eşim söyler söylemez verdim eline yüzüğü dedim ne ben size, ne siz bana ..
Sonuç, eşimin bekar evine 1 ay fazladan kira ödedik onlar orada kaldılar.
O günden beri bana gıcık kv.
Çokta tınnn.
Boşver görüşmezsen görüşme, terbiyesizliklerinden utansınlar diyecem ama utanacak olan zaten yapmaz:ssz:

Ahh bu kayınvalıdelerr :ssz: Artık onlara dıyecek bırsey bulamıyorum :ssz:
Esın senın yanındaysa gerısıınııı hıccc takma canım catlasınlar ortadan ıkıyee:21:
Esıne annesınden bahsetme hıc bırsey olmamıs gıbı devam et :34:

Benim eşimin aileside ankaradan geldiler düğüne ve kv, kp, görümcem, eltim, kaynım benim yeni hazırlanan evimde düğüne kadar 10 gün kalmaya kalktılar.
Çokta tınnn.
Boşver görüşmezsen görüşme, terbiyesizliklerinden utansınlar diyecem ama utanacak olan zaten yapmaz:ssz:

Ayni seyler iste canim o da bana gicik intikamini da boyle aileme beni rencide ederek aldi.Dedigin gbi utanmaz eminim onemsememeye calisiyorum

Ahh bu kayınvalıdelerr :ssz: Artık onlara dıyecek bırsey bulamıyorum :ssz:
Esın senın yanındaysa gerısıınııı hıccc takma canım catlasınlar ortadan ıkıyee:21:
Esıne annesınden bahsetme hıc bırsey olmamıs gıbı devam et :34:

Canim aslinda esim ordayken onlari uyarsaydi bralara gelmezdi cekiniyolar ondan kendi de itiraf etti zaten keske boyle yapsaydim diye.Ama anliyorum yuzunden mutlu gorunuo ama bence depresyonda ancsk umrumda degil onun hatiri icin bir daha ezdirmem kendimi

daha bir aylık evliymişsin en güzel günlerin düğün gecen mahvolmuş bari bundan sonrasını güzel geçirmeye bak k.v ile görüşmüyormuşsun şimdilik dert etme daha sonra duruma göre hareket edersin. ilk gecen içinde kalmış anladığım kadarıyla eşine güzel bi yemek hazırla güzelce giyin düğününüzü izlememişsiniz onu da izleyin güzel bi akşam geçirin

daha bir aylık evliymişsin en güzel günlerin düğün gecen mahvolmuş bari bundan sonrasını güzel geçirmeye bak k.v ile görüşmüyormuşsun şimdilik dert etme daha sonra duruma göre hareket edersin. ilk gecen içinde kalmış anladığım kadarıyla eşine güzel bi yemek hazırla güzelce giyin düğününüzü izlememişsiniz onu da izleyin güzel bi akşam geçirin

Haklisin elimden geleninyapiyorum unutmak icin zaten ama seninki de guzel fikir ramazan gecsin mutlaka deneyecegim

Haklisin elimden geleninyapiyorum unutmak icin zaten ama seninki de guzel fikir ramazan gecsin mutlaka deneyecegim
dene canım dene:) içinde kalmasın en azından düğün gecemiz kötüydü ama ondan sonra hoş bi gece yaşamıştık dersin hem eşin stresliyse ona da iyii gelir

Mecburen bir hafta onceden gittik cunku ankaradan taa karsa gitmek zoru daydik kaldi ki ondan bir hafts once de onlar bizde kaldi kina oldu hep beraber gittik.Tabi ankarada basladi o tavirlari aslinda cunku ben istedgii bir seyi reddettim o da su.Biz afyonds yasiyoruz mecburen evim yerlesecekti esime diyor ki geliriz evi yerlestiririz sonra da diger kizkardesin gelir kinaya kadar bu evde kaliriz ankaraya gitmeyiz.Ben de hayir dedim tabi yerlesmis evde ne isi var dusunemiyro bunu kocaman kadin orda basladi iste.Aslinda ordayken annemi kardesimi koluma takip geri donmek vari da iste.....

bende aynı hatayı yapıp düğünde dayalı döşeli evime soktum.buz dolabından tutun avilerime kadar laf söylediler.buz dolabım eltininkinden büyükmüş.kiracıymışız avizelere ne gerek varmış.kudurdurlar resmen.ayrıca dugunde yatak odamda elti ve kocası yatıp kalkmış.nikah sonrası eve geldiğimde eltinin kıyafetleri yatağın üstünde valizi yatak odasının başka bir köşesindeydi.ayrıca beni nikah sonrası yalnız bulup hepsi üstüme yürüdü.abartmıyorum toplamda 6 kişilerdi hepsi ayrı ayrı hesap sordu.kimse ne oluyor yapmayın demedi.gelinliğimle sinir krizi geçirdim kendimi camlardan atasım geldi ve bu hal yıllarca devam etti.

bende aynı hatayı yapıp düğünde dayalı döşeli evime soktum.buz dolabından tutun avileriime kadar laf söylediler.buz dolabım eltininkinden büyükmüş.kiracıymışız avizelere ne gerek varmış.kudurdurlar resmen.ayrıca dugunde yatak odamda elti ve kocası yatıp kalkmış.nikah sonrası eve geldiğimde eltinin kıyafetleri yatağın üstünde valizi yatak odasının başka bir köşesindeydi.ayrıca beni nikah sonrası yalnız bulup hepsi üstüme yürüdü.abartmıyorum toplamda 6 kişilerdi hepsi ayrı ayrı hesap sordu.kimse ne oluyor yapmayın demedi.gelinliğimle sinir krizi geçirdim kendimi camlardan atasım geldi ve bu hal yıllarca devam etti.

İnanamiyorum ya aynen ben de oyle gelinlik ustumde agladim sabaha kadar.Bu hirs nedir anlayamiyorum.Hani bir terbiyesizlik yapsa insan hakettim diyecek ama...Ben bir nedene bagliyorum biz evkenirken bes kurus harcamadilar inan esim yillarca biz nisanlanana kadar ailesine yardim etmis ev almis borc odemis gak demisler almis ayni skekilde kardesini okutuordu.Biz gecen sene aldigimiz arabayi sattik bir hafta once hem de ne hayallerle almistik sifir vs borc yuzunden.Muslik kesildi nefretvettiler benden.Babasinin dedigi de su bu kadar borca ne luzum varmis esyalarin bir kismini almasaymisiz ki inan cogu mutfak aletim yok elektrikvsupurgem vs esimin bekarlik esyasi.Maasi iyi olmasina ragmen her seyi borcla yaptik.Allaha havale ettim ben artik edepsiz olamam sen de oyle yap.Allah yardimcimiz olsun

İnanamiyorum ya aynen ben de oyle gelinlik ustumde agladim sabaha kadar.Bu hirs nedir anlayamiyorum.Hani bir terbiyesizlik yapsa insan hakettim diyecek ama...Ben bir nedene bagliyorum biz evkenirken bes kurus harcamadilar inan esim yillarca biz nisanlanana kadar ailesine yardim etmis ev almis borc odemis gak demisler almis ayni skekilde kardesini okutuordu.Biz gecen sene aldigimiz arabayi sattik bir hafta once hem de ne hayallerle almistik sifir vs borc yuzunden.Muslik kesildi nefretvettiler benden.Babasinin dedigi de su bu kadar borca ne luzum varmis esyalarin bir kismini almasaymisiz ki inan cogu mutfak aletim yok elektrikvsupurgem vs esimin bekarlik esyasi.Maasi iyi olmasina ragmen her seyi borcla yaptik.Allaha havale ettim ben artik edepsiz olamam sen de oyle yap.Allah yardimcimiz olsun

eşin karslımı???

benim anlamadığım siz niye evi siliyosunuz cnm? deseydiniz ojem bozulur resim çektircem ne acelesi var yada bişey bahane edip kuaföre yada markete gitseydiniz bu kadarda ezdirmeyin kendinizi eşinizle kötü olmayın karşıdaki taktiği göstermiş size eşinize karşı onlara iyi davranın yokken muhattap olmayın niye kendinizi üzesiniz eşinizede soğuk küs davanayıp sırnaşın az yazık bu günlerinize

Çokta tınnn.

Akla bak resmen şok oldum biri düşüncesiz olur da hepsi mi düşüncesiz olur:53::53::53:

benim anlamadığım siz niye evi siliyosunuz cnm? deseydiniz ojem bozulur resim çektircem ne acelesi var yada bişey bahane edip kuaföre yada markete gitseydiniz bu kadarda ezdirmeyin kendinizi eşinizle kötü olmayın karşıdaki taktiği göstermiş size eşinize karşı onlara iyi davranın yokken muhattap olmayın niye kendinizi üzesiniz eşinizede soğuk küs davanayıp sırnaşın az yazık bu günlerinize

Bu ezdirmek degil baska sey.Orda o evrede markete kuafore cumbur cemaat gidiliyor annem ordadiye galiba sesimi cikarmadim bilmiyorum insan sasiriyo galiba.Ama kendime en cok bu noktada kiziyorum zaten nicin laf soylemedim hepsine diye

Back
X