üzülme canım ya....
bende senin gibiydim aynı

eşini seviyorsan sabrat, sabret ki yersin muhakkak meyvesini....
benim kaynanamlarda bana hiç bişey dememişlerdi ne nişanlıyken ne düğünden önce,
düğün sonrası düğünümüz 6 da bitti gece 11 buçuğa kadar onların evinde oturduk,
dediğin gibi gelinliğin içinde patlıyor insan.
neymiş efendim gelin yatsı namazına kadar erkek evinde dururmuş.
erkek yatsıyı kılar öyle giderlermiş evlerine...
offf ne gündü patlamıştım resmen ben de düşün düğünüm öğlen 3 teydi tam 12 saat gelinlikle durmuştum...
bide daha kaldırıp oynatmaya falan çalışıyolar evde...
çok sinirlenmiştim kendi ailemden kimsede yoktu

herkes yabancı

benle konuşanda yok

ilk günümde

sonraa ben patlamıştım eşimi arayıp gel konuş annenlerle bari eve gidip üstümü değiştiriyim geliyim çok bunaldım demiştim ama nafile..
terbiyesiz insanlar eşimi de bi rhat bırakmadılar sonra sordum niye o gün gelmedin yanıma diye rahat mı bıraktılar ki biirir bişey anlatıyo yok şöyle yap böyle yap diye dedi....
ne miğde bulandırıcı bi durum ya sanki kaçıncı yüzyılda yaşıyosak,
sonra evimize geçtik ben surat asa asa eve geçtik bu seferde erkek tarafından gene tanımadığım yakın akrabaları kalkmak bilmiyor kadınlar oturdu yok kaynana kayınbabana şöyle davran diyip duruyo. anlatmaları güzelde ne biçim adet bu bizde 1 gün sonra ziyarete gider kadınlar öyle öğüt verirler ama bunlar gamsız...
düğünden sonra bende zaten aynı senin gibi dugun cd mızı falan izleyememiştim sinirden patlıyodum.. kavga edriz diye aynen dediğin gibi fotoğrafllara bile yeni yeni bakıyom ne güzel çıkmışız diye düşün 10. ayımızdayız bizde....
kaynanam bana kavgamızda ne kadar utanmaz bi kızssın o gün evime gidicem diye tutturdun dedi!
benim başımdan kaynarsular döküldü resmen. akılllarının nerde oldukları belli...
ben o gün ccanımın derdindeyim yorgunluktan ölüyorum evime gidiyim üstümü değiştiriyim gene geliyim diyorum kadının bana dediği bu...
kayınımın düğünü oldu mayısta bide büyük oğlan o düşün. kız tarafının memleketinde düğün yaptılar...
oğlan kızın evinde kaldı... bizim kaldığımız otele gelmedi bile düğün bitene kadar...
düğünleri oldu bitti gelinin evine gönderdik bizim kayını:)
gelin bizim kayındı anlıycan..
bana düğün günü zulmeden kadının gıkı çıkmadı... naparsın böylesi kaynanayı kayınbabayı....
valla ben şuan hiçbiriyle görüşmüyorum. görüşmeyide asla düşünmüyorum.
eşine iyi ol canım benden sana tavsiye... lafını açma yanında bile... sabret, huzur ver kocana en güzel zamanlarını mahvetme iki görgüsüz yüzünden...
sonra sende benim gibi görüşmezsin muhtemelen.... görüşme huzur bul:) benden sana tavsiye...