- Konu Sahibi kalbiminaruzvezni
Sabahtan sarma sardim aksama misafirlerim gelecek diye. Aksam masaya sarma gelince kayinvalideme anne ben yaptim dedim. Kayinvalidem tadina bakinca " hayatta inanmam" dedi guldu. Bende guldum saka yapiyor zannettim. Yemeklerimi yapan calisanim masaya icecek getirince ona "sarmalarinda guzel olmus x" dedi. O da "ben yapmadim kalbiminaruzvezni yapti" dedi. "Amaan kandirin bakalim beni iyi plan yapmissiniz" dedi. Biz calisanimla goz goze geldik. Saolsun oda cok anlayislidir tebessum etti bana, bozuldugumu anladi. Yemek rezil oldu bana. Aglamamak icin zor tuttum kendimi. Bogazim dugumlene dugumlene az bisey yedim. Sonrada bana diyor ki. " Sen boyle az yersen kurdan gibi dolasmaya devam edersin" dedi. Anne bu benim tercihim kilodan hoslanmiyorum dedim . Bu iki oldu kurdan diyor. Cok zayifta deilim hani 1.74 boyum kilom 58. Oyle siska durmuyorum. Ayda bikac defa gorustugum bir insan her geldiginde bu ve benzeri detaylarla canimi yakiyor. Mesafe koymama neden oluyor... mesafe koydukca sanki bilerek daha fazla yukleniyor.