• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem

Pelinnt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
15
0
1
33
Evet kizlar yine kaynana problemi. Nisanlimin bir abisi ve kardesi var. Abisi evli kardeside nisanli. Nisanlimin kuzeninin dugunu olacak ayin 11i. Buyuk gelinle aram cok iyi hep arar sorar. 1 hafta once kayinvalidem gelinlerini dugune goturecek bize yer ayirdi dedi. Ama benim bundan haberim yok henuz birsey soylemedi. Dun yine bana yazdi dugune geliceksin dimi diye. Bende hayir daha kayinvalidem birsey soylemedi dedim. Kucuk geline soylemis cagirmis o baska sehirde yasiyor. B.g. bak sen gelmezsen bende gelmem onlar seni ayirirsa oldururum onlari dedi. Yani saka anlaminda oldurmek. Senide arayacaklar daha dugune var dedi. Nisanlim dugune gidemiyo bana sende gitme dedi. Bugun bende laf almak icin boyle dedim. Annenler hep birlikte dugune gidecekmissiniz A.yida cagirmis. Nisanlim ben gitmiyorum isde olucam, annem kimi cagiriyo bilmiyorum dedi. Belkide arayacak ama bana bu is cok dokunuyo. Kucuk gelinine buyugune soyluyo dugune gidicez diye ama bana daha birsey soylemedi. Neden boyle yapiyo anlam veremiyorum. Eger kayinvalidem beni cagirmazsa cok kotu olucam. Nisanlimda hicbirseyden habersiz gibi konusuyo. Haberi olsa zaten senide goturecekler derdi. Sizcede 2 gelinini dugune goturup bana hicbirsey soylememesi anormal degilmi. Beni gelini olarak gormuyo sanirim. Annemde eger sana birsey demezse bende artik birseyler soylicem dedi. Bunabenzer durum yasayan varmi aranizda?

nişanlın gitmiyor diye mi çağırmıyor acaba? bilemedim ki düğüne de az kalmış ne zaman çağırmayı düşünüyor ki? öyle bi niyeti varsa :KK51:

Belki çağıracak nerden biliyorsunuz istemediğini? Acele etmeyin bence.

Aslinsa aramiz iyidir. Daha 2 hafta once pasta hediyeyle gelmislerdi. Istenmemek icin bir sebep bulamiyorum

Aranizda bi gerginlik falan varmi sizinle yada oglu gelmiyo die cagirmamis olabilir belkide

Bence kafana takma. Önceden bi konu olmuştur. Gelinler falan gideriz demiştir. Sonra nişanlınin gelemeyecegi anlaşılınca soylememistir. Zaten bu durumda gitmen abes olur. Herkes eşiyle nişanlısiyla otururken senin tek gitmen pek lazım değil. Hatta düğün sahibini bizzat tanımıyosan gitmede.

Eeee zaten nişanlın gitmeyecekmiş.. Nişanlının olmadığı düğün de senin ne işin var?
Eltine de fazla güvenme. İçli dışlı olma. Mesafeli ol.. Seninle iyi geçiniyor olabilir.ama arkandan neler dediğini, içinden neler geçirdiği, senin hakkındaki gerçek düşünceleri bilemezsin.
Küçük eltinle de kendini kıyaslama, boş ver davet etmesinler seni. Fazla yüz göz olmayın.

Belki daha nişanlısınız diye uygun bulmamıştır. Ki ben olsam ne işim var derdim. Belki nişanlınız gelemiyo diye sizi çağırmamıştır. Ben üzülecek sorun edecek bişey göremedim.

Bence kafana takma. Önceden bi konu olmuştur. Gelinler falan gideriz demiştir. Sonra nişanlınin gelemeyecegi anlaşılınca soylememistir. Zaten bu durumda gitmen abes olur. Herkes eşiyle nişanlısiyla otururken senin tek gitmen pek lazım değil. Hatta düğün sahibini bizzat tanımıyosan gitmede.
Onlari taniyorum. Hatta annemle babamida davet etdi dugun sahibi onlarda gidecek. Eltilerimin anneside gidecek yani topluca orda olacaklar. Nisanlimin gitmeyecegini oyrenince zaten istemiyodum. Ama kayinvalidemin gelinler arasinda ayrim yapmasina anlam veremiyorum.

Ben senin yerinde olsam mutlu bile olurdum onlarla gitsin bana ilismesin diye. Nisanliyken en sevmedigim sey kayinvalidemle akrabalarinin dugunune gitmekti zaten dugunkeri sevmem birde tanimadigin bir ortam kayinvalide istiyorki herkesle tanistirayim. Insanlarin hep bir yorumu vardir zaten dugun ne zaman ay senin nisanlinin uzerinde benim emegim coktur evlendikten sonra calisacak misin cocuk icin fazla bekleme vs vs... bence cagirmasin ne guzel.

Ben senin yerinde olsam mutlu bile olurdum onlarla gitsin bana ilismesin diye. Nisanliyken en sevmedigim sey kayinvalidemle akrabalarinin dugunune gitmekti zaten dugunkeri sevmem birde tanimadigin bir ortam kayinvalide istiyorki herkesle tanistirayim. Insanlarin hep bir yorumu vardir zaten dugun ne zaman ay senin nisanlinin uzerinde benim emegim coktur evlendikten sonra calisacak misin cocuk icin fazla bekleme vs vs... bence cagirmasin ne guzel.
Boyle rahat dusunmeyi cok isterdim inan ama yapamiyorum iste. Diger gelini baska bir sehirden davet ediyo. Ayni sehirde olmamiza ragmen bana hicbirsey soylemiyo.

Ara hal hatır sor, bakalım diyecek mi ?
Demezse de ne annen ne sen tek laf etmeyin.
Sessizce mesafe koy olsun bitsin.
Eltilerine ya da görümcene fln da öyle güvenip çok konuşma. İlerde bunlar sana yol su elektrik olarak döner :KK14:

Boyle rahat dusunmeyi cok isterdim inan ama yapamiyorum iste. Diger gelini baska bir sehirden davet ediyo. Ayni sehirde olmamiza ragmen bana hicbirsey soylemiyo.

birak diger geline daha samimi davransin inan beklentiside ona yonelik olur. Ben ona daha samimi davraniyorum o da benim isteklerimi yapsin moduna girer. Ailen cagirilmis anladigim kadariyla gitmek istiyorsan ailenle git otur gel. Zaten kayinvalide ile mesafe iyidir.

Onlari taniyorum. Hatta annemle babamida davet etdi dugun sahibi onlarda gidecek. Eltilerimin anneside gidecek yani topluca orda olacaklar. Nisanlimin gitmeyecegini oyrenince zaten istemiyodum. Ama kayinvalidemin gelinler arasinda ayrim yapmasina anlam veremiyorum.

Düğün sahibi annenle babanı da davet etmiş. Onlarla zaten geleceğini düşünüyor olabilir mi? Hemen kötü düşünmemek lazım, aranız iyiymiş çünkü. Nişanlı olan eltiniz de başka bir şehirdeymiş o kadar yol gelmesi lazım ona da ondan erken söylemiş olabilir. Diğer eltiniz evli zaten.

Bu kadar ufak tefek seylere takilmayin.

Nisanliniz gitmeyecegi icin size bir sey dememistir.

Veya nisanliniz "ben gitmiyorum Pelinnt de gelmeyecek" demistir. Bir aradayken konusu muhabbeti gectiyse onu davet olarak saymistir. Veya hafizasi iyi degildir sizi de cagirdigini dusunuyordur.

Birsuru ihtimal var. Cagirmazsa da cok takilmayin bu kadar kucuk sorunlara.

Bana da dugune goturmeyi teklif etmislerdi. Hic de sevmem dugunlere gitmeyi falan nasil kirmadan reddetsem diye dusunmekten bir hal olmustum. Cok gereksiz bence bu tur seyler. Cagirmasalardi da hic umrumda olmazdi acikcasi:KK48:

Back
X