• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem

aranızda gerginlik oldumu hiç normalde aranız nasıl?bence nişanlınla konuş bunu bnde kayınvalidemle ilgli sorunları anında nişanlımla konuşuyorum bence konuş sen bi sonuçta konuşmazsan kafanda çok büyütceksin ilişkine yansıtıcaksın ben kayınvalidemle sorun yaşadıkça söylemediğim zaman nişanlıma yansıtıyodum suratım asık vs oluyodu ama artık sorunları onunla konuşuyorum ve mutlaka bi açıklamsı oluyor bende arama kayınvalideni önce nişanlınla konuş

Ara hal hatır sor, bakalım diyecek mi ?
Demezse de ne annen ne sen tek laf etmeyin.
Sessizce mesafe koy olsun bitsin.
Eltilerine ya da görümcene fln da öyle güvenip çok konuşma. İlerde bunlar sana yol su elektrik olarak döner :KK14:
Oylemi diyosun. Ama ben birsey soylemesem duramamki. En azindan
Bu kadar ufak tefek seylere takilmayin.

Nisanliniz gitmeyecegi icin size bir sey dememistir.

Veya nisanliniz "ben gitmiyorum Pelinnt de gelmeyecek" demistir. Bir aradayken konusu muhabbeti gectiyse onu davet olarak saymistir. Veya hafizasi iyi degildir sizi de cagirdigini dusunuyordur.

Birsuru ihtimal var. Cagirmazsa da cok takilmayin bu kadar kucuk sorunlara.

Bana da dugune goturmeyi teklif etmislerdi. Hic de sevmem dugunlere gitmeyi falan nasil kirmadan reddetsem diye dusunmekten bir hal olmustum. Cok gereksiz bence bu tur seyler. Cagirmasalardi da hic umrumda olmazdi acikcasi:KK48:
Zaten bende umuramiyordum hic aklima gelmiyodu. Eltim kayinvelimdem gelinlerini goturecek A.ya haber verdi oda gelecek, senide arayacak bu sekilde sozler soyledi. O soylemese bunlarin hic birinden haberim olmazdi.

ne kadar gereksiz bir takıntı
Aynen bencede çok gereksiz bir takıntı sizinki ,hem evli değilsinizki olsanız hadi neyse de daha düğün olmamış ben olsam takılmazdım belki nişanlım,dan beklerdim ama kv asla . Nişanlımda gitmemeli o düğüne ,bensiz yada benimle gitmek istemesi lazım gelirdi diye düşünüyorum :KK66:

Zaten bende umuramiyordum hic aklima gelmiyodu. Eltim kayinvelimdem gelinlerini goturecek A.ya haber verdi oda gelecek, senide arayacak bu sekilde sozler soyledi. O soylemese bunlarin hic birinden haberim olmazdi.
Daha vakit var, arar oyleyse.
Musait olamamistir, araya baska seyler girmistir.
Eltiniz iyi biri mi emin misiniz? Size "kayinvalide arayacak seni dugune cagiracak" derken kayinvalidenize "onun nisanlisi gelmeyecek zaten bence aramizda sıkılır cagirmayalim" veya " ben iletirim anne cagirdiginizi siz onca isin arasinda bir de bununla ugrasmayin" demis olabilir mi?

aranızda gerginlik oldumu hiç normalde aranız nasıl?bence nişanlınla konuş bunu bnde kayınvalidemle ilgli sorunları anında nişanlımla konuşuyorum bence konuş sen bi sonuçta konuşmazsan kafanda çok büyütceksin ilişkine yansıtıcaksın ben kayınvalidemle sorun yaşadıkça söylemediğim zaman nişanlıma yansıtıyodum suratım asık vs oluyodu ama artık sorunları onunla konuşuyorum ve mutlaka bi açıklamsı oluyor bende arama kayınvalideni önce nişanlınla konuş
Nisanlimla konustum gecen hafta. Eltim boyle dedi bizde gidecekmisiz dedim. Oda bana ben gitmiyorum sende gitme dedi. Sonra annesine soylemis, annesi oyle birsey yok demis. Bugun yine yukarida belirtdigim sekilde sordum.

Amaaan boşverin çağırmamaları yerinde olmuş. yerinizde olsam kesinlikle sormazdım. eltilere de çok güvenmeyin derim. samimi olun edin ama hep bir mesafe olsun. en azından eşler ve kv hakkında konuşmayın. ya da böyle şeylere üzüldüğünüzü belli etmeyin. ona göre gün gelir döner hepsi size.

Daha vakit var, arar oyleyse.
Musait olamamistir, araya baska seyler girmistir.
Eltiniz iyi biri mi emin misiniz? Size "kayinvalide arayacak seni dugune cagiracak" derken kayinvalidenize "onun nisanlisi gelmeyecek zaten bence aramizda sıkılır cagirmayalim" veya " ben iletirim anne cagirdiginizi siz onca isin arasinda bir de bununla ugrasmayin" demis olabilir mi?
2 yildir nisanlimla tanisali eltimide o kadar iyi taniyorum. Boyle birsey yapacagina inanmiyorum.

Amaaan boşverin çağırmamaları yerinde olmuş. yerinizde olsam kesinlikle sormazdım. eltilere de çok güvenmeyin derim. samimi olun edin ama hep bir mesafe olsun. en azından eşler ve kv hakkında konuşmayın. ya da böyle şeylere üzüldüğünüzü belli etmeyin. ona göre gün gelir döner hepsi size.
Yok zaten uzuldugumu soylemedim. Hatta gulerek yanit verdim.

Belki de nisanliniz anne ben gitmiyorum onu da goturme demistir.

Eltinle aranizin guzel olmasi çok hoş ama inan hep böyle olmuyor aile kıyas karşılaştırma yaptıkça eltilerinde tutumları ve düşünceleri değişiyor ister istemez. Bu yuzden mesafeni koruman ve sonradan başına is açacak şeyler söylememen daha iyi olacak.
Kayınvalidenin bu tutumunuda avantaja çevirebilirsin. Madem o fark koyuyor sende mesafeni koru ilerde başın daha çok rahat eder hatta kayinvalidene teşekkür edersin:KK66:

Boyle rahat dusunmeyi cok isterdim inan ama yapamiyorum iste. Diger gelini baska bir sehirden davet ediyo. Ayni sehirde olmamiza ragmen bana hicbirsey soylemiyo.

Tavsiyem sana kendini diğer gelinlerle kıyaslama :KK35: olur arada böyle şeyler çok normal. Siz 3 farklı insansiniz. 3ünüzle aynı şeyi paylasmak istedigi olur da olmaz da. Eğer aranızda bi problem yoksa bu konuyu da takma. Sen eşimle mutlu muyum ailesiyle sorunum var mi de kendine. Eğer bi problem görünmuyosa tamamdir. Eğer daha evlenmeden sen diğer gelinlerle kendini kiyaslarsan çok üzülürsün sonra. Bak mesela biz iki kiz kardeş bile bir olmuyoruz. Hem ailen davet edilmiş. Sen daha evli değilsin. Halâ babanin ailecek davet edildiği yere sende davetli sayiliyosun. Sen zaten gelirsin diye şehir dışındakine haber vermiştir.

Back
X