kayınvalidem

Mesafeli olun, esiniz size destek oldukca sorun yok.
Esinizin ailesinede saygisizlik yapmadan mesafeli bir bicimde davranin.

Hiiç görüşmeyin. Selam sabah etmeyin. Bu ne ya dişi terminatör. Allahın fesatı ya

Kv,nin sesini kayıtettiğinden haberi varmıdır bütün fesadlıklarını eşin kendi duymuş artı umarım kv tırsmıştır senden

aranıp da bulunamayacak fırsat ayağına gelmiş cnm mesafe koymak için çok iyi bir şans yakalamışssın bunu değerlendir mutlaka

sadece ben olsam aramam sormam
ama kendımı dusunuyorum esım ıcın altan almak zorunda kaldıgım seyler oldugundan kı eger gecıneceksen altan alıcaksın baska yolu yok
arada sırada ara napcan

Kv,nin sesini kayıtettiğinden haberi varmıdır bütün fesadlıklarını eşin kendi duymuş artı umarım kv tırsmıştır senden

ona söylemedim canım çok muhatap olmadım açıkçası onunla kayınpederime söyledim :) delinize sahip çıkın diye

ona söylemedim canım çok muhatap olmadım açıkçası onunla kayınpederime söyledim :) delinize sahip çıkın diye
Uzun olur diye anlatmadım dediklerini de anlatsan ya? Uzun konu görmemişsin valla 2 sayfayı kaplayacak konu açanlar oluyor.

Benim evimde benim annemi ağlatacak insanı ben doğduğuna pişman ederim. Oğlumun yemeğini yiyosun bişey demiyorum diyecek kadına da o laflarını bir bir yediririm. Çok sinirlendim kendime yapılmış gibi. Gerisine de konsantre olamadım konunun zaten. Ha ben de ilerde eşimin annesine böyle yaparsam o da beni pişman etsin. Ayıp ya o bir anne ve evladının yanında olmak istemiş sadece.

Diğer konular için neyse. Hadi kendiniz eziliyorsanız ona da neyse. Annenize kv niz değil kim olursa olsun sizin yanınızda böyle konuşup ağlatma cesaretini sizden buluyor unutmayın.

Ben olsam hic gitmem benim annemi aglatan insana hürmetmi göstercem birde ne evime geldin nede evine giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…