• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem

mirayce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
6
1
1
35
üye olmadan çok takip ettim okudum birşeyler öğrendim burdan.. artık bnde derdimi yazmak için üye oldum..
doğum yapalı 3,5 ay oldu 2 ay boyunca hep annem yanımdaydı bu arada farklı şehirlerde oturuyoruz. kv 20 gün sonra geldi ve gelir gelmez de annemle kavga etti yok sen neden erken geldin kızın doğursaydı sonra gelseydin bana sen sezaryen oldun ama bak söyliim öyle az çocuk olmaz çok yapıcaksın demeler.. anneme sen oğlumun evinde yiyip içiyosun sana bişey demiyorum demeler neler neler yazmakla bitmeyecek şeyler yaptı 4 gün kaldı ve 4 günde annemi de beni de ağlattı.. sonra biz bayrama onların yanına gittik görümcem de yeni doğum yapmış beraber ziyaretine gittik kv sen otur bnm yanımda görümcemin kaynanasına kötüle yok gelin bırakmıyor biz bebeğini sevelim çocuklarım korkuyor bebeğe bakmaya ben çok iyi niyetliyim kim bilir Allah bu gelinin başına ne getirecek vs vs.. ben de dayanamayıp eşime (eşim başka odada) kalk gidelim dedim o da ne oldu diyince kızımı araya katıp huzursuz oldu gidelim dedim içeri girdim ki meğer eşim de arkamdan gelmiş ne oldu dedi anlattım bende eşim görümcemin kv ne sordu o da evet kötüledi diyince annesine kızarak çık odadan dedi kadının yannda alnımı öpüp teyze benm karım haketmedi bunları diyip aldı bizi arabaya bindik arabada bnden büyük görümcem söylenmeye başladı yok sen daha görümcelik görmemişsin bundan sonra görcekmişim falan..
asıl sorum sizce kv aram nasıl olmalı arayıp sormalı mıyım eşimin hatrı için yoksa muhatap olmamalıyım ne yapmalıyım..

Allah esinizden razi olsun, ne kocslar gorduk anasini yanina alip karisina neler eden. Allahtan sizinki oyle degilmis, sizin arkanizdaymis. Sizin annenize dediklerini bilmiyor mu esiniz ya?

ona da kızdı da okadar uzun olur diye yazmadım kızdı hatta bi süre konuşmadılar bile

Mesafe koy hem kv ne hem görümcelerine.
Yalnız eşin neden kardeşine bir şey demedi?

Kocanla ayda bir gidip bir saat oturun yeter fazlasini haketmiyor yani bu da kocanin guzel hatri icin. Allah razi olsun ki ezdirmemis seni de aferim ona. Ama gorumcenin ettigi cirkin laflara bir sey demediniz mi her ikinizde?

Suratina bile bakmam terbiyesizin...kendi emeğiyle oluşturamadığı itibari sizin sirtinizdan kazanmaya calişiyor...kendini aklamak icin sizi b.klamiş.....benimki de böyle de ben baş edebiliyorum

Esiniz gorumcenize birşey soylemedimi ? Kv sizi kotulerken siz hiçbirşey demeden nasıl dinlediniz çok sabirliymissiniz ne güzel esiniz yanınızda kötü olmayayim rezil olmayalım diye susmayin oylelerinin yanında böyle insanlara ne yapsaniz yaranamazsiniz çünkü içinize atacaginiza soyleyin o catlasin ...

helal olsun uzun zamandır böyle koca okumamıştık.
aslında bunu bize sorma. Eşin senin destekçin belli ki. Onunla konuş ne yapalım de. Birlikte karar verin.

üye olmadan çok takip ettim okudum birşeyler öğrendim burdan.. artık bnde derdimi yazmak için üye oldum..
doğum yapalı 3,5 ay oldu 2 ay boyunca hep annem yanımdaydı bu arada farklı şehirlerde oturuyoruz. kv 20 gün sonra geldi ve gelir gelmez de annemle kavga etti yok sen neden erken geldin kızın doğursaydı sonra gelseydin bana sen sezaryen oldun ama bak söyliim öyle az çocuk olmaz çok yapıcaksın demeler.. anneme sen oğlumun evinde yiyip içiyosun sana bişey demiyorum demeler neler neler yazmakla bitmeyecek şeyler yaptı 4 gün kaldı ve 4 günde annemi de beni de ağlattı.. sonra biz bayrama onların yanına gittik görümcem de yeni doğum yapmış beraber ziyaretine gittik kv sen otur bnm yanımda görümcemin kaynanasına kötüle yok gelin bırakmıyor biz bebeğini sevelim çocuklarım korkuyor bebeğe bakmaya ben çok iyi niyetliyim kim bilir Allah bu gelinin başına ne getirecek vs vs.. ben de dayanamayıp eşime (eşim başka odada) kalk gidelim dedim o da ne oldu diyince kızımı araya katıp huzursuz oldu gidelim dedim içeri girdim ki meğer eşim de arkamdan gelmiş ne oldu dedi anlattım bende eşim görümcemin kv ne sordu o da evet kötüledi diyince annesine kızarak çık odadan dedi kadının yannda alnımı öpüp teyze benm karım haketmedi bunları diyip aldı bizi arabaya bindik arabada bnden büyük görümcem söylenmeye başladı yok sen daha görümcelik görmemişsin bundan sonra görcekmişim falan..
asıl sorum sizce kv aram nasıl olmalı arayıp sormalı mıyım eşimin hatrı için yoksa muhatap olmamalıyım ne yapmalıyım..
Herkesin aile yapısı ne kadar farklı.Şimdi ben objektif olup kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum ve gerçekten koyamıyorum,olmuyor.Kayınvalidem bırakın anneme oğlumun evinde yiyip içiyorsun demeyi bunu ima bile edemez mümkün değil ama aranızdaki bunca zaman geçen olayları vs. bilmiyorum yani nasıl bir insan yanındayken gelinini diğer kişiye kötüler ki çoook farklı insanlar yaa benim aklım almadı.

senin durum iyiymiş yine yaaa kendi annen 2 ay kv 4 gün

Sizin annenizi aglatti, buna ragmen beraber bebek gormelere gitmissiniz, sonra da goruseyim mi...

Anneniz aglarken nasil kiyabildiniz?

neden susup dinledim çünkü lohusalıkta yaşadığımız şeylerde eşim hep çift taraflı diyodu yani belki annen de üzmüştür annemi diyodu ben de beni kadına kötülerken fırsat bu diyip sesini kaydettim gerçi kadın eşime ne olduğunu söyledi ama evde eşim kaydı dinleyince annesine bakışı daha bi değişti

Kv benim anneme laf sokup aglatacak, gikim cikmayacakkk. Pesssss artik.

Gorumcende arabada sokmus lafi....

Bide ne yapmam lazim diyorsun. Selami sabahi keserim, suratina bakmam hicbirinin.

kayınvaldem annemi aglatacak varya ona dunyayı dar eder pisman ederim.
o kim oluyorki annenize o sekilde konusuyor !!! niye haddini bildirmediniz o şahsiyete!!!
böyle terbiyesizlikler ve haksızlıklar karsısında susmayın artık.
hemde sos konusu ANNE olunca...

Eşine aferin
o halleder gibi görünüyor daha sen muhatap olup kotu gelin olma kv dedigi gibi eşin ne derse onu yap

Back
X