• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem

Kv lerin ağzı bozuk olanı da ayrı bir dert. Benim kv de aynı şekilde. Çok daha pis küfürler. Güya benim bebeğimin ağzından küfür ediyor şaka yaptığını düşünüyor. 2 kere yaptı bunu tepkimi verdim. Uzun zamandır da böyle bir hareketini görmedim.

İnsanın çocuğuna bir başkası kızdığı zaman insanın zoruna gidiyor. Kendi annen bile sesini yükseltse bir kötü oluyor insan. Eğer bu seni çok rahatsız ediyorsa kv ne bırakma..

ağzı bozuk evet ve yeni yeni düzeliyor diye diye evladımı kucağına almazdı 2 yıl nişanlı kaldım bi gün aramadılar lohusa oldum ikinci gün gelip benden yemek beklediler bila bila bila burda empati kurup anlamayanlara lafım nedense eleştirmek çok kolay insanları

ağzı bozuk evet ve yeni yeni düzeliyor diye diye evladımı kucağına almazdı 2 yıl nişanlı kaldım bi gün aramadılar lohusa oldum ikinci gün gelip benden yemek beklediler bila bila bila burda empati kurup anlamayanlara lafım nedense eleştirmek çok kolay insanları

Burada binlerce kullanıcı var canım. Bu binlerce farklı insan farklı zihniyet farklı fikir farklı bakış açısı demek. İlla ki arada sana ters gelen yorumlar görebilirsin. Bende görüyorum. EvelAllah teek tek cevaplıyorum tabi :) olayları tam kapsamlı bilemedikleri için önyargılı olabiliyorlar bazen.. Fazla takılma buna.

siz ve sizin gibi insanların tam okumadan ön yargılı bi şekilde davranmasını haksız bulmuyorum yaşananları bilmediğiniz için haklısınız ben anlattım iki haftadır bakıyor zaten çocuğa ve bebekliğinde kucağına bile almazdı şer akıyo derdi 40 günlüktü benim çocuğum kayınpederim düştü diye yerimi yuvamı bırakıp gittim sizin gelininiz gibi rahatıma düşkünde biri değilim yemeğimi kendim yaparım temizliğimi de çocuğumla çoğu anayım diye ortalıkta gezen ev hanımlarının yapmadığı etkinliği de yaparım kusura bakmayın sizin tarzınıza göre konuşuyorum benim bıktığım yönleri bilseydiniz böyle demezdiniz 9 ay demans hastası olan ve evi yıkıp geçiren bi kp ile aynı evde yaşasaydınız anlardınız heralde çok sıkıntılı günler geçirdim çok yıprandım belki söylediği sözde çok fazla birşey yok zaten dediğini her zaman diyor çocuğa susuyorum bu zoruma gitti minicik çocuk nasıl yüzsüz olabilir ki büyük insan değil....

Kusura bakma gorumceme ve kv'me olan ofkem yüzünden o an biraz sert cikistim . ( Suan temizlik anneleri temizlik yapicak bahanesine kv almis cocuklari yine gelmis cunku eve. Gorumcemin evi arka sokagimizda lanet olsun). Bence uzak dur kv'den cok ihtiyacin yoksa kendo evinde otur cocuguna kendin bak kreş yaşına gelene kadar eger imkanin varsa.

Kusura bakma gorumceme ve kv'me olan ofkem yüzünden o an biraz sert cikistim . ( Suan temizlik anneleri temizlik yapicak bahanesine kv almis cocuklari yine gelmis cunku eve. Gorumcemin evi arka sokagimizda lanet olsun). Bence uzak dur kv'den cok ihtiyacin yoksa kendo evinde otur cocuguna kendin bak kreş yaşına gelene kadar eger imkanin varsa.

olabilir insanlar çeşitli nedenlerden dolayı inanın çok yıpranıyor malesef yıpratıyorlar

çocuğunuz 4 yaşındaymış yaaaa ben bebek sandım
biran önce kreşe göndermek için ne bekliyorsunuz
hem çocuğa bedava bakılsın hem kusur bulun
tabii kv nizi savunmuyorum.. dedikleri hoş değil
eşinizle konuşun okula yazdırın

kusur bulmuyorum ama inanın öyle bi tiz ses tonuyla bağırıyor ki çocuğa çoğu zaman susarım zaten bu zoruma gitti gidemez mi bakıyo diye her lafı söylemek zorunda mı baktığıda iki haftadır haftada 3 gün

Kv deniz yüz bakicidan iyi falan degil. Krese vermeye calisin. Hicbir cocuk yaramazlik yapti diye o laflari haketmez

Kv deniz yüz bakicidan iyi falan degil. Krese vermeye calisin. Hicbir cocuk yaramazlik yapti diye o laflari haketmez

bende aslında onu demek istiyorum yaramaz diye o lafları söylemesi kötü bakıyo diyo her lafı söylemeli mi arkadaşlar yok bedava bakıyor da falan demişler de onun her işine de biz koşarız evi boya badana oldu eşimle ben yaptım her yıl temizliğini eşimle beraber yaparız eksiğini gediğini biz alırız millet bi konuşuyor ki gören der ki kaynanası ile ballı kaymaklı evet vereceğim inşallah

1 dk tutmam bn olsam . Siz minnet etmissiniz o cocuga sovuyor siz nolur bak diyorsunuz. cocuk bu hersey her davranis isliyor beynine istenmedigini ve o ofkeyi aliyor o cocuk.

kusur bulmuyorum ama inanın öyle bi tiz ses tonuyla bağırıyor ki çocuğa çoğu zaman susarım zaten bu zoruma gitti gidemez mi bakıyo diye her lafı söylemek zorunda mı baktığıda iki haftadır haftada 3 gün
tabiki bağıramaz benim de olsa zoruma gider
ben kaçırmışım orayı
ağırlığınızı koyun çocuğu alın ondan
kreşe yazdırın

kv yi de bir korkutun şöyle bağırıp durmasın çocuğa :(

Gursaksiz kursaksiz demek; o da hevesi olmayan, bin laf söylesen de dokunmayan gibi bir sey oluyor. Bizim orda, is yapmayan, aynı sözü tekrar ettirip yine de yapmayana denir. İnsan da biraz kursak olacak ki, bilmiyorsa da ogrensin denir.

Cocuguma hakaret ederek, soylenerek bakcaksa annemde olsa bakmasin kardesim.
Bence baktirmayin.
Cocuk yahu adi uzerinde cocuk!
Cocugu doguruyoruz huyunu doguramiyoruz napalim yani.

Boyle bakicaksan bakma allasen de.

1 dk tutmam bn olsam . Siz minnet etmissiniz o cocuga sovuyor siz nolur bak diyorsunuz. cocuk bu hersey her davranis isliyor beynine istenmedigini ve o ofkeyi aliyor o cocuk.

ben de tutmam ama eşime lafım geçmiyor tartışmak istemiyorum açıkcası bende bunlar ne ki ne yapıyorsa söylüyor eşim akşam geldi şikayet ediyor çocuğu ben öyle bıktım ki artık sabretmekten az müzik açsa çocuk hemen bağırıyo benden çok o müdahale eder tv için kavga ediyo küçük çocukla mügeye bakamıyormuş ben zaten evde olduğumda o tip programlara bakmıyorum o kadar da söyledim ama az daha dişimi sıkmalıyım

Cocuguma hakaret ederek, soylenerek bakcaksa annemde olsa bakmasin kardesim.
Bence baktirmayin.
Cocuk yahu adi uzerinde cocuk!
Cocugu doguruyoruz huyunu doguramiyoruz napalim yani.

Boyle bakicaksan bakma allasen de.

yüz göz olmuyorum susmayı tercih ediyorum ama o kadar zor ki kaç yıldır evliyim evlendim evleneli ailesi yüzünden sabırlık oldum valla çocuk öyle biraz hareketli ama zararı hiç yok öyle vurup kırma huyu yok oturup bi etkinlik yap saatlerce oynar dün kolye yaptık bu akşam pamukla kardan adam kağıtlarla şemsiye kukla yaptık oynadık iki saat hiç zararı olan bi çocuk değil inatlaşınca biraz hırçınlaşıyor çocuğumu da savunan bi anne olmadım şımarık bi çocuk olmasın diye ama söylediği sözler çok argo ve çocuğa söylenecek laflar değil

Back
X