kayinvalidemde kayinpederim duyun paralarini aldilar

Ya Türk değilsiniz
Ya da ilkokul 1 terksiniz.
Yazık ya bir dil bu hale nasıl getirilir ...
Görüşmeyin .

Kizlar belliki yurt disinda yasiyor arkadas. Sonucta dugun oldugunu anladik.yazik. derdine odaklansak daha iyi degilmi.
Dugun paralarina gelince bu konuda bende cektim. Malesef birsey gelmiyor elden haram etmekten baska.zaten cikiyor acisi merak etme.

Bizde de benzer durum oldu oysa durumları da gayet iyi baya iyi hatta. Ben beddua ettim Allah yedirmesin hastane parası etsin dedim, sonra bebek istedik olmadı eşimde cıktı sıkıntı doktor doktor gezdik para verdiler tedavilere gercekten de hastane parası oldu tüp bebek paramızı da verdiler tedaviler sonucu hamile kalabildim cok sükür ama en cok benim canım yandı yine... diyecegim o ki hayatı kendine zehir etme unutsan da unutmasan da olan olmuş...

Daha yeni evlisin bence boşver giden onların olsun sen eşinle mutluluğuna bak
Şurdaki konulara bak bir sürü kadın aynı durumları yaşamış ve hayatına devam ediyor
Sen ailesi ile görüşmezsen şimdi değil ama ileride eşinle en büyük sorununuz bu olacak paranız zaten gitti ama mutluluğunuzdan da olacaksınız
Yani yolunuza bakın mutlu olmaya bakın sağlık olsun herşey yapılır

Yapma beyaaa çuk fena olmuş büle yapılmaz ki.
Atice bence arana mesafe koy epsiyle
Senin baroya süle o da ezdirmesin kendini yazık diil mi size beyaa

Trakya'yı gezesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…