Kayınvalidemden bileziklerimi isteyemiyorum.

hircinyengeckadini

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
59
45
8
Kizlar yarin kuzenimin kinasi var ve ben kv den bileziklerimi isteyemiyorum bilmiyorum niye ama çekiniyorum ilk donemler hırsızlar cok oldugu icin esim onun yanina vermisti ne zaman istesem bi bahane buluyorlar onlar kpder şimdi de esime soyledim iste eger evdeyse verirler yemediler diyor kafam cok karisti acaba benden izinsiz bozdurdular mi ?

Valla benim 13 tane var ama sagolsun kv vermiyr :KK43:birazdan oraya gider isteyecegim
saka bi yana bileziklerini al. Taktikdan sonrada ertesi gun gotur bankaya koy. Kv ye vermekte neyin nesi canim. Onlar senin. Benim gibi salak olma ortada harcanip gitti 15bilezik 2set. Al hepsini verme

İşte dediğim gibi. "Herkes biliyor bilezikleri, düğünde takmazsam herkesin gözüne batar, görmezlerse dedikodu çıkar, sizi de konuşurlar gelinin bileziklerini mi aldılar diye" falan deyin. "Takayım ki millete malzeme olmasın, sonra da dedikoduyla falan başımız ağrımasın" deyin. Alın ve bir daha vermeyin. Sizin bilezikleriniz onlarda niye duruyor zaten anlamış değilim

Zaten su bilezikleri kv teslim etme olayini anlamiyorum bir turlu. Ben bir tek balayina giderken verdim gelince geri aldim.
Zaten oyle ac gozlu degildir. Sonra tekrar verdim sehir degisince tekrar aldim ama esimin evlenmeden omce yaptigi tam ve yarim altinlar vardi onlari bana vermedi. Kendisi getirdi. (Sanki kocamla benim ayri gayrim varmis gibi) esime dedim. Aslinda annen orada senin biriktirdigin altinlari bozdurup gondermesine ne gerek vardı? Oda bilinci li yapmamistir aklian gelmemistir dedi. Hic ayranim kara der mi? Dedim altinlarin hepsi bir yerdeydi benimkileri verirken onlari gorup nasil aklina gelmez.
Sanki ben ne yapıcam. Boyle seylere sinir oluyorum.

Cekınecek bır sey yok acacaksın telefnu anne yarın kuzenım evlenıyr bılezıklerımı gelıp alcam hazır edermısın de bısıler srarsa elım kolum bos mu gıdeyım mıllet dedıkdu arıyr zaten de :)

Nasıl bahane buluyorlar, ne diyorlar mesela? Bir bileziklerinizi bile isteyemiyorsaniz başka konularda da daha çoook üstünüze gelebilirler, ne de olsa ses cikaramiyormussunuz

Back
X