Kayınvalidemden bileziklerimi isteyemiyorum.

Ben de daha farkli dusunuyorum, baska bir acidan da bakmak istersiniz belki.

Eger bu kadar kararli olmasaydiniz esinize yaptiklari normal bir sey gibi gelirdi, su anki kadar savunmazdi sizi.

Mesela arabayi sizin uzerinize yapmasi da hicbir sey ifade etmiyor, kimin uzerine olursa olsun yasal haklariniz ayni.

Ailenizin size taktigi maddi manevi takilari calmislar bunu unutmayin.

Çok teşekkürler yorumunuz için. Evet, ilk zamanlar için asla taviz vermemek yapılabilecek tek şeydi.

Ama bu olay 2,5 yıl önce oldu. Ve ben hala soğuyamıyorum. Herhangi bir yerde düğünlerde takılan altın mevzusu açılsa, sinirlerim harap oluyor. Kalbim çarpıyor. Konu asla para değil, bana yaptıkları... Nefret duygusunu hiç sevmesem de nefret ediyorum onlardan... Sonra da eşim diyelim ki ödeme alamadı bir yerden ve para mevzusu açıldı. Konu hemen altınlara geliyor. Eşim üzülüyor, ben sinirleniyorum. Sonuç elde var sıfır...

Aynen, benim zaten araba vs. gibi bir talebim yok eşimden, isteğim de yok. İlerde oldu da ayrıldık, ben hakkım olan o yarı parasını bile kabul etmem. Benim hakkım olan çoktan uçup gitti, haketmediğim bir arabanın haketmediğim yarısını ne yapayım?

Zaten ömür boyu unutacağımı sanmıyorum...

Gelin odasında neye uğradığımı şaşırdım ben. Benim ailemden kimse gelmedi ayıp olur diye. Eşimden 7-8 kişi geldi, teyzeler yengeler üşüştüler resmen. Ve çok çirkef bir aile. Ben orda kavga etsem, herşeyi bozarlardı eminim. Ben eşimden tepki bekledim ama eşim ailesinin geri vereceklerine emindi.

Eşim öğrenince allak bullak oldu. Bir ömür ezik kalacağım karşında diyor. Ne zaman maddi yönden kavga etsek bunun ezikliğini yaşıyor, bense sinirimi kusuyorum hala... Boynumun borcu bu, sana ödemeden ölmek istemiyorum diyor ama çok zor bu... Artık geçmiş olsun.

Ben zaten mesafeliydim, daha da mesafeliyim. Artık tek başıma hayatta gitmiyorum kayınvalideme. Anca eşimle. Telefonla bile görüşmüyorum. Eşim de asla birşey diyemiyor bana...

bu eşinizin borcu değil zaten.. size alsa da aynılarını borcu ödenmiş sayamazsınız saymamalı....

bu eşinizin borcu değil zaten.. size alsa da aynılarını borcu ödenmiş sayamazsınız saymamalı....

Aynen, ben parasında değilim ki para elime geçince unutayım.

Eşime dedim, ailen hatasını anlayıp hem altınlarımı verip hem de helallik isterlerse anca unuturum belki diye... Bu zaten mümkün değil. Eşim de bunun olmayacağını biliyor, kendi üstleniyor. Zaten bu da çok zor... Haram olsun...

Bencede bu bahane ile alin. Yani ben anlamiyorum bu insanlari. Benimde esimin babannesinde kalmisti altinlarim aldigimizda yarisindan fazlasi gitmisti. Guya beraber oturduk neye masraf ettilerse sanki altinlarimi bozdurmuslar.

O bahane ile alin ve dahada geri vermeyin. Hirsiz bahanesi ile aliyolar o risk onlardasa var. Alin bankaya koyun bence.

Kaldırdınız mı kasaya konu sahibi? Ayrıca ben sizin yerinizde olsam kayınvalidem sorduğu zaman sattım, yok vs demek yerine gözünün içine baka baka banka kasasında tutuyorum derim. Çatlasın patlasın. İnsanı zorla çıldırtıyorlar:KK62:

Back
X