Kayınvalidemden bileziklerimi isteyemiyorum.

Kayınvalideye vereceğime hırsız gelip çalsın daha iyi, bizimde düğünde altın kesesi çok el dolaşmış, haberim bile yok.Sonuç aldığımızda eşime az görünmüşdü, günahı boynuna aldıysa haram zıkkım olsun...

Kizlar yarin kuzenimin kinasi var ve ben kv den bileziklerimi isteyemiyorum bilmiyorum niye ama çekiniyorum ilk donemler hırsızlar cok oldugu icin esim onun yanina vermisti ne zaman istesem bi bahane buluyorlar onlar kpder şimdi de esime soyledim iste eger evdeyse verirler yemediler diyor kafam cok karisti acaba benden izinsiz bozdurdular mi ?

Senin olan şeyi istemeye neden çekiniyorsun. Eşin bahane buluyorsa ve yemediler diye açıklama yapıyorsa sen o bileziklerden umudunu kes.

2 çeyrek altını bozdurup kiralık kasa tutmak bu kadar mı zor ya, tutun kasanızı koyun altınlarınızı. Ya da bozdurun hesabınıza yatırın. Size girecek hırsızlar onlara giremeyecek mi???

Ay insallah girmemiştir ya valla konuşmam benden habersiz öyle birşey yapsa ben evlendigim gece aldım herşeyimi bidahada hiç vermedim alamaz zaten bende vermem kocamda kirala bi kasa en guvenlisi

Kizlar yarin kuzenimin kinasi var ve ben kv den bileziklerimi isteyemiyorum bilmiyorum niye ama çekiniyorum ilk donemler hırsızlar cok oldugu icin esim onun yanina vermisti ne zaman istesem bi bahane buluyorlar onlar kpder şimdi de esime soyledim iste eger evdeyse verirler yemediler diyor kafam cok karisti acaba benden izinsiz bozdurdular mi ?
Sacmalama acik acik iste takmak istiyorum anne verebilirmisin de

Takılar, biriktirilmiş paralar niye kayınvalide de olmak zorundadır, merkez bankası kasası mı onlar?
Ya da gelinler çocuk mu ki kendilerine ait takıları saklayamayacaklar?
Bana teklif etseler yüzümde tatlı bir gülümsemeyle tatlıımmm sen teklif etmemiş ol, bende duymamış gibi yapayım derdim:kahve:
Kayınvalidem hayatında bir defa o da takılarım değil, eşimin aldığı piko makinesi için bana ver imasında bulundu ilk ve son oldu, benim olan benimdir bende durur:KK14:

Zaten su bilezikleri kv teslim etme olayini anlamiyorum bir turlu. Ben bir tek balayina giderken verdim gelince geri aldim.
Zaten oyle ac gozlu degildir. Sonra tekrar verdim sehir degisince tekrar aldim ama esimin evlenmeden omce yaptigi tam ve yarim altinlar vardi onlari bana vermedi. Kendisi getirdi. (Sanki kocamla benim ayri gayrim varmis gibi) esime dedim. Aslinda annen orada senin biriktirdigin altinlari bozdurup gondermesine ne gerek vardı? Oda bilinci li yapmamistir aklian gelmemistir dedi. Hic ayranim kara der mi? Dedim altinlarin hepsi bir yerdeydi benimkileri verirken onlari gorup nasil aklina gelmez.
Sanki ben ne yapıcam. Boyle seylere sinir oluyorum.
Ben balayında bile yanımda götürdüm :KK48: balayı dönüşü ne var ne yok hepsini bozdurup çektiğimiz krediyi kapattırdım :KK45:

Yani şu evde altın saklama olayını bi anlamadım gitti. Banka kasaları ne güne duruyor? Bir de tutmuş kayınvalidenize vermişsiniz, eşiniz tabii satmadılar der size. Düşünün durun şimdi.

Back
X