Kayınvalidemden hiç beklemezdim

Yeni alınan eve fazladan para mı verdiler. Belli ki birşeye canı sıkılmış birde her aile yapısı farklı oluyor. Bizim ailelerde de mesela çeşit çeşit etli yemekler yapılır yani aslında abartı ama bu şekilde alışılmış yeme içme önemseniyor gereksiz bir şekilde onlarda da öyle olabilir

Elbette ne sandiniz,kv ev işine bilenmistir yolda da esini doldurmuştur bir güzel "aman biz sizin için kalktık nerelerden geldikte ,ev dediniz verdikte ama karin mesafeli bize farkettimde bla bla"

Sonuç olanlar.
Kesinlikle hak verdim şuan size zorla almadık yalaklık mı etmeliydim hiç tarzım değil

Yemek beğenmeme huyları var malesef

Eve 60 bin ben verdim 5 bin de onlar ekledi ama ev kv nin üzerine ben verdiğim parayı sorun etmemişken onlara noluyor ki

Kesinlikle hak verdim şuan size zorla almadık yalaklık mı etmeliydim hiç tarzım değil
Oğul kendi oğulları ev kendi evleri ne münasebet yalakalik falan tabiki etmeyeceksiniz, vermeselermis zaten 3 çeşit yemeği bahane edip olay cikaranin evide villasıda kendinde kalsın.
Size bir şey söyleyeyim mi? Hiç üstünde bile durmayın bu olayın yine geldiklerinde kendiniz ekstra sakın yormayın.

Bundan sonra kalmaya geleceklerini sanmam ki yatılı misafiri hiç sevmem evi evime 10dk mesafedeyken neden bende kaldı ki bi acayipler her yerde yatılı kalırlar

Hergün araşır konuşurduk bu mu istemediğim halim acaba eşimin haberi yok annesinin söylediklerinden demeli miyim
Bence eşinize söylemeyin, yavaşça kendinizi geri çekin. Sonuçta annesi. Sizin mesafeli durdugunuzu fark edince haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Ama siz ufaktan mesafe koyarsanız anlam veremez, bir de annesinden böyle bir şikayet gelirse siz hiç şikayetçi olmadığınızdan size yüklenemez. Aramaları filan asgari düzeye düşüşün. Eşiniz birşey derse de bebeği yoğunluğu bahane edin.

Keşke anlatınca eşiniz size destek olacak biri olsa anlatın derdim. Ama erkekler annelerine toz kondurmaz.

Yeni nesil kaynanalar sinsice politika yapıyor, siz de bu şekild e gardinizi alın :)

Ben işteyken kayınvalidem üst komşuma gelmiş. Eve geldim pirinç pilavı,et kavurma, salata, rus salatası, kaşarlı domates çorbası yaptım 1 saatte anca bu kadar oluyor. 17.30 gibi aradım komşudan gitmediysen gel akşam yemeğini ye öyle bırakalım evine dedim. Kadın bayıla bayıla yedi. Teşekkür ederim çok kibarsın diyerek. Çıtayı nasıl düşürdüysem. Benim menü göz doldurdu:))

kesinlikle evle ilgili konu yemek bahane olmuş tapu onun üzerine olmuş ya işte diyor ki burada benim borum öter
sana ufaktan had bildirmiş gider ayak

Bundan sonra kalmaya geleceklerini sanmam ki yatılı misafiri hiç sevmem evi evime 10dk mesafedeyken neden bende kaldı ki bi acayipler her yerde yatılı kalırlar

Aman daha iyi ne şamın şekeri ne arabın yüzü, gelmesinler boşverin..esinizle de arayı açmayın taş yerinde ağırdıryarın bir gün sizin için yorulduğunda "keşke şöyle de yapsaydın daha iyi olurdu" deyip ağız kenarından eline sağlık dersiniz içiniz sogur:)

Harika menü daha ne olsun, gecmisten biriktirmiş bence. Dert etmeyin, esinize diyip de uzatmayın da mesafeyse bundan sonra mesafeli olun..

Kv bahane aramış içini dökmek için. Eşiniz size onların yanında ayıp etmiş. Bulgur pilavını duyunca benim burdan canım çekti vallahi:) daha ne olsunmuş hem taşınma telaşı hem bebek arasında. Kuzu mu kesicekmişsiniz.

Üzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…