Kayınvalidemden hiç beklemezdim

Siz oğlan tarafımısınız
Ben oturacağım yeri tabiki kendim seçerim zorla istemedik evlerini
Tek kız tarafı mı yorum yazabiliyor?
Ben tarafsızım,nereye yazmalıyım?
Zorla istemeseniz de buna bozulmuş işte,belli,diğerleri bahane olmuş.Eşin annesini düşünüyor görünerek sıyrılmış,ihale sana kalmış...

Bebekli kadın daha ne yemek yapacaktin şimdi ki çocuklar zaten durmuyorlar o kadar yemek yapman bile mucize begenmiyolarsa yiyip gelselermis. Bence kocan suçlu bu konuda senin yaninda olmaliydi kocam boyle birsey yapmis olsa bir hafta konusmam ne hali varsa görsün derim yemek bahane olmuş biraz. Herkes içindekini dökmüş gitmiş.

Olayın ic yüzü aradaki yorumları okuyunca çıkıyor.

Siz kv nin evini satıp kendi ailenize yakın ev aldığınız için böyle sorun yaşıyorsunuz. Direk kiraya çıksaydınız o zaman. Nie kadının evini satıyorsunuz ki ?

Yemek konusunda yerden göğe kadar haklısınız.

Eve 60 bin ben verdim 5 bin de onlar ekledi ama ev kv nin üzerine ben verdiğim parayı sorun etmemişken onlara noluyor ki

Sizinki tek çocuk mu? Eğer öyle değilse 60000 e yazık olmuş. Ayrıca yemek beğenmemek çok hadsizce bir davranış. Kayınvalide oğlunu çok güzel doldurmuş gibi duruyor.

Kuru soğana muhtaç olurlar inşallah. Çok.sunirlendim. Hic sevmem nankör insanı. Menü de harikaymis bu arada.

Ozaman beni eve sokmasınlar kaynanam evime nadir gelir her yıl ben giderim gelirlerse genelde gezer alışveriş yaparlar geldikleri gün kahvaltı yaptık çıktık gezdik akşam balık ekmek yiyelim dediler burda pahalı hem temiz değil evde yapalım dedim balık salata içecek peşine çay önemli olan birlikte olmak değil mi zaman olur daha güzel yemek yenir misafir değil aile oğlunun evi değil mi orası çok ilginçler ya

Ozaman beni eve sokmasınlar kaynanam evime nadir gelir her yıl ben giderim gelirlerse genelde gezer alışveriş yaparlar geldikleri gün kahvaltı yaptık çıktık gezdik akşam balık ekmek yiyelim dediler burda pahalı hem temiz değil evde yapalım dedim balık salata içecek peşine çay önemli olan birlikte olmak değil mi zaman olur daha güzel yemek yenir misafir değil aile oğlunun evi değil mi orası çok ilginçler ya
Isın iç yüzü farı kv evinin satılıp gelin hanımın annesine yakın alınmasına kızmış sanırım.

Saygımı bozmam hiçbir zaman ama kendileri benim için hiçbirşey yapmamışken bişeyler beklemeleri çok gülünç
Hamileliğimde evlerimiz yakın olmasına rağmen 1 kere hastaneye gelmedi benimle ve doğumun olduğu gün randevum vardı bu hanım gezmeye gitmişti bana refakat edemezmiydi ogün de yengem hal hayır için arayıp hastanede olduğumu söyleyince çıkıp gelmişti kadın cağız bunun lafını ediyo beni çağırmadın da onu çağırdın diye
Yolda bile doğurabilirdim neden gelmedin aramadın
Annemin evi de uzaktı ona rağmen kaç kez hastaneye gittik birlikte
Şimdi Allahtan annemle yakınız
Beni çağırmadın onu çağırdın dediğinde; onu da çağırmadım kendisi düşündü, geldi deseydiniz keşke. Ayrıca ben sizi zaten anlıyorum ama maalesef huylu huyundan vazgeçmez, cahille münakaşaya girilmez takmayın kafanıza gerektiğinde eşinizi uyarın sadece.

Merhabalar
Kayıvalidemle ilgili bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi
Hala şoktayım çünkü kendisi melek kadar iyidir
Yani ben öyle bilirdim
Kayınvalidemin üzerine olan bi evde oturuyoruz tamamen kendi istekleriyle böyle oldu kirada oturmamıza gönülleri el vermemiş eşim de kabul etti 2.5 sene önce
Şuan oturduğumuz evi satıp merkezden alalım dedik
İzmirden çıkıp geldiler 1 haftadır ev alım satımı ile uğraşıyorlar evleri de var ankarada ama bizde kalıyorlar
4.5 aylık bebeğim var hergün çeşit yemekler yapıyorum çayın yanına tatlılar yemek yapmaktan kaçmam hiçbizaman
Bugün akşama kadar tapudalardı eşim aradı ne yemek var dedim etli kavurmalı bulgur pilavı tarhana çorbası cacık salata
Dedi kuru bulgur pilavı mı yicez piliç alıp gelmişler
Odaya geldi insanlar ordan bizim için geldi kuru yemek mi vercez farklı bişey yapsaydın
Haftaya taşınacağım için buzluğu boşalttım bebekle zaten ancak yapabiliyorum bi yandan eşya koliliyorum
Sinirlerim çok bozuldu sinirimden ağladım
Annesi geldi odaya sen zaten bizi istemiyorsun bizi sevmiyorsun hiç başından beri ısınamadın yapmacıksın ben farkındayım mesafe istiyosan mesafe koyalım ben rahat edemiyorum burda doğumunda bile yengeni aradın ki asla aramadım yengem hal hatır sorunca hastanede olduğumu belirttim kadın koşa koşa geldi kv mevlütlerde gezerken
İnanın gayet normalim farklı bi davranışım yok ki eşim beni üzdüyse derdimi sor
Diyo ki üzülsen de bize belli etme kbkma ama ben içime atamam tutamam gelince dedim hiç beklemezdim senden öyle düşünüyosan da bişey yapamam dedim izmire döndüler kalbim kırık üzgünüm
Bu arada izmirde yazlıktalar kışları ankaradalar
Eşime ayrı kırgınım tamam bebek var ama onu bahane etme diyo gönlümü almaya çalışsa da bunlara sebep olduğu için ona da kızıyorum
Allah bilir bu satmaya kalktığınızda evdeki emekleri vardır bu zorlarına gitmiştir o kadar yaptık ettik beğenmiyorlar diye öyle bacım öyle ne olursa olsun sen el kızısın kaynanadan anne olmaz...

Yemekte ne var Allah aşkına mis gibi yemek.İlerde gelinim tarhana çorbasıyla bulgur pilavı koysa önüme Allah razı olsun der bayıla bayıla yerim.Maksat gösteriş değilki.Gönülden yapmak.Kv.nin orda oğlum gayet güzel yemek daha ne olsun,çocuklu haliyle kolaymı yapmak demesi gerekirdi.Ama sanki fırsat bilir gibi saldırmış resmen.Güzel bir mesafeyi hak ediyor gibi görünüyor.

Olayın ic yüzü aradaki yorumları okuyunca çıkıyor.

Siz kv nin evini satıp kendi ailenize yakın ev aldığınız için böyle sorun yaşıyorsunuz. Direk kiraya çıksaydınız o zaman. Nie kadının evini satıyorsunuz ki ?

Yemek konusunda yerden göğe kadar haklısınız.
Kv nin evi çok bakımsızdı masraf ederek değerini yükselttik o şekilde sattık sıfır daire aldık ancak burası da mühit olarak bilmediğimiz bi yerdi alışamadık yapamadık onlar da mutsuz olduğumuzu biliyolardı destek olmuşlardı onların semtinden alsam tek kalıcaktım çünkü yazları zaten izmirdeler bana kv kendisi en azından annenlere yakın ol dedi demekki samimi değilmiş ya da sonradan yediremedi kendisinde

Yemekte ne var Allah aşkına mis gibi yemek.İlerde gelinim tarhana çorbasıyla bulgur pilavı koysa önüme Allah razı olsun der bayıla bayıla yerim.Maksat gösteriş değilki.Gönülden yapmak.Kv.nin orda oğlum gayet güzel yemek daha ne olsun,çocuklu haliyle kolaymı yapmak demesi gerekirdi.Ama sanki fırsat bilir gibi saldırmış resmen.Güzel bir mesafeyi hak ediyor gibi görünüyor.
Kesinlikle canım normalde ara bulan kadının dün fitne çıkaracağı tuttu

Allah bilir bu satmaya kalktığınızda evdeki emekleri vardır bu zorlarına gitmiştir o kadar yaptık ettik beğenmiyorlar diye öyle bacım öyle ne olursa olsun sen el kızısın kaynanadan anne olmaz...
Çok haklısınız kp zamanında emekli parasıyla 45 bine almış biz taşındığımızda değeri 90 bindi evi çiçek gibi yaptık 120 ye sattık 170 bine daire aldık bizim de emeğimiz var

Beni çağırmadın onu çağırdın dediğinde; onu da çağırmadım kendisi düşündü, geldi deseydiniz keşke. Ayrıca ben sizi zaten anlıyorum ama maalesef huylu huyundan vazgeçmez, cahille münakaşaya girilmez takmayın kafanıza gerektiğinde eşinizi uyarın sadece.
Dedim canım ben yengemi niye çağırıyım kadın tesadüfen aramıştı

Merhabalar
Kayıvalidemle ilgili bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi
Hala şoktayım çünkü kendisi melek kadar iyidir
Yani ben öyle bilirdim
Kayınvalidemin üzerine olan bi evde oturuyoruz tamamen kendi istekleriyle böyle oldu kirada oturmamıza gönülleri el vermemiş eşim de kabul etti 2.5 sene önce
Şuan oturduğumuz evi satıp merkezden alalım dedik
İzmirden çıkıp geldiler 1 haftadır ev alım satımı ile uğraşıyorlar evleri de var ankarada ama bizde kalıyorlar
4.5 aylık bebeğim var hergün çeşit yemekler yapıyorum çayın yanına tatlılar yemek yapmaktan kaçmam hiçbizaman
Bugün akşama kadar tapudalardı eşim aradı ne yemek var dedim etli kavurmalı bulgur pilavı tarhana çorbası cacık salata
Dedi kuru bulgur pilavı mı yicez piliç alıp gelmişler
Odaya geldi insanlar ordan bizim için geldi kuru yemek mi vercez farklı bişey yapsaydın
Haftaya taşınacağım için buzluğu boşalttım bebekle zaten ancak yapabiliyorum bi yandan eşya koliliyorum
Sinirlerim çok bozuldu sinirimden ağladım
Annesi geldi odaya sen zaten bizi istemiyorsun bizi sevmiyorsun hiç başından beri ısınamadın yapmacıksın ben farkındayım mesafe istiyosan mesafe koyalım ben rahat edemiyorum burda doğumunda bile yengeni aradın ki asla aramadım yengem hal hatır sorunca hastanede olduğumu belirttim kadın koşa koşa geldi kv mevlütlerde gezerken
İnanın gayet normalim farklı bi davranışım yok ki eşim beni üzdüyse derdimi sor
Diyo ki üzülsen de bize belli etme kbkma ama ben içime atamam tutamam gelince dedim hiç beklemezdim senden öyle düşünüyosan da bişey yapamam dedim izmire döndüler kalbim kırık üzgünüm
Bu arada izmirde yazlıktalar kışları ankaradalar
Eşime ayrı kırgınım tamam bebek var ama onu bahane etme diyo gönlümü almaya çalışsa da bunlara sebep olduğu için ona da kızıyorum
Valla bı çorba salata yapsan o bile yeter çocuğumla ugraamissin gunlerce. Hiç bişey hazirlamasan bile niye yapmadım diyemez kimse. Hiç sıkma canını kendini sinir etmekten başka bı işe yaramaz

Back
X