Merhabalar
Kayıvalidemle ilgili bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi
Hala şoktayım çünkü kendisi melek kadar iyidir
Yani ben öyle bilirdim
Kayınvalidemin üzerine olan bi evde oturuyoruz tamamen kendi istekleriyle böyle oldu kirada oturmamıza gönülleri el vermemiş eşim de kabul etti 2.5 sene önce
Şuan oturduğumuz evi satıp merkezden alalım dedik
İzmirden çıkıp geldiler 1 haftadır ev alım satımı ile uğraşıyorlar evleri de var ankarada ama bizde kalıyorlar
4.5 aylık bebeğim var hergün çeşit yemekler yapıyorum çayın yanına tatlılar yemek yapmaktan kaçmam hiçbizaman
Bugün akşama kadar tapudalardı eşim aradı ne yemek var dedim etli kavurmalı bulgur pilavı tarhana çorbası cacık salata
Dedi kuru bulgur pilavı mı yicez piliç alıp gelmişler
Odaya geldi insanlar ordan bizim için geldi kuru yemek mi vercez farklı bişey yapsaydın
Haftaya taşınacağım için buzluğu boşalttım bebekle zaten ancak yapabiliyorum bi yandan eşya koliliyorum
Sinirlerim çok bozuldu sinirimden ağladım
Annesi geldi odaya sen zaten bizi istemiyorsun bizi sevmiyorsun hiç başından beri ısınamadın yapmacıksın ben farkındayım mesafe istiyosan mesafe koyalım ben rahat edemiyorum burda doğumunda bile yengeni aradın ki asla aramadım yengem hal hatır sorunca hastanede olduğumu belirttim kadın koşa koşa geldi kv mevlütlerde gezerken
İnanın gayet normalim farklı bi davranışım yok ki eşim beni üzdüyse derdimi sor
Diyo ki üzülsen de bize belli etme kbkma ama ben içime atamam tutamam gelince dedim hiç beklemezdim senden öyle düşünüyosan da bişey yapamam dedim izmire döndüler kalbim kırık üzgünüm
Bu arada izmirde yazlıktalar kışları ankaradalar
Eşime ayrı kırgınım tamam bebek var ama onu bahane etme diyo gönlümü almaya çalışsa da bunlara sebep olduğu için ona da kızıyorum