Kayınvalidemden hiç beklemezdim

Ortada bir hata var ama öyle dallandırıp budaklandırmaya gerek yok aslında.. belli ki evin satılmasına rahatsız olmuşlar, aldıgınız ev de kendi üzerinize olmuştur muhtemelen, tamamen üzerine yatmak gibi bir durum oluşmuştur gözlerinde.. vermek sattırmak zorunda da degiller zaten adamın emekli parasıyla alınmış neticesinde..

Ortada bir hata var ama öyle dallandırıp budaklandırmaya gerek yok aslında.. belli ki evin satılmasına rahatsız olmuşlar, aldıgınız ev de kendi üzerinize olmuştur muhtemelen, tamamen üzerine yatmak gibi bir durum oluşmuştur gözlerinde.. vermek sattırmak zorunda da degiller zaten adamın emekli parasıyla alınmış neticesinde..
Eski evde kayınvalidenin üzerineymiş yeni evde yine kayınvalidenin üzerine olmuş.

Kayınvalidemle evliliğimin ilk 2,5 yılında çok iyidik annem gibi severdim allah şahit
Sonra gerçek yüzüyle bir karşılaştım hayatımda böyle bir insan ne gördüm ne duydum aklım şaştı
Normalde iyi insan olabilirler ama işin içinde oğulları girdi mi hemen hemen hepsi bi vicdansıza dönüşüyor
Kesinlikle katılıyorum, bende 7 yil sonra gördüm gerçek yüzünü

Çok tuhaf bir ev alımı olmuş.

Oturduğunuz ev kv'nin üzerine. Onu satıp siz üstüne 60.000 TL koyuyorsunuz. Tapu yine kv'nin üzerine. Ev onundu haliyle tapu onda kaldı diyorsunuz.

Eşiniz tek çocuk değilse. Yarın öbür gün ölüm hali olsa o ev kardeşlere bölünecek. E bu durum da sizin 60.000 TL poffff olucak.

Bence kv de iyi bir yatırım yapmış sayenizde. Bence burda güzel bir kazık yemissiniz farkında degilsiniz. Olayın yemek bölümünde kalmışsıniz. Enteresan!

Kardeş yoksa bir sorun olmaz tabi ;)

Oturduğunuz ev kv'nin üzerine. Onu satıp siz üstüne 60.000 TL koyuyorsunuz. Tapu yine kv'nin üzerine. Ev onundu haliyle tapu onda kaldı diyorsunuz.

Eşiniz tek çocuk değilse. Yarın öbür gün ölüm hali olsa o ev kardeşlere bölünecek. E bu durum da sizin 60.000 TL poffff olucak.

Bence kv de iyi bir yatırım yapmış sayenizde. Bence burda güzel bir kazık yemissiniz farkında degilsiniz. Olayın yemek bölümünde kalmışsıniz. Enteresan!

Kardeş yoksa bir sorun olmaz tabi :KK66:

Hiççç adaletli değil . Bu yaşta onların bi evi yok mu ?
Sizin bi dolu masrafınız var.

Yalnız kv bu zamana kadar gerçek yüzünü iyi saklamış. En ufak şeyi bahane edip bu kadar patladığına göre tehlike sinyallerini açmış uzak durarak anca başa çıkılır. Oğlunu çok iyi doldurur yine huzur kaçırır ama ne yapsanız yaranamazsınız böyle insanlara herşeyi gelinden bilip oğluna toz kondurmazlar.

Canım kavurma istedi resmen :( konudan çok buna takıldım kavurmanın yanına piliç mi almışlar amaç sorun çıkarmak bence madem kavurma gibi yemeğin üzerine daha iyisini istiyorlardı tavuk mu getirilir güveç yaptırsalarmış :-) bence amaç sorun çıkarmak Allah bilir tavuğu kv kişisi aldırmıştır

Kv nin evinde oturmanın da bedeli bu işte. Biz kendi yağımızda kavruluyoruz hiç kimsenin de en ufak bi beklentisi yok tavsiye ederim..

Kv nin evinde oturmanın da bedeli bu işte. Biz kendi yağımızda kavruluyoruz hiç kimsenin de en ufak bi beklentisi yok tavsiye ederim..
Valla iyilik yaptığım kimseye bedel ödetmedim beklemezdim de
Ben hiç istemiyorum ancak kabul etmediğinde babasıyla eşimin arası bozuldu keşke onların bozulsaydı da ben kötü olmasaydım onlar baba oğul

Evi satmaniza bozulmuslar besbelli , bulgur pilavı da bahane olmuş.. zaten ana babadan eve oturmak akıl kârı değil illa sorun çıkartıyorlar. Az aşim ağrısız başim.. mesela benim dugunumu neredeyse eşim yaptı, evim kira , eşyaları kendimiz ödedik taksitle. Kaynanam kayinbabam geldiler misafir gibi agirladim gittiler. Söz hakları ve beklentileri sıfır.. en guzeli

Annesi geldi odaya sen zaten bizi istemiyorsun bizi sevmiyorsun hiç başından beri ısınamadın yapmacıksın ben farkındayım mesafe istiyosan mesafe koyalım ben rahat edemiyorum burda doğumunda bile yengeni aradın ki

bu sözü benim kaynanam da diyebilir...:skandal:
evet sen isindin mi gerçekten bilmiyorum.. benim kaynanamda iyi ama görümceyle kaynanaya
ben başindan beri isinamadim..:işsiz:

Biraz alınganlık etmişsin bence. İnsan kendisinin farkında olamaz belki sevdiğini hiç hissettirmemissindir. Onlarda kırgın uzgunlerdir . Arasaydin birşeyi bahane Edip sizi merak etmiştim deseydin. Böyle böyle yanlış anlaşılma oldu böyle olmayalım ben sizi seviyorum deseydin. Zaten uzaksiniz . Gönül almaktan güzeli var mi

Merhabalar
Kayıvalidemle ilgili bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi
Hala şoktayım çünkü kendisi melek kadar iyidir
Yani ben öyle bilirdim
Kayınvalidemin üzerine olan bi evde oturuyoruz tamamen kendi istekleriyle böyle oldu kirada oturmamıza gönülleri el vermemiş eşim de kabul etti 2.5 sene önce
Şuan oturduğumuz evi satıp merkezden alalım dedik
İzmirden çıkıp geldiler 1 haftadır ev alım satımı ile uğraşıyorlar evleri de var ankarada ama bizde kalıyorlar
4.5 aylık bebeğim var hergün çeşit yemekler yapıyorum çayın yanına tatlılar yemek yapmaktan kaçmam hiçbizaman
Bugün akşama kadar tapudalardı eşim aradı ne yemek var dedim etli kavurmalı bulgur pilavı tarhana çorbası cacık salata
Dedi kuru bulgur pilavı mı yicez piliç alıp gelmişler
Odaya geldi insanlar ordan bizim için geldi kuru yemek mi vercez farklı bişey yapsaydın
Haftaya taşınacağım için buzluğu boşalttım bebekle zaten ancak yapabiliyorum bi yandan eşya koliliyorum
Sinirlerim çok bozuldu sinirimden ağladım
Annesi geldi odaya sen zaten bizi istemiyorsun bizi sevmiyorsun hiç başından beri ısınamadın yapmacıksın ben farkındayım mesafe istiyosan mesafe koyalım ben rahat edemiyorum burda doğumunda bile yengeni aradın ki asla aramadım yengem hal hatır sorunca hastanede olduğumu belirttim kadın koşa koşa geldi kv mevlütlerde gezerken
İnanın gayet normalim farklı bi davranışım yok ki eşim beni üzdüyse derdimi sor
Diyo ki üzülsen de bize belli etme kbkma ama ben içime atamam tutamam gelince dedim hiç beklemezdim senden öyle düşünüyosan da bişey yapamam dedim izmire döndüler kalbim kırık üzgünüm
Bu arada izmirde yazlıktalar kışları ankaradalar
Eşime ayrı kırgınım tamam bebek var ama onu bahane etme diyo gönlümü almaya çalışsa da bunlara sebep olduğu için ona da kızıyorum
Yaz gününde ne yapacakmışsın başka mis gibi yemek Allah bereket versin.

Ne ayıp şey yahu !
Kavurma pilavın nesi kuru nasıl zihniyet yahu.
Kral sofralarından biri işte .
Takacak yer aramış kv'niz heralde .
Madem canın istiyo bir şey giderken kızım akşama bu yemeği yaparmısın diye bir söyle bakalım.

Back
X