• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideme artık çıldıracağım!!!!!

Kendince elbet haklisin ama sinirle konustugun icin boyle bence kvni arada ara hatrini sor boylece esine soyliyecek hayirsiz diyecek bi durum kalmayack elinde herzaman bir adim onde olmak gerek boylece inaninki sknti kalmayacak arayin bence su durumundan daha skntili bi durum kalmaz arayinca cozulur ..

Ne yapma biliyor musun
SAkın kv ni arayıp icindekileri ona dökme sayıp patlama yani
Cok pisman ederler seni
%100 tecrube edildi.

Kendince elbet haklisin ama sinirle konustugun icin boyle bence kvni arada ara hatrini sor boylece esine soyliyecek hayirsiz diyecek bi durum kalmayack elinde herzaman bir adim onde olmak gerek boylece inaninki sknti kalmayacak arayin bence su durumundan daha skntili bi durum kalmaz arayinca cozulur ..
ama o böyle yaptıkça ben daha da soğuyorum içimden gelmiyor valla :(

sizin gibi olmaktan iyidir yine bir de o pideci küreği değil fırıncı küreği olacak deyim o deyim :D neyse sizinle tartışacak kadar düşmeyeceğim by..

BEN BİLMEM FIRINCI MI PİDECİ O DİLE SAHİP OLAN SİZSİNİZ :D OLDU CANIM BYEEE

İşini yaparken 2 dk tel ve kulaklık ile bile hal hatır sorulabilir çok saçma. Annenizi aramamaniz da saçma ve kılıf gibi geldi bana.çünkü ben is yaparken hep telde konuşurum engellemez yani.siz bahane uyduruyorsunuz aramamak için ama çok saçma insan iki dk yaratabilir. İşinizin boşluğu dahi olmuyormu öğle yemegı yada eve dönerken yolda. herseyi geçtim tuvalette bile vakit ayirabilirsiniz:63:hayatımda okuduğum en saçma bahaneye sahipsiniz.

İşini yaparken 2 dk tel ve kulaklık ile bile hal hatır sorulabilir çok saçma. Annenizi aramamaniz da saçma ve kılıf gibi geldi bana.çünkü ben is yaparken hep telde konuşurum engellemez yani.siz bahane uyduruyorsunuz aramamak için ama çok saçma insan iki dk yaratabilir. İşinizin boşluğu daim olmuyor öğle yemegı yada eve dönerken yolda herseyi geçtim tuvalette bile vakit ayirabilirsiniz:63:hayatımda okuduğum en saçma bahaneye sahipsiniz.
olabilir tuvalet fikriniz de bana çok saçma geldi

Kayınvalidenin eşine söylemesi yanlış olmuş bence...Sürekli aramak zorunda değilsin..Çok rahatsız olduysa senle yüzyüze geldiği zaman kızım ben sana kırıldım, neden aramadın beni yada ben seninle konuşmak istiyorum diye sana söyleyebilirdi..Eşine söylemesi şikayet eder gibi olmuş hoş olmamış yani..

her haftasonu gittiğim istediği her şeyini yaptığım halde hayırsız demesi beni çıldırttı yoksa ne derse desin de işte :KK43:
İnsani en cok sinir eden de o. Gidersin, konusursun, gulersin, isini gorursun, muhabbetini edersin, guzellikle yaklasirsin ama arkandan konusuldugunu duyunca buz gibi sogursun. Ben de aynen oyleyim. Karsilik mi bekliyorsun diye dusunenler olacak, tabi karsilik bekliyorum, sonucta ben ogluyla evliyim, ikimiz de biseyleri karsilikli yapmak zorundayiz. Kayinvalidem aramizdaki iliskiyi kendi elleriyle gerdi, koparsa da umrumda olmaz.
Sen ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama aileler yuzunden caninizi sikmayin. Esin aileni aramiyor mu birak aramasin, sen de icinden gelmiyorsa kvyi arama. Esinle de bunun anlasmasini yap.

Kayınvalidenin eşine söylemesi yanlış olmuş bence...Sürekli aramak zorunda değilsin..Çok rahatsız olduysa senle yüzyüze geldiği zaman kızım ben sana kırıldım, neden aramadın beni yada ben seninle konuşmak istiyorum diye sana söyleyebilirdi..Eşine söylemesi şikayet eder gibi olmuş hoş olmamış yani..
hadi ben yüzyüze söylemesini de geçtim o arasın beni telefonda söylesin yani de mi :(

İnsani en cok sinir eden de o. Gidersin, konusursun, gulersin, isini gorursun, muhabbetini edersin, guzellikle yaklasirsin ama arkandan konusuldugunu duyunca buz gibi sogursun. Ben de aynen oyleyim. Karsilik mi bekliyorsun diye dusunenler olacak, tabi karsilik bekliyorum, sonucta ben ogluyla evliyim, ikimiz de biseyleri karsilikli yapmak zorundayiz. Kayinvalidem aramizdaki iliskiyi kendi elleriyle gerdi, koparsa da umrumda olmaz.
Sen ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama aileler yuzunden caninizi sikmayin. Esin aileni aramiyor mu birak aramasin, sen de icinden gelmiyorsa kvyi arama. Esinle de bunun anlasmasini yap.
eşim de aramıyor evet ama ben yorgunluğuna veriyorum çekiniyor da olabilir ben de çekiniyorum çünkü ve bir de telefonla konuşmayı gerçekten sevmiyorum ben.Evet yüzüme gülüp arkamdan konuşması hayırsız demesi beni öldürüyor işni tuhaf tarafı kendi kız kayınvalidesiyle kanlı bıçaklı ama bu durum kayınvalidemin hoşuna gidiyor ben aramıyorum diye hayırsız oluyorum kendi kızına baksın önce

Back
X