- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen enayi falan mısın?Kayınvalidem eşi ile ayrı. Bir önceki konuda söledim en sevmediği gelini benim. Benden nefret ediyor. hep laf sokma, surat asma vs. sonra da durup bana bakacan mi diyor. Bana hiç kızı gibi davranmadı. Ben ona annem gibi davranayım istiyor. Bugün gidecektim aradım evde yokmuş diyor ki sen niye gelecektin. o nasıl bi laf ya..Velhasılı kelam ( inş doğru yazmışımdır :) nikah olmadan 7 gün önce eşimle beni ayırmaya çalıştı, beni hep dışladı, şimdi evde yalnız kalfı diğer gelinleri balı, canı, yavrusu.. Ben.. düşmanı sanki. Ama kabak bana patlayacak böle konularda çok salağım, tam bir kerizim. Benden bahsettikleri tek iyi şey çok merhametliymişim. Bu gidişle ben bakacam herhalde. Ama hayatım kayacak. Şimdi o çok sevdiği gelinleri, onların lafıyla tavır yaptığı bana postalayacak ilerde artik sonra ben naparım bilmiyorum. Bakmak istemiyorum ama eşimde zorda kalsın istemiyorum. millet ne güzel çıkıyor işin içinden ben asla bakmam deyip ben çıkamıyorum.
Kayınvalideniz hasta mı, yoksa ileride hasta olursa diye mi düşünüyorsunuz? Daha ortada bir şey yokken bunları niye düşünüp hayatı kendinize zehir ediyorsunuz? Kim öle kim kala. Takmayın kafaya, öyle bir şeyin olup olmayacağı ve o günün şartlarının ne olacağı belli değil. Allah göstermesin öyle bir şey olursa o zaman düşünürsünüz. Kayınvalidenizin hareketlerini de takmayın kafanıza.Kayınvalidem eşi ile ayrı. Bir önceki konuda söledim en sevmediği gelini benim. Benden nefret ediyor. hep laf sokma, surat asma vs. sonra da durup bana bakacan mi diyor. Bana hiç kızı gibi davranmadı. Ben ona annem gibi davranayım istiyor. Bugün gidecektim aradım evde yokmuş diyor ki sen niye gelecektin. o nasıl bi laf ya..Velhasılı kelam ( inş doğru yazmışımdır :) nikah olmadan 7 gün önce eşimle beni ayırmaya çalıştı, beni hep dışladı, şimdi evde yalnız kalfı diğer gelinleri balı, canı, yavrusu.. Ben.. düşmanı sanki. Ama kabak bana patlayacak böle konularda çok salağım, tam bir kerizim. Benden bahsettikleri tek iyi şey çok merhametliymişim. Bu gidişle ben bakacam herhalde. Ama hayatım kayacak. Şimdi o çok sevdiği gelinleri, onların lafıyla tavır yaptığı bana postalayacak ilerde artik sonra ben naparım bilmiyorum. Bakmak istemiyorum ama eşimde zorda kalsın istemiyorum. millet ne güzel çıkıyor işin içinden ben asla bakmam deyip ben çıkamıyorum.
Burda muhatap alınacak kişi yengeniz değil dayınlar ve annendir yani anneanenin bütün çocukları yengem bakmadı bak nasıl mutsuz demek yanlış o kadın senin ananenden sorumlu bile değil bu durumda mutsuz olması gerekenler anneanenin çocukları olurdu..
İşin içinden çıkamıyorsanız bakın o zaman. Çok mu zor diğerleri baksın, beni sevmiyorsun nasıl olsa demek. Madem sevmiyor niye ziyaretine gidiyorsunuz. Siz eşim için diyorsunuz ama eşiniz sizin için arayı bulmuyorKayınvalidem eşi ile ayrı. Bir önceki konuda söledim en sevmediği gelini benim. Benden nefret ediyor. hep laf sokma, surat asma vs. sonra da durup bana bakacan mi diyor. Bana hiç kızı gibi davranmadı. Ben ona annem gibi davranayım istiyor. Bugün gidecektim aradım evde yokmuş diyor ki sen niye gelecektin. o nasıl bi laf ya..Velhasılı kelam ( inş doğru yazmışımdır :) nikah olmadan 7 gün önce eşimle beni ayırmaya çalıştı, beni hep dışladı, şimdi evde yalnız kalfı diğer gelinleri balı, canı, yavrusu.. Ben.. düşmanı sanki. Ama kabak bana patlayacak böle konularda çok salağım, tam bir kerizim. Benden bahsettikleri tek iyi şey çok merhametliymişim. Bu gidişle ben bakacam herhalde. Ama hayatım kayacak. Şimdi o çok sevdiği gelinleri, onların lafıyla tavır yaptığı bana postalayacak ilerde artik sonra ben naparım bilmiyorum. Bakmak istemiyorum ama eşimde zorda kalsın istemiyorum. millet ne güzel çıkıyor işin içinden ben asla bakmam deyip ben çıkamıyorum.
Çevrenin lafına bakıp böyle kararlar alınmaz dayınız neden bosanmadi peki bunca yıl niye bekliyor .Öyle demedim
Kadın bakacağım sanıp eşinden ayrıldı boşanmadı ama fiilen ayrı
Oysa anneanneme bakmayacaktı ama kendisi çevrenin dolduruşuna geldi sen tek çalışmayansın baktırırlar dediler vs
Yani birşey olmadan kurup huzursuzluğa gerek yok diyorum
Birisi anneanneme neden baksın
84 yaşında Ankara da kendisi gayet güzel yaşıyor
Karışanı görüşeni yok
Konu sahibinin kvsi de şimdi yaşıyor yalnız neden ileride daha olmayan şey için dövünüyor diyorum
Çevrenin lafına bakıp böyle kararlar alınmaz dayınız neden bosanmadi peki bunca yıl niye bekliyor .
Bakım evine gerek yok aslında herşey onda kalsaydı paşalar gibi bakılıyordu şimdi ölsünde kurtulalım gözüyle bakılıyor.İşte biraz da sonlarını düşünecekler evlat da olsa güvenip peşin peşin her şeyi vermeyecekti. Gerekirse zırnık koklatmayacak gidecek en lüks bakımevinde kalacak
Son cümlene bayıldımKayınvalide anne değil yani anne gibi olmasını bekleme. Sen de onun kızı değilsin . Önce şunun bi farkına varalım. Kimse ağaç kovuğundan çıkmadı herkesin anası da var babası da var. Hayatımıza 25-30 yıl sonra giren insanlar ne münasebet annemiz babamız olacak da bu kadar beklentiye giriyoruz? Bana bakar mısın dediğinde de Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin muhtaç etmesin , oğulların dönüşümlü bakarlar de geç
Dayınız sabırlı adammış başkası olsa ne yapar eder boşar yeniden evlenirdi.Boşanalım dediklerinde oğulları tekrar bir araya getirdi
Sonra yine bozuştular
Boşanma nafaka tazminat o bu uğraşmak istemediler
Karşı taraf da boşanmak istemedi vefat ederse ev var araba var miras kalır diye
İkisinin hayatı da heba oldu gitti 15 yıldır
Çocuk da tabii ki
Ay sakin bosanirsiniz sonunda eşinle . Merhametini kendi sakla böyle bir insana acımaKayınvalidem eşi ile ayrı. Bir önceki konuda söledim en sevmediği gelini benim. Benden nefret ediyor. hep laf sokma, surat asma vs. sonra da durup bana bakacan mi diyor. Bana hiç kızı gibi davranmadı. Ben ona annem gibi davranayım istiyor. Bugün gidecektim aradım evde yokmuş diyor ki sen niye gelecektin. o nasıl bi laf ya..Velhasılı kelam ( inş doğru yazmışımdır :) nikah olmadan 7 gün önce eşimle beni ayırmaya çalıştı, beni hep dışladı, şimdi evde yalnız kalfı diğer gelinleri balı, canı, yavrusu.. Ben.. düşmanı sanki. Ama kabak bana patlayacak böle konularda çok salağım, tam bir kerizim. Benden bahsettikleri tek iyi şey çok merhametliymişim. Bu gidişle ben bakacam herhalde. Ama hayatım kayacak. Şimdi o çok sevdiği gelinleri, onların lafıyla tavır yaptığı bana postalayacak ilerde artik sonra ben naparım bilmiyorum. Bakmak istemiyorum ama eşimde zorda kalsın istemiyorum. millet ne güzel çıkıyor işin içinden ben asla bakmam deyip ben çıkamıyorum.