Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle şeyleri hiç sevmem. Karşındaki kişi emek vermiş hazırlamış güzel/çirkin dert edilmez zaten hiç birimiz kullanmıyoruz onları teşekkür edersin kullanıp kullanmamak sana kalmış insanları kırmaya gerek yok nişanlında üzülür.
Anne çok merakliymis ama ceyizi bir size hazirlamis nasıl meraklilik bu ? Hem geline bir sor bakalım azicik onun istedgi sekildeu olsun. Bu merakli olmak değil hazirlamis olmak için hazirlamak. Neden diyeceksin? Nisanlin istemedgini soylemdigli halfe böyle ozensiz. İstemiyorum desen onada zaten yapmazdi bile bence.
Bende olsam sadece damada götürürüm. Ama herkesin şanindan deyip onlarada aldiklarimi götürebilirim. En azından belki utanir bidaha böyle yapmaz
Merhabalar,
Nişandan önce nişanlıma hiç öyle bohça işlerine gerek olmadığını sevmediğimi annesinin de zahmete girmemesini söylemiştim. Nişanlım da annesinin önceden bir şeyler hazırladığını bildiği için ona bunu söyleyememiş. Ben de hevesi vardır dedim içimden ve uzatmadım. Daha sonra da sandık falan almış annesi(ki hiç istemediğimi biliyordu nişanlım) Bu süreçte bana bir şey sorulmadı ne istersin diye ben de çok takmadım zaten ayrı şehirlerdeyiz. Nişanda bohça geldi tabi hakkını yiyemem güzel süslenmişti. Ama içindekileri hiç beğenmedim 90 yıllardan kalma gibi her şey. Çok eski zaman işi. Evet bohça istemeyen birine göre çok takıldım buraya biliyorum ama yine de insan bi özen ilgi bekliyor. Onlar yalnızca bana bohça hazırlamışlardı. Şimdi bizim de bohça götürmemiz gerekiyor. Ben daha önceden kv, kp ve evdeki kaynım için bohçalık bir şeyler aldım yaptırdık da annemle ama şimdi ben vazgeçmek üzereyim sadece nişanlıma bohça götüreyim diyorum sonuçta onlar da sadece bana getirdiler. Bir yanım kötü mü düşünüyorum diyor açıkçası bilemedim sizce?
Not:Evet bu da bir dert benim için affedin![]()
Çok teşekkür ederim. İnşallah
Yorumlardan sonra sadece nişanlıma yapmaya karar verdim.
Hem karşı tarafa bohça yapmayın diyorsunuz ama siz kaynınıza filan yapıyorsunuz anlamadım ben bu işi.Merhabalar,
Nişandan önce nişanlıma hiç öyle bohça işlerine gerek olmadığını sevmediğimi annesinin de zahmete girmemesini söylemiştim. Nişanlım da annesinin önceden bir şeyler hazırladığını bildiği için ona bunu söyleyememiş. Ben de hevesi vardır dedim içimden ve uzatmadım. Daha sonra da sandık falan almış annesi(ki hiç istemediğimi biliyordu nişanlım) Bu süreçte bana bir şey sorulmadı ne istersin diye ben de çok takmadım zaten ayrı şehirlerdeyiz. Nişanda bohça geldi tabi hakkını yiyemem güzel süslenmişti. Ama içindekileri hiç beğenmedim 90 yıllardan kalma gibi her şey. Çok eski zaman işi. Evet bohça istemeyen birine göre çok takıldım buraya biliyorum ama yine de insan bi özen ilgi bekliyor. Onlar yalnızca bana bohça hazırlamışlardı. Şimdi bizim de bohça götürmemiz gerekiyor. Ben daha önceden kv, kp ve evdeki kaynım için bohçalık bir şeyler aldım yaptırdık da annemle ama şimdi ben vazgeçmek üzereyim sadece nişanlıma bohça götüreyim diyorum sonuçta onlar da sadece bana getirdiler. Bir yanım kötü mü düşünüyorum diyor açıkçası bilemedim sizce?
Sizin kac yil gecmis benim 1 sene once yapildi o bohcamAklıma içinden ayıcıklı pijama ve giyince göğüslere kadar gelen külot çıkan nişan bohçam geldi
Yok yav vallahi haklıyım ben bu kadını sevmemekte. Kaç yıl geçmiş üstünden. Bak yine sinir oldum![]()
Aklıma içinden ayıcıklı pijama ve giyince göğüslere kadar gelen külot çıkan nişan bohçam geldi
Yok yav vallahi haklıyım ben bu kadını sevmemekte. Kaç yıl geçmiş üstünden. Bak yine sinir oldum![]()
Sormayın vallahi benim kayınvalidemde kaç komşuyla birlikte hazırladım diye överek getirmişti nine donlarıyla dolu bohçayı.Sizin kac yil gecmis benim 1 sene once yapildi o bohcamki kv. Bohcasiz olmaz diyip zoraki yaptı bizde ozaman ev duzerken götürelim evr koyariz demistim keske demeseydim herkes gordu paçalı donlarımı
![]()
Valla bizim geline biz gelini aldık gittik markalı yerlerden kendi seçti çanta makyaj elbise saat neler neler bohcasına koyduk evine götürdük. Benimde arkamdan alındı bende pek beğenmemiştim dandik şeylerMerhabalar,