Merhaba arkadaşlar konumu uzutmakdan anlatmak istiyorum 10 yıldır eşimin ailesiyle kışları braber kalıyoruz kendi evim bu arada kısin geliyorlar köyde evleri var kayınvalidem şuan kendi islerini yapabiliyor bu arada bnm 3 çocuğum var ve yatağa bağımlı anneme bakiyorum babam çalışmak zorunda olduğu için gece o ilgileniyor gündüz ben bakıyorum gece mecbur babamda bnde kalıyor eşimin ailesiyle yakinzamda tartışmamız oldu kayinpedrim eşime maddi anlamda hiçbir destek olmuyor fındık oluyor yazın hiçbir şekilde yardımda bulunmuyor eşim her sene olmasada yazları fındığa yardım ediyor ama geri dönüşü olmuyor emeklisi yok kayinvedrrim sadece kaynanamla yaşlılık aylığı alıyorlar geçen gün bunsebeblerden dolati tatismamiz oldu bnde kayinvalideme doluyum zaten istemiyorum artık dedim geldiğinde elini ise surmuyosum dedim zaten benim yüküm ağır çocuklar annem en işleri filan çok yoruluyorum sen bari kocana yemek yap onu bile yapmıyorsun beni bekliyordum dedim oda bana söylendi ama sonraki gün eskisi gibi konuşmaya calisiyo sen ne dersen de bn bilgimi yaparım gibi takiliyo yani tinlamiyom tavirlarimda bu daha çok sinir ediyo beni neyse geçen gün geldiler kisin kalacağız gene dedi bn aricam diyecem artık gelmeyin gekirsenizde 1 ay kalın diyecem eşim bilmiyor bu şekilde doyecegimi ne yapayım arkadaşlar artık istemiyorum 10 senedir istemdigimi dile getirsemde değişen birs şey olmuyor ama ilk defa bu sene bu kadar net konuştum