Ben de ikinci uyelik alip acicam, miss ile sizi de etiketleyecem disardan okuyup begendiydim hele yorum yapin diycemMayıs ayı Yen'i üyeleri konu açma vakti
Bende hiç anlamıyorum bunu kız aileleri mutlu olmamızı isterken erkek aileleri neden mutsuzluğumuza sevinir ,,Arkadaslar 8 yillik evliyim 7 sene kv kp cok iyi davrandim kusurlarini cok olmasina ragmen gormemeye calistim ama zorla ugrasa ugrasa kendilerinden nefret ettirmeyi sonunda basardilar kayinpederim cok huysuz surekli biraraya geldigimizde herseyimizi elestirir gicik gicik konusur kayinvalidemde icten pazarlikli sessiz durur arkamdan iş cevirir ikisinide hic sevmiyorum biraraya geldigimizde diken ustunde duruyorum resmen yanlarinda icimden ne konusmak geliyor nede gulmek surekli esimle aramizi bozmaya calisiyorlar yuzumuz biraz asik gitsek seviniyorlar anlicaniz hic rahat degilimher haftada gorusuyoruz ben bunlarla nasil esimle arami bozmadan basedecegim bana bi akil verin nolur
Bende hiç anlamıyorum bunu kız aileleri mutlu olmamızı isterken erkek aileleri neden mutsuzluğumuza sevinir ,,
Bide benim basımda var vallahi anlamıyorum eşimle aramın açılmasını o kadar çok istiyorki bende hep diyorum eşime sen mutluyum dedikçe ailen olay çıkartıyor hep diye neden yani , neden oğullarının mutlu olduğunu bile bile uğraşırlar dahahakikaten .. neden böyle? Ama hep bu böyle.
Çok mu mutlu olacaklar oğullarının evleri huzursuz olunca?
Arkadaslar 8 yillik evliyim 7 sene kv kp cok iyi davrandim kusurlarini cok olmasina ragmen gormemeye calistim ama zorla ugrasa ugrasa kendilerinden nefret ettirmeyi sonunda basardilar kayinpederim cok huysuz surekli biraraya geldigimizde herseyimizi elestirir gicik gicik konusur kayinvalidemde icten pazarlikli sessiz durur arkamdan iş cevirir ikisinide hic sevmiyorum biraraya geldigimizde diken ustunde duruyorum resmen yanlarinda icimden ne konusmak geliyor nede gulmek surekli esimle aramizi bozmaya calisiyorlar yuzumuz biraz asik gitsek seviniyorlar anlicaniz hic rahat degilimher haftada gorusuyoruz ben bunlarla nasil esimle arami bozmadan basedecegim bana bi akil verin nolur
Şu forumda kayinvalidesine gıcık olmayanı görmedim daha :)) yalnız değilsin üzülme :)) halbuki onlar da çok sever poncik gelinlerini :)Arkadaslar 8 yillik evliyim 7 sene kv kp cok iyi davrandim kusurlarini cok olmasina ragmen gormemeye calistim ama zorla ugrasa ugrasa kendilerinden nefret ettirmeyi sonunda basardilar kayinpederim cok huysuz surekli biraraya geldigimizde herseyimizi elestirir gicik gicik konusur kayinvalidemde icten pazarlikli sessiz durur arkamdan iş cevirir ikisinide hic sevmiyorum biraraya geldigimizde diken ustunde duruyorum resmen yanlarinda icimden ne konusmak geliyor nede gulmek surekli esimle aramizi bozmaya calisiyorlar yuzumuz biraz asik gitsek seviniyorlar anlicaniz hic rahat degilimher haftada gorusuyoruz ben bunlarla nasil esimle arami bozmadan basedecegim bana bi akil verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?