Esiniz iki ayda kendiside gitmeyi kabul ettiyse ne ala valla cok sanslisiniz benimki haftalik gorusmek istiyor
Siz gitmesenizde olur diyor kendi gidiyor oylede icim rahat etmiyor cunku biliyorumki dolduruyorlar esim tek olunca
annemin bana tavsiyesi yüzün asık durma o mutlu gibi davranıyorsa sende mutlu rolü yap takma .yapmaya calıstıkları seyleri sakinlikle karsıla he de gecArkadaslar 8 yillik evliyim 7 sene kv kp cok iyi davrandim kusurlarini cok olmasina ragmen gormemeye calistim ama zorla ugrasa ugrasa kendilerinden nefret ettirmeyi sonunda basardilar kayinpederim cok huysuz surekli biraraya geldigimizde herseyimizi elestirir gicik gicik konusur kayinvalidemde icten pazarlikli sessiz durur arkamdan iş cevirir ikisinide hic sevmiyorum biraraya geldigimizde diken ustunde duruyorum resmen yanlarinda icimden ne konusmak geliyor nede gulmek surekli esimle aramizi bozmaya calisiyorlar yuzumuz biraz asik gitsek seviniyorlar anlicaniz hic rahat degilimher haftada gorusuyoruz ben bunlarla nasil esimle arami bozmadan basedecegim bana bi akil verin nolur
Arkadaslar 8 yillik evliyim 7 sene kv kp cok iyi davrandim kusurlarini cok olmasina ragmen gormemeye calistim ama zorla ugrasa ugrasa kendilerinden nefret ettirmeyi sonunda basardilar kayinpederim cok huysuz surekli biraraya geldigimizde herseyimizi elestirir gicik gicik konusur kayinvalidemde icten pazarlikli sessiz durur arkamdan iş cevirir ikisinide hic sevmiyorum biraraya geldigimizde diken ustunde duruyorum resmen yanlarinda icimden ne konusmak geliyor nede gulmek surekli esimle aramizi bozmaya calisiyorlar yuzumuz biraz asik gitsek seviniyorlar anlicaniz hic rahat degilimher haftada gorusuyoruz ben bunlarla nasil esimle arami bozmadan basedecegim bana bi akil verin nolur
Miss yurtdışı danışmanı, ben kuşçuBen de ikinci uyelik alip acicam, miss ile sizi de etiketleyecem disardan okuyup begendiydim hele yorum yapin diycem
Öyle diyorsa bırak kendisi idare etsin ama ben olsam her hafta gitmek istemediğimi söylerdim çok istiyorsa kendisi gitsin ama seni zorlamaya hakkı yok. Bana göre sen ayda bir gitsen yeterli fazla bile.Valla sekiz yildir ugrasiyorum her yolu denedim anlamasi icin dünya kadar kotuluk yaptilar arkasindan bir iyilikle hallettiler esimin gozunde herseyi onceleri bana hak veriyordu savunulacak hicbir taraflari olmadigi ama bu sene biraz iyi davranmaya basladilar hemen onlarin safina gecti simdi ben bisey deyince benim icin problem yok sen sıkıntı yapiyorsun rahat ol ben idare ederim diyor
Miss yurtdışı danışmanı, ben kuşçu
Yurtdışında kuş beslemek istiyorum diye aç konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?