kayinvalideme gicik oluyorum

Siz gitmesenizde olur diyor kendi gidiyor oylede icim rahat etmiyor cunku biliyorumki dolduruyorlar esim tek olunca

Keske bizimde oyle uzun aralar verme sansimiz olsa yaptiklarini sindirmeden geri yuzyuze geliyoruz bu durumda beni sitrese boguyor

Bide uzerimizde bi emekleri olsa uzulmicem hicbirsey yapmadilar bize diger cocuklariyla gozumuze soka soka ayrim yaptilar yillarca suratimiza bakmadilar diger ogullari bu sene yuzperine bakmayinca biz ogullari gelinleri olduk simdide benim esime kafayi sardilar Allah yardim etsin bize valla napacaz bunlarla bilmiyorum

Esiniz iki ayda kendiside gitmeyi kabul ettiyse ne ala valla cok sanslisiniz benimki haftalik gorusmek istiyor

Benimki günlük kendi görüştüğü halde benimde görüşmemi istiyor ki aramız iyi olmadığı halde :) beterin beteri sanırım. Aman iyi olacak sanıyolar çok görüşünce valla ben istemiyorum görüşmek seslerini bile duymak istemiyorum. Eşimde milletin gazına gelmez çok şükür ama gelirsede ağzının payını alır.

Aman haftalik dayanamiyorum ben gunluk gorusmeyi hic dusunemiyorum bile ne anliyorlar acaba surekli biraraya gelip sitrese girmekten onlarda rahat degiller bizim yanimizda kuskandiklari icin uzak olmak iki taraf icinde hayirli bunu dusunemiyorlar

annemin bana tavsiyesi yüzün asık durma o mutlu gibi davranıyorsa sende mutlu rolü yap takma .yapmaya calıstıkları seyleri sakinlikle karsıla he de gec

Gunlerce sessiz oturuyor bisey demiyor yuzu asik olur genelde ordan geldiginde yuzumede pek ic acici seyler soylemedikleri icin haliyle arkamdan konustuklarini dusunuyorum

Bu zamana kadar dediklerinizin fazlasini yaptim yuzume hakaret etseler sustum huzursuz olmayalim diye ama bu sene icimde bazi seyler koptu artik gormek istemiyorum

Ikimizde calisiyoruz ogretmeniz haftasonu dinlenmek istiyorum evde vakit gecirmek istiyorum telefon edip cagiriyorlar esimde hemen gidiyor

Bikac ay gorusmesek ara versek kendime gelecegm ama tlrahat vermiyorlar valla gulmeyi unuttum ya bunalima soktular iyice beni ufff

Siz 7 sene nasıl dayandınız .Eviniz çok mu yakın . Her hafta bahane üretin gitmememk için..

Birde üstelik çalışıyorsunuz . Okıymetli tatil zamanını onlara ayırmayın siz haftasonu planı yapın

kocana sürekli ailesiyle ilgili öfkelenip söylenme yoksa haklıyken haksız olursun.sonra kocan sürekli dır dır yapan bir eş gibi görüp zamanla söylediklerin karşısında duyarsızlaşır.eşin görmüyor mu yaptıklarını.çok görüşme sinirlerin daha az yıpranır.zamanla yavaş yavaş az gitmeyi az görüşmeyi sağlamaya çalış.az görüşmenin her iki taraf içinde ilişkiler içinde en iyi yol olduğunu anlatmaya çalış eşine

yalnız gönderme fikri de doğru değil bence.bu sefer eşine senin onları istemediğini gelmediğini aileye karışmadığını söyleyip doldururlar.bir şekilde birlikte ilişkileri minimum düzeye indirgemelisin

Bence kayınvalideni kötüleme kötülersen yarışa gireceksin huzursuzluk artacak eşin de huzursuz olacak boşver mesafeli ol

Öyle diyorsa bırak kendisi idare etsin ama ben olsam her hafta gitmek istemediğimi söylerdim çok istiyorsa kendisi gitsin ama seni zorlamaya hakkı yok. Bana göre sen ayda bir gitsen yeterli fazla bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…