- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
Oncelikle kayinvalidemi cok seviyorum.aramizda hicbir sorun yok dunya iyisidir.(zamaninda cok buyuk kavgalarimiz olmustu ama en son ben cinnet gecirip tencere tava ne varsa firlatmistim bu sekilde 5_6 ay kadar hic gorusmedim onunla cocuklar yeni dogdugu zamanlar herseye karisir olmustu belki iyi niyetliydi ama en son dayanamadim buna boyle bir kavgamuz oldu.kavgadan once de iyiydik ama)bunu belittim cunku ben yanlis dusunuyorumdur belki dert edecek birsey yoktur uyarirsiniz diye.neyse konuya geleyim.ben isteyken cocuklara annem ve kayinvalidem donusumlu olarak bakiyor.2 aydir kayinvalidem bakiyordu.ben ogretmenim sabahciyim.sabah en gec 7 de evden cikiyoruz esim de ben de.kayinvalidem her sabah o karanliklarda sogukta kista kiyamette uykusundan fedakarlik yapip cocuklara bakmak icin geliyor.onlari deli gibi seviyor hicbir yaramazliklarina huysuzluklarina en ufak bir ses etmeden sonsuz bir sabir ve sevgiyle bakiyor.ustelik bu yetmezmis gibi hergun eve geldigimde camasirlari toplanmis katlanmis evi toplanmis yemegi yapilmis buluyorum.hasta oldugu halde(2 aydir gecmeyen grip igneler oldu ilaclar icti ama bir turlu iyilesemedi)zar zor nefes aliyor ayakta zor duruyor.hergun anne yapma lutfen is falan yapma bak hastasin zaten diyorum.olsun kizim ne kadar yardim etsem kardir calisiyorsun sen yoruluyorsun diyor.her sabah hava soguk usumeyesin deyip omuzlarima sal kotmadan gondermiyor.buraya kadar hersey tamam.ama gel gelelim hergun eve giderken cocuklari sap sup yanaklarindan ellerinden elli defa opmeden gitmiyor.gel kuzum kurban olurum ben size babaanne gidiyor bi opsun de oyle gitsin diyor ve 2 yanaktan kocamannnnnnnn bir sappoppp sesi geliyor ve ben tek bir gun bile anne hastasin bak opme bulasir cocuklara diyemedim onca iyiligine karsi.evet bu lafta birsey yok normaldw ama bu konuda sabikaliyim maalesef.o buyuk kavga nedenimiz arasinda tek basina sebep olmasa da bu opme mevzusu da vardi..yeni dogduklarinda ne zaman opmeye kalksalar opulmesini istemiyorum kac kere soylemem gerekiyor opmek yok diye herseferinde soyluyordum.bir de dun giderken (bugunden itibaren annem bakmaya basladi)baanne gidiyor artik sizi ozledikce alir alir gotururum dedi ki bu da kavga nedenlerimizden birisiydi.yine onceden surekli biraz buyuyun gelir gelir kalirsiniz bende diyordu ben de herseferinde ben cocuklarimi o sekilde tek basina kalmali gonderemem diyordum.bu nedenle ona da ses edemedim.ya alinirsa uzulurse kavgamiz gelirse aklina diye.normalde catir catir cevap veren altra kalmayan biriyimdir.ama bu sefer kaldim oyle.simdi icim icimi yiyor niye demedim diye.cocuklarla ilgili karisilmasina kararlarimin tersi yonde hareket edilmesine sinir olurumve kayinvaliden yavas yavas basladi yine kavga nedeni olan hareketleri yapmaya.haksiz mitim acaba ya?en azindan bundan sonra bu tip seylerde uyarmali miyim yoksa bunca iyiligi olan kaynanadan ziyade anne gibi davranan kaynanama ses cikarmamali miyim?