- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
- Konu Sahibi izmirinsani
O kadae cok tekrarlardi ki k.validem o kadar cok yaptiki. Her seferinde sustum ve sonunda ben soyleyip kalp kiracagima onun gibi, esime soyleyeyim o bir yolunu bulsun dedim.Burada senin hatan kayinbiraderin ile gereksiz samimi olman.
Benim simdi eltim yok olursa eğer ne kadar seversem seveyim ya da aramız ne kadar iyi olsa da eşimin sürekli yurtdışından ona hediye getirmesini ve sakalasmalarini istemem.
Bir sınır olacak. Samimiyet güzeldir fakat fazla samimiyet yaşadığımız toplum yetiştirilme tarzımız ve çokta cool olamayan düşüncelerimiz ile uyuşmuyor.
Kayinvalidenin hatası ise gereksiz yere diğer gelinini övmesi. Ne gerek vardı? Boş boğazlık etmiş. Neyse eşin uyarmış en azından.
Diğer konuda uyarıp uyarmamalari kendilerine kalmış. İnsanları yonlendiremiyorsun maalesef. Bu yüzden canınızı sıkmaya değmez.
Ancak görüşme konusunda bu kadar sert olmayın. Yine görüşün ama sınırınız olsun. Mesafeli davranın. Beğenmediginiz hareketleri tekrarlar, eltin ile alakalı hoşuna gitmeyecek seyler yaparsa tamamen kesersiniz.
Aslinda coktan kesmem lazimdi yani anlaycaginiz. Ama eismin hatrini saydim ben hep