- Konu Sahibi pembepinar
-
Canim hamileligin tadini cikart vede tatilin
bosver sen yinede saygili ol ve mesafeni koru.
esinle mutlu olduktan sonra
ben yeni evli sayılırım .kayınvalidemide severim .ama dün yaptığı şeye anlam veremiyorum .eşimi aramış kurban bayramında ne yapıcaksınız demiş .eşimde biz tatile gidicez demiş bayram için .oda bozulmuş kızmış neyse bugün de biraz önce aradım açmıyor .kızmış banada .koskoca kadın sinrilerim bozuldu .biz yeni evliyiz sonuçta tatile çıkmak istememiz neden böle sorun oluyor .severdi beni şimdi şu yaptığına bakın .eşimde annesine çok düşkün kırmak istemez hiç .bugünde gidicek yanına işten çıkınca .eşimi ikna eder mi acaba ?nefret ediyorum böle durumlardan .çok sinirlerim bozuldu .arıyorum açmıyor bide sanki ne yaptıysam ben .
off nasılda tanıdık geldi yazdıkların. benim kayınvalidemde bize surat asıyor bayramda onlarla olmayacağımız için. sen hiç karışma eşin halleder sorunu diye düşünüyorum.
yazmiyayim diyorum..... Baskalarinin topiklerini sabote edersen böyle olur.. Onlarda gelir kendi topigini sabote eder... Acikcasi ben senin hic bir yazdigina inanmiyorum... yalanlarla herkesi uyutmaya calisiyorsun ama yemezlerHamile olduguna esinle yurt disina tatile gideceginize ki , bu 4 gün icinde yapilmaz, hatta esinin doktor olduguna bile inanmiyorum.. Söylesene allah askina senin neyin gercek...
4 günlük tatile gidilmez miş bunuda öğrendik biz iki gece için parise gitmiştik bi keresinde .millet kahve içmeye milanoya gidiyor tabi kısıtlı bir bünyenin anlaması zor .
hamileliğin hayırlı olsun.
bebeğimin üstüne yemin ediyorum ki hepsi gerçek .4 günlüğüne romaya gidicektik iptal oldu bebek yüzünden .sen inan yada inanma benim hayatım bu .senin doktor olduğuna inanmıyorum dedim diye bunları bana söylüyorsun sen .benim dediğimi bana satma .bütün gün burdasın o yüzden demiştim doktor olsan vaktin olmaz bence yada .sürekli burda takılıyorsun .beni iziliyorsun bir doktor bu kaar boş olamaz bence oluyorsa üzülürüm .nerden mezunsun sen bu arada ?ne haset tipler var yaa
Tabi tabi biz nerden biliriz avrupa nerde sonucta icinde senelerce yasamisiz di mi ? Ama malesef bunu görgüsüz kesim nerden anlasin :)))
özelden hangi üniversite mezun oldugumu yazdim ... Iyi bir kapak olmusturMütevazi bir insan oldugum icin buradan bangir bangir bagirmaya ne gerek duymadim..
avrupada yaşasan bu tatillleri bilirdin .iki gecelik tatil programları var turların .ben şu sözünden sonra sana hiç inanmıyorum .valla benimkide doktor eve gelince işten pestili çıkıyor yemek yiyor uyuyor .ben anlamadım senin işi kurusa bakma .sen bu yalanlarla git kankalarını kandır ben yemem kusura bakma .daha tatilden haberin yok avrupada yaşamışmış hehe tabi haklısın kuzum hayal dünyası işte
Ben bu söylediklerimi ispatlarsam bir daha kimseyi rahatsiz etmiyecegine bir daha baskasinin topigini sabote etmiyecegine söz veririsin ?
Benim ne oldugumu herkes biliyor ama istedin ispat edicem sirf seni rezil etmek icin
kızım sen iyimisin ?sen kaç yaşındasın çok merak ediyorum .ben kimsenin topiğini sebote etmedim .kızlık zarıyla ilgili yazdıklarım için mi söylüyorsun anlamadım .arkasındayım yazdıklarımın .umrumda değilsin sen benim .bunu bilerek eşimin adını öğrenmek için yaptığını biliyorum .benim rezil olacağım bir durum yok banane senden .hay allahım yaa şu halimle nelerle uğraşıyorum .kaç yaşındasın merak ettim doktorsan gerçekten 25 falan olmalısın en az .yani hiç olgunlaşmamışsın azcık kendine gel .başkalarının hayatınla bu kadar ilgilenme .kendini yorma bu kadar .tamam mı hadi şimdi gitt güle güle yaa bu ne yaayapıştı kaldı bana
Ne yapayim senin esinin ismini ki hayir bir cok topikte yaptiklarindan bahsediyorum tek o degil ki ? Iyi ceviriyorsun Isine geldigi gibi
ben seni anladım neyse .bilemem artık ne yapıcaksın orasını .düşmeyeceğim ama hiç heveslenme .ben birşey yapmadım sen ve senin arkadaşların her yerde beni takip ediyor geyiğinde bile dedikodu yapıyorsunuz sürekli benle ilgili .bebeğe bile laf attınız allaha havale ediyorum artık birşey yazmayacağım yazık sadece kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor .allaha gönlün göre versin sadece onu diyorum
o bahsettıgın topıkte dedıkodun yapılıormus ya demekkı sende onları izliyorsun yoksa nerden bıleceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?