- Konu Sahibi pembepinar
-
ben yeni evli sayılırım .kayınvalidemide severim .ama dün yaptığı şeye anlam veremiyorum .eşimi aramış kurban bayramında ne yapıcaksınız demiş .eşimde biz tatile gidicez demiş bayram için .oda bozulmuş kızmış neyse bugün de biraz önce aradım açmıyor .kızmış banada .koskoca kadın sinrilerim bozuldu .biz yeni evliyiz sonuçta tatile çıkmak istememiz neden böle sorun oluyor .severdi beni şimdi şu yaptığına bakın .eşimde annesine çok düşkün kırmak istemez hiç .bugünde gidicek yanına işten çıkınca .eşimi ikna eder mi acaba ?nefret ediyorum böle durumlardan .çok sinirlerim bozuldu .arıyorum açmıyor bide sanki ne yaptıysam ben .
Canım buyukleri ziyaret etmek iyidir..hele ki bayramlarda..
Siz de birinci gun gidin elini opun sonra gidin yıne tatılınıze..
Takacak ne var anlamadım...
Kayınvaliden,başka şehirde mi yaşıyor ?
Yani yanına gitmeniz için,bayramı mı bekliyordu ?
size tavsiyem sessiz izlemede kalmanız eşiniz ve annesi arasındaki soruna çözüm bulacaktır.açmıyorsa ısrarcı olmayın aramayın oluruna bırakın eşinize tepki göstermeyin olumsuz birşeyler söylemeyin.anlayışlı olması gerekiyor aslında kayınvalıdenızın ama bunu sağlaycak olan eşinizdir siz annesini eleştirir şekildew konuşursanız ters tepebilir netice annesi kendiniz annenize olumsuz söylemde bulunmasını istermisiniz öyle düşünün.eşinizle anensi arasındki gerginlik sürecekse ve eşinizde çözüm bulamıyorsa ona öneri olarak ilk günü beraber geçirebilceğinizi söyleyin en azından güzellklıee çözüm bulmayı deneyin.zamanla hersey rayına oturacaktır.
tamam öle yapıcaz zaten ama hiç gitmemizi istiyor tatile yani orda geçirmemizi tatili istiyormuş
Kırılmıştır kadıncagız.
Napsın onlarda bayramda evlatları sevdiklerini yanında olsun isterdir.
Gönlünü alın
Hoşnut bir şekilde gidin tatile.
hmm..valla boyle kaynanaları anlamıyorum yaa!!
oglunuz sizden cıktı artık..bırakın kendi ailesine odaklansın..sanki sanarsın hala karınlarında tasıyorlar..
ben direk tatile gideceginizi dusundum canım kusuruma bakma..
tabii ki hakkınız yani tatile gitmek..
usulunce buyukler ziyaret edildikten sonra cıkılmak isteniyorsa tatile cıkılır..
buna da kimse karısamaz!!
Şaşıracak bir şey yok canım
Özüne dönmüş.
Tipik kaynana sendromu.
Şu ana kadar isteğine aykırı bir durum olmadığı için tepki vermemiştir sadece.
hiç karışmayın, anne oğul çözsünler.
Ama planınıza bağlı kalmak için eşinizle konuşun.
Yoksa her bayramınıza ipotek koyacaktır.
madem senin ailen uzakta..eşine soyle bir gun sizde kalalım..nasılsa benim ailem uzakta hep goıremiyorum..
diğer gunlerde onlarda olalım de..bakalım kabul edecekler mi??
bu ne yaa hep bana hep bana....azıcık da rabbenaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?