Sanırım aynı apartmanda yaşıyorsunuz öyle mi?
aynı şehir aynı mahalle aynı sokak aynı bina aynı kat neyseki ayrı daire böyle nasıl ayrılıyorsa tabiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım aynı apartmanda yaşıyorsunuz öyle mi?
şimdi arkadaşlar bide şöyle bi durum var k.validenin babasıda bizim memlekette komşu ilçelerde yanlız en son benim düğünde 15 ay önce gitti oraya onu bahane edecek diye düşünüyorum o yüzdende elim kolum biraz bağlı
şimdi arkadaşlar bide şöyle bi durum var k.validenin babasıda bizim memlekette komşu ilçelerde yanlız en son benim düğünde 15 ay önce gitti oraya onu bahane edecek diye düşünüyorum o yüzdende elim kolum biraz bağlı
tabikide öyle olacak ama benide isteyecek yanında o gelmesede ben yine gideceğim ailesinin yanına ama o ordayken kalmak icap edecek daha fazla orda olmak gerekecek gitmezsem kalmazsam problem olacak
o da gelecek tabiki annemlere bu durumda benim sinirimi bozacak çünkü onu kendi özel alanımda istemiyorum tahammül edemiyorum
aslında annemde az değil kışın burdayken o bize gelsinde onu bi utandırayım misafir nasıl ağırlanır görsün o derdi ama annemide babamıda çok üzdü ben doğum yaptığım gün bile ki ölümden döndük bebeğimle annem neyle karşılaşacağını bilmeden geldi ona neler sölemiş hastane bahçesinde yinede ağzını açmamış şimdi iyilik yap da utansın diyor her fırsattaO zaman gitsin babasının yanında kalsın. Sen de annenlerde kal.
Nasıl bir insandır bu böyle ya nasıl bir düşüncesizdir?
Yazık senin annene bir de onu ağırlayacak.
Çok üzgünüm ama yine gelecek seninle...
demiş ya arkadaş sonuş şu olacak bence de çok üzgünüm ama birlikte gidiyoruz tatile...
hanımlar ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve yaz tatilinde yanlarına gitmeyi düşünüyorum 15 - 20 gün kızımla beraber tatil planlıyoruz malum hem özlem gidermeye hemde kafa dinlemeye! bizim k.validede konuşmalarından anladığım kadarıyla bizimle gelmek için planlar yapıyor valla dün gece eşimle tatil tarihine karar verirken belki annemde gelir sizinle demez mi beklediğim cümleyi yumurtladılar sonunda ...
Şimdiiiii :44:eşime annesini yanımda götürmek istemediğimi söylemek istemiyorum ama anlamasını istiyorum bunu güzel güzel eşimi kırmadan nasıl söleyebirim sizce valla bana kalsa ''otur oturduğun yerde rahat bırak beni ben peşine takılıyomuyum senin kadın '' demeyi çok isterim amma velakin eşimin bizim yüzümüzden huzursuz olmasını istemem.. evet şimdi bekliyorum yorumlarınızı
Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi..Aynı benim durum bende bişey diyemiyorumm..6 ay oldu evleneli başka şehire geldim ben.Ne zaman annemlere gitsem peşimde...![]()