Kayınvalidemi aramalı mıyım? Beklemeli Miyim?

sekerportak

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
24
0
16
Balıkesir
mrb kızlar küçük bir derdim var size danışayım dedim. Kayınvalidem aslında benim haklı olduğum bir konuda bana tepkili davrandı ve bana telefonda bir akrabalarının yanında biraz söylendi. eşime söyleyip aramı bozarmışta hadi bozmuyormuş. Bende konuyu eşime anlattım bütün sözleri değil ama. o da sen haklısın canım dedi kapattı konuyu. şimdi 3 haftadır kayınvalidem aramıyor beni bu defa ben haklı olduğum için ben de aramadım.kırıldım bir başkasının yanında kızmasına sonuçta yalnızken konuşabilirdi. Bir de 2 yıldır ne yaparsa yapsın altan aldım hakaretlerini bile. aramaya devam ettim ama sanki bu defada altan alırsam yine haklı görecek kendini. eşim bir şey sormadı hiç arıyormusun diye. sizce beklesem mi ne dersiniz.

Valla araya soğukluk girerse zor. Aynı şehirdeyseniz nasılsa görüşeceksiniz aramaya gerek yok. Eğer başka şehirdeyseniz eşiniz arayınca selam söyleyin.

Anneler günü nasılsa yaklaşıyor o zaman ararsın.

bence biraz bekle. hem bu ilk değilmiş. fazla da uzatma derim nihayetinde yaşlı bir kadın. bazı şeyleri düşünmemiş olabilir.

arama canım arama biraz da o hatasını anlasın
ne bu ya hep gelinler alttan alıyor biraz da onlar alttan almayı öğrensin

Bence ara ama araman gerektiğinden aradığını anlasın 'eşimin annesine duyduğum saygıdan' bir ses tonuyla konuş görevini yap kapat sonra kötü gelin olursun maazallah aramadı etmedi der bu sefer.Sen ararsan vicdan azabı duyar zaten seni arayıp özür dilemeyeceğine göre kötü olma durduk yere boşver görevini yap sen :44:

arama, bide ben anlamıyorum eşlerin annemi aradınmı babamı aradınmı olayını, eşimde benim ailemi aramaz bende onunkileri, ne konuşacak benim ailemle bir araya geldiğimizde konuşuruz güleriz iyi hoşta benim dememle arıcaksa zaten aramasın

Ben olsam arardım, araya fazla soğukluk girmesin. Tamam ilk kez yapmamış; ama sizde arayıp özür dilemeyeceksiniz ki...Yani normal arayacaksınız; sonuçta 3 hafta geçmiş. Sonuçta büyüktür, ararsanız bir şey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınız. Zaten arayınca da sen ne yaparsan yap ben seni ararım mesajı vermiyorsunuz; ortak çok sevilen erkeğin iki ayrı tarafı olarak samimi olmasanızda bir ilişki olmak zorunda diye düşünüyorum. Tabi en doğrusunu siz bilirsiniz, ama ben olsam böyle yapardım.

Aramak; sen ne yaparsan yap ben boynumu eğerim demektir bu durumda bana göre.
Bence de aramayın, hatasını anlamalı.

bencede arama kaynanalarda domuz inadı vardır o da aramaz muhtemelen aman daha iyi bahane olur iştee.oğlundanda yüz bulamazsa (yani eşin zorla arattırmassa) bi dahada sana hakaret falan edemez işte

anlamıyorum ben yaa, yaşlıdır büyüktür ara gitsin uzatma falan diyenleri...
ya kadının dediğine bakın yaa, kocasına söylermiş aralarını bozarmış da ama neyse susuyormuş...
ne demek bu yaa el mi yabancımı kaldı ki yabancının yuvasını huzurunu bile bozmaya korkar insan..oğlunun gelininin huzurunu bozma konusunda resmen tehdit ederek konuşan bi kaynanayı yaşlıdır büyüktür diye hak verebiliyorsunuz...
hakkın büyüğü küçüğü yaşlısı genci olmaz..bu hareket resmen saygısızlık ne demek ya huzurunu bozarım demek...
özür dilesin bekle diyemeyiz elbett ama en azından kaynanası hatasını anlasın bi süre aranmadıkça da anlar zaten...
konu sahibi kardeşim asla arama bence...
sen suçu kabul etmiş onu gururlandırmış olursun..sakın arama biraz anlasın..eşinde hak vermiş daha ne istiyorsun..bırak anlasın biraz...çok taviz verme benliğine...ayıp yaa bi annenin edeceği laf mı bu..tövbe tövbe...gece gece canım sıkıldı..

eşin sana hak verdiyse arama.gelini olabilirsin ama bu sana hakaret edecek hakkı olduğu anlamına gelmez sende aklı basında bi kadınsın.ezdirme kendini

kv nizi önemsiyorsunuzki buraya konu açmışsınız.böyle bir şey benim başıma gelse hayatta aramam.zaten ben genelde aramıyorum. aynı şehirdeyiz fırsat olunca görüşüyoruz.

boşverin ya...anlasın hatasını.araya soğukluk girersede girsin.ne olacak.daha iyi.kvnizle mesafeli olursunuz başınız ağrımaz:)

Kaynananıza fazla yüz vermişsiniz ki,sizi binevi tehdit ediyor eşinizle aranızı bozmakla,bu arada size başkasının yanında böyle konuşmakla iyi etmiş çünkü bütün cadılığını başkası da görmüş,zaten siz arayı sıcak tutmak isterken o,sizin kıymetinizi bilmemiş.bence bu durumdayken de aramayın ve bundan sonra da mecbur kalmadıkça da aramamalısınız.bir de azıcık kendinize değer verin,o yaşlıysa,siz gençsiniz.yani sabır karşılıklı olmalı.tek taraflı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…