- Konu Sahibi SelenSeymen
-
hiç kimse kimseyi silah zoruyla evlendırmıyor gelınlerde azcık gözlerini açıp baksınlar kımle evlenıyorum dıye...herkes evlenmeden önce kendını azda olsa bellı edıyor bu ana oğullar bılhassa. görmek istemiyoruz ama nedense...bu konuda çok kızıyorum kadınlar olarak kendımıze
hele bu devırde aynı bınada oturmayı kabul etmek demek bıle bıle lades demek...
Canım ya.
Yorumların çok iyi geliyor.
Böyle bir yapım var benim.İnsanlar çektirir çektirir sonra ufacık karşılıkta sıkıntıyı yine ben çekerim..
Yapın yüzünden üstüne geliyorlar zaten,surat asıp gidiyorlar.
Kendini değiştir önce,bu mevzular altından kalkılmayacak mevzular değil.
Kakarakikiriyle hallolur hem eşinde memnun olur onlar değil sen haklı olursun.
Bu akşam gidin dediğim gibi davran bir kerecik bakalım ne olacak görelim.
İnsanların senin enerjini düşürmesine izin verme bak mesela çocuğun yanında kalıp 30 dk k.valideni bekletmen büyük hata.
ama bunu yapmanın sebebini biliyorum kadından hoşlanmıyorsun ama bu yaptığınla sen suçul oluyorsun.
halbuki çocuğu kafasına göre almaya gelen suçlu
haklıyken haksız duruma düşme,ne saldırgan ol ne pısırık biraz kendini bul canım
kırıldı mı üzüldü mü ayy kızdı mı bu kadar gerilme o da insan sen de insansın 3 çocuk büyütmüş kırılmamayı çocuk mevzusunun hassas olduğunu bilir.
birşey derse bunu söylersin sen bendne daha iyi bilirsin anne vakitlice uyusun istiyorum dersin.
uygun vakitte ben getiririm dersin,seni görmezse çocuk o gün huysuz oluyor dersin
anlatabiliyor muyum canım
Eşimi aradım.Akşam annemlere gidelim dedim
Gitcez bakalım neler olcak.
İNŞALLH kaynanam ağlamaya başlamaz otururken.
Genelde ağlayarak tepki gösterir de.
Teşekkürler hepinize....
ne kadar kuralcı ve katı yaklaşıyorsunuz kadın çocucğu götürmek istemiş bekle uyusun uyansın götür ne demek ya evet de ya hayır bide kadın evdeyken onu yanlız bırak git yat aynı şeyler bize yapılsa ne yaparız acaba ben tek oturacam gelin bi saatir çocuk uyutmakla uğraşacak ben hem uyuyup uyanmasını beklicem hem çocugunda uykusu yokmuşki uyuyamamışşşşş
kIZLAR YA 1 saat önce kaynanam geldi.
Ben de küçük kızımı uyutuyordum.o da 2 yaşındaki kızıma kitap okuyordu.
Neyse uyuttum geldim yanlarına.Aramızda şu diyalog geçti.
-Anne ben meryemi uyutayım.
-Ben de onu bize götürmek için gelmiştim.
-Hava çok soğuk anne üşümesin.Zaten uyuması da lazım.
-Aşağısı iyi.Pek soğuk değil.
-O Zaman 1 saat bekle uyanınca götür
-.......
Neyse aldım götürdüm yatağına.Ben de yanına yattım.Başka türlü uyumaz.
Sabah erken kalktıımdan bir yorgunluk geldi bana.Uyudum uyuycam.
Kaynanamın morali bozuldu.Suratı düştü çocuğu göndermedim diye..
Yanına da hemen gitmedm.Çocuğun uyuması da zaman aldı zaten.
Kaynanam yarım saat sonra çıktı gitti.Hemen kalktım ama kapıyı açıp niye gidiyorsun demedim.Çocuğun yanında uyuduğumu düşündü sanırım.
Ben kaynanamı bilirim eğer bana Kızdıysa şimdi surat yapacak.Kİ GALİBA kıdı.
Aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum.Telefon açıp sormam konuşup rahatlamam gerekir.Ama ben bu konuda pek yüz vermek istemiyorum kendisine.çOCUĞA AKŞAM SOFRASINI KURMADAN YEMEK YEDİRMEZZ.Soğuk suyu içirir.Dikkat etmez.Anlamıyor çocuk bakımından.Bu yönde fikirlerinizi bekliyorum.
kaydev insan gelir bi yazar gece ne olduğunu ,merak ettim ?
Annelerın evlatlarına olan hassasıyetlerını anlıyorum da ..
Kendılerınde bulunan hassasıyetlerın baskalarında da bulunacagını dusunememelerını anlayamıyorum..
Kadın torunu ıcın gelıyor - vermıyorsunuz uyutmaya calısıyorsunuz ve Kadını odada yalnız bırakıyorsunuz hadı bunlar neyse bırde gıderken kadına bır kelam bıle etmıyorsunuz.
Size yapılsa ne hıssederdınız acaba durun hemen tahmın edeyım başlığı :
-Kaynanamın benı evınden bır kovmadıgı kaldı.
-Kaynanam evınde suratıma bakmadı vs vs..
Biraz hoşgörü lütfen..
sonuçta o senin çocuğun...
Nereye gideceğine ne yapacağına sen karar verirsin..erkek anneleri oğullarını ve torunlarını neden paylaşamaz..
Vallahi tüylerim diken diken oluyor...
Keşke bir yasa çıksa,ana kuzuları evlenemese,aynı apartmanda yaşamak yasak olsa
özellikle ilk iki yıl evli çiftlere 100mt den fazla yaklaşmak yasak falan olsa
Ne bu yaa
Canım dün gittik kaynanamlara.Giderken eşime söyledim annesinin geldiğini.Çocuğu uyuturken gittiğini.Ondan duyarsa niye söylemedin bana derdi.
İçeri girer girmez kaynanam hastayım tansiyonum yükseldi dedi.Oturamadım sizin ordada kalktım geldim dedi.
Eşim "niye kalktın otursaydın işte evde " dedi.Kaynanam
"Yatsam klırdım yattığım yerde onun için geldim" dedi.
Eşim "n' olcak yatsan sanki.Yatsaydın" dedi.
Sanki benden yüz bukamamış gibi bir hava estirdi.
Yemek yapmamış hasta olduğu için.Yatıyormuş.Ama bir saat sonra hiç hasta gibi değildi.İyileşti sanırım bizi görünce.Yine herhalde morali bozulduğundan başı felan aağrıdı ondan yattı.
Yine ben gittim yemek yaptım çay yaptım bulaşık topladım.
Fazla büyüttüm.Gitmesem de olurmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?