Kayınvalidemi ne yapsam sevemiyorum

jelibonibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
584
139
83
44
İzmir
dün akşam çat kapı bize geldiler .. tamam eşim rahatsız gelsinler ama bende kaç günlerdir diş ağrısı çekiyorum ve ilaç allerjim olduğu için çektiremeiyorum vs. vs ama bir gün bile dişin nasıl oldu diye sormadılar ... dünde gelmiş hanım konuşuyoruz ... sohbet arasında dediki oğluna

- konuşucam zaten seninle rüya gördüm ben ...

lafa bak... eşimde sağolsun diyemedi ki anne yabancı mı var burada konuş ne rüyası ne oldu ....

bende akşam bişi demedim az önce kahvaltıda söledim eşime neden öyle ne dedi ne gördü ki rüyasında ben elimyiim ayıp öle söylemesi dedim ve eşime bana kalktı ve dedi ki annem babam hakkında konuşurken düşünerek konuş ...

ayıp kelimesinin nesi kötü o koskocaman kadın düşünmesin ayıbı yapsın ben ayıp deyince kötü olayım....
densiz işte terbiyesizz...
hem benim yanımda konuşmayacaksa konuşacağınıda sölemesin ... gitsin direkt konuşsun ...

hemde konuşacağı konuda eşim 2 haftaddır rahatszı ve bu hastalıkları eşimin namazlarını aksatmasına bağlıyor ve sanırımda suçlusu olarak beni görüyor ....

kayınvalidemden nefret ediyporum yaaaaaaa.... ben düzelmeye çalıştıkça o saçma sapan konuşup davranarak iice soğutuyo beni kendinden ..... eşimde gerektiği gibi bana sahip çıkamıyor.. benmiyim şimdi ayıp dediğim için suçlu o mu yoksa o şekilde konuştuğu için ....

Yeni evlisin sanırım. Hiç üzme kendini her kayınvalide aynı. Ben 5 yılıma gircem evlilikte. Nefret kelimesi az kalır ona hissettiklerimin yanında ama artık alıştım takmıyorum ne hali varsa görsün. Sende zamanla alışcaksın hareketlerine.

2 aylık evliyim ve nefret ediyorum baştaki o iyi sevimli insan gitti . tabi taaa düğün hazırlıklarında kayboldu ... onlara hakkımı helal etmiyorum görümceme kayınvalideme kayınpederime... düğün hazırlıklarının herbirinde gözyaşı dolu... ve en çok eşime sinir oluyorum annesine ve babasına hiç birşey söyleyemiyo...

ay arkadaşım bırak kıskanıyo işte

o belli zaten akşam eşim hasta diye yemeği geç yedi ... az yedi annasei diyoki yesene karıcığın ne güzel hazırlamış yemeği... eşimde evet yemekleri mükemmel yapıyo dedii...

diyo ki kadın şimdi kıskanırmışım ben karını sen öyle deyince diyor ya kaç yaşında kadın ...

Çok normal geliyor bana artık bu hareketler. Bizimkilerde aynen öyleydi. Eşim ağzını açıp tek kelime etmedi. Bizim de kavgalarımızın tek nedeni onlardır. Çok yıprandım. Kurdeşen döktüm sıkıntıdan ama baktımki kendime yapıyorum takmamaya başladım. Ama bende hakkımı helal etmiyorum eşimede söyledim bunu.

amann salla gitsin benim annem 50 yaşına gelsi hala huzur wermiyolar

bende takmayacağım aslında eskisi kadarda takmıyorum eşim artık yanımda ve evimizde mutluyuz ... neredeyse tek tartıştığımız konuda onlar... ama eşim hiç bir zaman onların yaptıklarını farketmiyor yaaa her alışverişe çıkıyorduk suratları bir karış ... eşim diyor ki yoooo değildi. ama alışveriş yaparken satış elemanı dediki hayırdır ölünüz mü var ne bu suratlar .. benim gözlerimden yaşlar aktı gitti zaten

Canım surat yapmışlar bilmem ne yapmışlar ama en azından gelmişler ona dua et bizimkilet gelmedi bile....

Canım surat yapmışlar bilmem ne yapmışlar ama en azından gelmişler ona dua et bizimkilet gelmedi bile....

gelmez olsalardı ... eşim nişanda aileler gelmesin daha rahat olur demişti biz gittik gayet eğlenceli bi şekilde yaptık alışverişimizi ... adam biliyomuşta götürmemiş...

Bır ınsanı gormezlıkten gelmek kadar, kırıcı bır davranıs yok bence.
Kayınvalıdenızı kırmak ıstıyorsanız, varlıgı ıle yoklugu arasında bır fark olmadıgını hıssettırın.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

oldukça eğlenceli ve tatlı bir kadın gibi kayınvalideniz..

abarttığınızı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…