kayınvalidemi sevmiyorum

Bu benim mesajima yonelikse soyle soyliyim.
Ben kayinvalidemden bes kurus beklemedim de istemedim de almadim da,
Bana gene dense buna ihtiyacimiz var, duyunde takilanlari sana vermiyecegiz ben kendim verirdim.
Ama dugun odasina gotur apar topar takilanlari topla, ve soyleme den al, sonra isteyince yok onlar bizim de.
Bu ayiptir.

Birde ustune ustluk esimle gecirebilecegim kisitli zamani bana zindan et.
ve her dakka cok saslisin oglumla evlendin de.

Ama ben maddi olarak kayinvalidemlere cok sey verdim evlendikten sonra.
Derdim para deyil, o yuzden de Allah veriyor zaten.
Yo hayır canım. Bir yoruma yönelik değildi yazdıklarım.
Genel anlamda çoğu gelinin k.valideleri bankamatik olarak değerlendirdiklerini
görüyorum. Evliliğin maddi manevi sorumluluğunu taşıyamayacak olanlar
evlenmemeli bence. K. valideler çocuklarını evlendirinceye kadar neleri ertelemiştir
kimbilir? Tam ertelediklerini gerçekleştirme dönemine girmişken yeni evlilerin
sonu gelmez beklentileriyle karşılaşıyorlar. Üstelik her seferinde katlanarak çoğalan,
doyumsuz, memnuniyetsiz bir beklenti.
Kendine yetebilecek durumda olduğu halde emeklerinin karşılığını koparmak istercesine
evlenmiş oğlunun kesesinden elini çekmeyen k.valideleri de şiddetle kınıyorum elbette.

Yo hayır canım. Bir yoruma yönelik değildi yazdıklarım.
Genel anlamda çoğu gelinin k.valideleri bankamatik olarak değerlendirdiklerini
görüyorum. Evliliğin maddi manevi sorumluluğunu taşıyamayacak olanlar
evlenmemeli bence. K. valideler çocuklarını evlendirinceye kadar neleri ertelemiştir
kimbilir? Tam ertelediklerini gerçekleştirme dönemine girmişken yeni evlilerin
sonu gelmez beklentileriyle karşılaşıyorlar. Üstelik her seferinde katlanarak çoğalan,
doyumsuz, memnuniyetsiz bir beklenti.
Kendine yetebilecek durumda olduğu halde emeklerinin karşılığını koparmak istercesine
evlenmiş oğlunun kesesinden elini çekmeyen k.valideleri de şiddetle kınıyorum elbette.

Ayni fikirdeyim.
Evlenenler de gecinebileceklerse evlenmeli.
Insallah bende kizima da ogluma da yapabilecegimin en iyisini yapip meslek sahibi yapicam.
Sonra evlenmek istiyorlarsa evlenirler.
Evlenirken de hediyelerini veririm, belirli bir baslangic icin maddiyat.
Ama onlari sirtimda tasimayi, devamli maddi olarak desteklemeyi hic dusunmuyorum.
Cok ihtiyac olur zaruretten o ayri tabi.

Yazdıklarınızı okudum da ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz.

Acaba erkek anneleri neden böyle her şeye burunlarını sokmak , gelinlerine laf sokmak , huzur kaçırmak konusunda birbirleriyle yarışıyorlar .* ?

Acaba düşünmüyorlar mı , oğullarının eşleri onlar yüzünden mutsuz olursa acısını oğullarından çıkarırlar , bizzat kendi oğullarını mutsuz ederler. Neyin yarışı bu o zaman ? kendi oğullarını mutsuz etme yarışı mı .*?

Benim kayınvalidemden maddi manevi hiçbir beklentim yok. Sadece bana sataşmasın istiyorum . Ama o bize her geldiğinde bana mutlaka bir laf sokup gidiyor.

20 haftalık hamileyim , bebeğin cinsiyetini söylediğimde (erkek) "napalım artık..." diyen bir kadın. Kendisi kız istiyormuş hasbam.
İnsan sevinmiş taklidi yapar be, bu kadar da çekememezlik olmaz.

Doğum yaklaştığında kendi anneme bizim siteden bir ev kiralamayı düşünüyorum , annem yalnız yaşayan bir kadın ve torunu olacağını öğrendiğinden beri sevinçten uyuyamıyor.
Bu planımı eşimle de paylaştım , böyle bir şey yaparsak tansiyon yaratmış oluruz diyor.
Çok sinirlendim, onun annesinin hoşuna gitmeyecek diye ben kendi anneme bebeğimi baktıramayacak mıyım ? Yok efendim kendini dışlanmış hissedermiş de yok efendim o da bebekle ilgilenmek istermiş de.. Önce cesedimi çiğnemeleri lazım o kadın benim bebeğime falan bakamaz. Eşimi bile doğurmuş 40 günlükken kaynanasına bırakmış aylarca gelmemiş bir kadın , annelik duygusundan yoksun işi gücü fesatlık ve laf sokmak yaaa..

bak yazdıkça sinirleniyorum.

nasıl çıkacağım ben şimdi bu işin içinden.... ? ?

Acaba erkek anneleri neden böyle her şeye burunlarını sokmak , gelinlerine laf sokmak , huzur kaçırmak konusunda birbirleriyle yarışıyorlar .* ?

Acaba düşünmüyorlar mı , oğullarının eşleri onlar yüzünden mutsuz olursa acısını oğullarından çıkarırlar , bizzat kendi oğullarını mutsuz ederler. Neyin yarışı bu o zaman ? kendi oğullarını mutsuz etme yarışı mı .*?

Benim kayınvalidemden maddi manevi hiçbir beklentim yok. Sadece bana sataşmasın istiyorum . Ama o bize her geldiğinde bana mutlaka bir laf sokup gidiyor.

20 haftalık hamileyim , bebeğin cinsiyetini söylediğimde (erkek) "napalım artık..." diyen bir kadın. Kendisi kız istiyormuş hasbam.

Doğum yaklaştığında kendi anneme bizim siteden bir ev kiralamayı düşünüyorum , annem yalnız yaşayan bir kadın ve torunu olacağını öğrendiğinden beri sevinçten uyuyamıyor.
Bu planımı eşimle de paylaştım , böyle bir şey yaparsak tansiyon yaratmış oluruz diyor.
Çok sinirlendim, onun annesinin hoşuna gitmeyecek diye ben kendi anneme bebeğimi baktıramayacak mıyım ? Yok efendim kendini dışlanmış hissedermiş de yok efendim o da bebekle ilgilenmek istermiş de.. Önce cesedimi çiğnemeleri lazım o kadın benim bebeğime falan bakamaz. Eşimi bile doğurmuş 40 günlükken kaynanasına bırakmış aylarca gelmemiş bir kadın , annelik duygusundan yoksun işi gücü fesatlık ve laf sokmak yaaa..

Yeni bir konu aç buradan görmeleri zor olur. Eski konu da hortlamamış olur :KK14:

bende hiç sevmemek değilde kendi annem gibi sevmiyorum. saygısızlığım olmadı bugüne kadar ama gelip yerleşmesi üstelik yeni evliyken bunu yapması beni de sinir krizine sokmuştu en son eşime patlamıştım "niye göndermiosun anneni benden bu kadar çabuk mu sıkıldın" diye. eşim de gönderemeyince "ben memlekete gidicem evrak işleri için sana da bilet alayımmı" dedim tamam dedi gittim bıraktım onu 2 gün sonra geri döndüm! bi de ilginç olan eşim başka şehirde okumuş üniyi ve 4 sene boyunca 1 kere gidip kalmamış yanında. evlendik daha 20 gün olmadan çıktı geldi. benm annem babam ben ünideyken senede 2-3 kez gelirdi, evlenince senemiz dolmaya yakın geldi 2-3 gün kaldı döndüler yalvarmalarım üstüne. biraz düşünce anlayış istiyorum da kaynanamda yok malesef ben de onu böyle kabul ettim.

Bende sevmiyorum ama saygidada kusur etmem sonucda benim annemde bir kaynana bu dunya kuralinda bole kaynanalr sevilmez her yapdigi goze batar aynisini annen yapsin ustunde durmazsin ama kaynana yapinca batiyor bize ben onlara karsi adim atarken kendi anneme babama bole yanlis yapilsa cok uzulurum dige dusunup davraniyorum...he kaynanaminda bana cekdirdigini anlatsam hepimiz mendil alir aglarsiniz bana acimakdan..

çok iyisin. bu iyiliğin kv olunca çıkar karşına inşallah :KK66:

bana canını da verse sevmiyorum o dereceyim bir kaç sözü hareketi battı normalde kinci değilim ama bu geçmiyor nefrete döndü.
eşimde biliyor ama napsın
sebebini sorarsanız evlendiğimizden beri sürekligeldiler gittiler hamileydim 4 ay kaldı yanımda orda patladım zaten cok aynı evde kalınca olmadı yani
ben artık ne telde konusuyorum ne yüz veriyorum hata mı bu elimde değil kızlar
eşim biliyor farkında ama napsın onlarında hatalarını gördüğü için bir yerden sonra susuyor ama bu durum yuvamı içten içe zedeleyecek farkındayım
önerilerinizi bekliyorum tşkrler
kim seviyorki

hangi kadın 2. olmayı kaldırır.hanginiz eşinizi başka kadınla paylaşırsınız erkek annelerininkide böyle bie durum.kadın sonuçta.pederlerle pek sorun çıkmıyor

Back
X