Yazdıklarınızı okudum da ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz.
Acaba erkek anneleri neden böyle her şeye burunlarını sokmak , gelinlerine laf sokmak , huzur kaçırmak konusunda birbirleriyle yarışıyorlar .* ?
Acaba düşünmüyorlar mı , oğullarının eşleri onlar yüzünden mutsuz olursa acısını oğullarından çıkarırlar , bizzat kendi oğullarını mutsuz ederler. Neyin yarışı bu o zaman ? kendi oğullarını mutsuz etme yarışı mı .*?
Benim kayınvalidemden maddi manevi hiçbir beklentim yok. Sadece bana sataşmasın istiyorum . Ama o bize her geldiğinde bana mutlaka bir laf sokup gidiyor.
20 haftalık hamileyim , bebeğin cinsiyetini söylediğimde (erkek) "napalım artık..." diyen bir kadın. Kendisi kız istiyormuş hasbam.
İnsan sevinmiş taklidi yapar be, bu kadar da çekememezlik olmaz.
Doğum yaklaştığında kendi anneme bizim siteden bir ev kiralamayı düşünüyorum , annem yalnız yaşayan bir kadın ve torunu olacağını öğrendiğinden beri sevinçten uyuyamıyor.
Bu planımı eşimle de paylaştım , böyle bir şey yaparsak tansiyon yaratmış oluruz diyor.
Çok sinirlendim, onun annesinin hoşuna gitmeyecek diye ben kendi anneme bebeğimi baktıramayacak mıyım ? Yok efendim kendini dışlanmış hissedermiş de yok efendim o da bebekle ilgilenmek istermiş de.. Önce cesedimi çiğnemeleri lazım o kadın benim bebeğime falan bakamaz. Eşimi bile doğurmuş 40 günlükken kaynanasına bırakmış aylarca gelmemiş bir kadın , annelik duygusundan yoksun işi gücü fesatlık ve laf sokmak yaaa..
bak yazdıkça sinirleniyorum.
hangi kadın 2. olmayı kaldırır.hanginiz eşinizi başka kadınla paylaşırsınız erkek annelerininkide böyle bie durum.kadın sonuçta.pederlerle pek sorun çıkmıyor
nasıl çıkacağım ben şimdi bu işin içinden.... ? ?